BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA klein tibor (4,22)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 80 darab

1/5 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Elég sok természetfotó található az oldalon, és azt hiszem ez köztük egyike a legszebbeknek. Nagyon jól elkapott kép szép kivitelezéseben, és pompás színorgiával. Szerencse és ügyes kéz kellett hozzá. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

aps válasza:

Köszönöm a véleményt, valóban sikerült olyan képet produkálni melynél semmilyen utólagos trükre nem volt szükség.
Virág I. (3,65)
Valóban nagyon szép a virág, és éles is a téma, de nem jön le a háttérről. Talán ha PS-ben el lenne mosva, és egy kicsit világosabb lenne, akkor már más lenne a helyzet. Ha van rá időd, akkor érdemes lenne megpróbálkozni vele.

A képre adott pontszám: 4

deanka válasza:
Köszi, lásd az előző választ :)
Hát ez bármi lehet, kicsiben egy szivacsnak tűnt. Igazából semmi különöset nem látok rajta. Az árnyalatokat szerintem másképp jobban be lehet mutatni. Pedig biz' isten tetszik a narancs szín és a sárga.

A képre adott pontszám: 3

molnar_fritsch_lorant válasza:
olvasd el mi is ez és akkor alkoss új véleményt
Életkép (4,23)
Jobb lenne, ha nem a kamerába nézne, vagy ha oda néz, akkor legyen éles az arc. A kompozíció tetszik, és a sepia is jól áll neki.

A képre adott pontszám: 4

török123 válasza:
Legközelebb ha ilyen képet csinálok ödaüvöltök az alanyomnak hogy csessze már meg ne rám nézzen!Kösz.
Hát még ez sem az igazi, bár nem láttam az előzőt. Nekem sincs sok képem fönn, de azt tudom tanácsolni, amit nekem is tanácsoltak többen. Kattogtass csak minél többet, és figyelmesebben válogass. Biztos találsz jobb témájú, jobban elkapott képeket. Próbálj meg figyelni arra is, hogy a legjobb kategóriát válaszd

A képre adott pontszám: 3

FERRUM válasza:
Köszi ezt megfogadom!
Bárányka (4,32)
Nekem is nagyon cuki a bari, de a vágás nem tetszik. Én megpróbáltam volna egy alsóbb állásból is fotózni. Igaz, hogy egy kisbárányról van szó és alulról talán nagy lenne. Biztos készítettél róla más képet is . Szívesen megnézem

A képre adott pontszám: 4

formax válasza:
Van olyan kép is, lehet, hogy felteszem.
Köszönöm!
Merry Cristmas. Küldd el egy képeslapokat gyártó cégnek, tutira megveszik :-)) Nagyon tetszik

A képre adott pontszám: 5

SchefferJ válasza:
Köszi. Tudsz egyet?
Nekem a színek annyira nem harmonizálnak, viszont a kompozíció nagyon egyben van. A címválasztás pedig egyszerüen szuper. Gratulálok

A képre adott pontszám: 5

Pekkus válasza:
Köszi.
Gondolhatod, hogy megnéztem :-)) és tudod, nekem ez a kedvencem, pedig, van aki jobban lhúzta mint a többit. Szerintem ez hasonlít valóban egy olyan képre, melyet a sportfotósok készítenek
Jaymz_ válasza:
Köszi.
... (4,84)
Nem rossz az elképzelés, a kivitelezésen azért még lehetne javítani. Viszont ha tényleg most kezded a Ps-t, akkor jó kezdet. Csak így tovább!

A képre adott pontszám: 4

fkokai válasza:
Egyetértek, kétségtelenül van még mit tanulnom :)
Nekem nagyon teszik, persze én is mondhatnám, hoyg leszedted valahonnan, de szerintem nem így van. Úgyhogy csak gratulálni tudok. Ui. Ha ez olyan kép, amit le lehet szedni, akkor az valószínűleg jó. Tehát összetéveszthető egy profi fotóval. Akkor meg miért ne lenne tőkéletes :-)))

A képre adott pontszám: 5

Jaymz_ válasza:
Ezt olyan szépen levezetted, hogy el is hittem egyből :-)
Nézd meg a többi képemet is. Ennyit már csak nem nyúltam sehonnan. :-)
Köszi.
Csatlakozom Akbar meglátásához. Akár a szárnyas fejvadász borítója is lehetne. Nagyon kifejező a szempár, a sziatakötő szárnyak érdekesen takarják az arc többi részét. A szemekehez nagyon jól passzol a zöldes árnyalat.

A képre adott pontszám: 5

kisskornel válasza:
Köszönöm szépen.
Talán nem annyira vad, de még alakulóban lehet :-)
Lánchíd (4,68)
Nekem nagyon jó a kép összhatása, egyedül a kicsit balra dőlés zavar. De nem annyira, hogy négyest adjak, mivel az egész kép, amikor kicsiben láttam már megfogott.

A képre adott pontszám: 5

szg8 válasza:
Köszönöm az értékelésedet.
Csalódás, hitetlenkedés, nekem ezek jutnak eszembe, erről a jól beállított és szépen kivitelezett fotóról. Jót tett neki a b&w. Gratulálok

A képre adott pontszám: 5

sobrijoska válasza:
Köszi. Alapban BW-ben fotóztam, mert jobban szeretem a monokróm képeket, és több erő van bennük.
Köszönöm az értélekést.
Próba 1 (1,59)
Valóban próbának megy el, lehet, hogy érdemes lenne egy ilyen kategóriát létrehozni azoknak akik most kezdik ezt a fotózást vagy mifenét :-)
Már a második is sokkal jobb lesz, úgy hogy fel a fejjel

A képre adott pontszám: 2

LONG válasza:
Köszi a lelkesítést.
Igy néz ki jól, A vágás is ok, természetetesek a színek. A keret talán lehetne más, bár nem tudom pontosan, hogy milyen.. Tetszik, szívesen tanulmányozom

A képre adott pontszám: 5

holparcs válasza:
Örülök, ha jó nézni. Köszönöm!
Nekem is tetszik ez a kis ízeltlábú. Ha csak úgy látnám, akkor biztos nem tetszene ennyire, de Te kiemelted a fényekkel, háttérrel. Gratulálok

A képre adott pontszám: 5

Sasa21 válasza:
Igen igen. Köszönöm
Hajoizé... (4,55)
Jó a fekete fehér, hiszen a fa állapotából itélve nem éppen egy mai hajó lehet. Bár a kötélzet újnak tűnik. Azért egy kicsit jó lenne tudni, hogy mijét is ábrázolja. Tetszik a kivágás, illetve az, hogy egy ilyen pici részlet megragadta a figyelmed.

A képre adott pontszám: 5

VANDOR válasza:
Na, mi aztan jol keresztbeertekeltuk egymast :-))) Szeretek a kikotokben csavarogni, szerencsemre nalunk kereken vegtelen szamu van beloluk. Olyankor bizony nezegetem a reszleteket . Koszonom !
Nem jut eszembe jobb kategória, a kép aranyos, de nem érzek rajta olyan kirobbanó "hú de szuper" érzést. A gazdinak biztos másképp jön le, mert Ö ott volt, viszont a képről a magyarázat nélkül ez érezhető. Egy kicsit olyan mint egy a többi kutyás kép közül. Azért nem rossz.

A képre adott pontszám: 4

Kisspista válasza:
Kösz az értékelésed!
Divat! (4,99)
Ha egy kicsit hunyorítva nézem, akkor tényleg lehetne egy fekete-piros nyakkendő is. Látod, mennyire nézőpont kérdése minden.:)))
EPYX válasza:
Látom ,hogy nyakkendőnek nézik és azért kapott már 4-est ,mert az a nyakkendő ami nem is nyakkendő ferde.
1/5 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ