BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Praktica_SuperTL1000 (3,87)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 17 darab

1/2 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Szép targy van ezen a tárgy foton, annak eelllenére hogy a targy tulajdonkeppen egy olyan eszkoz amievel ölni lehet megis nyugalom es bisztonságérzet sugarzik a fotobol, ez lehet azert van mivel egyik toltény meg megvan tehat egy lovéssel el van intezve minden sot még tartalek is van.Gratula tovabbi jo fotozást (nice "shot" )

A képre adott pontszám: 5

Geryke válasza:
Köszönöm szépen.
Tudod, "rossz kezekben a kapanyél is elsülhet". :-) Ez csak egy tárgy, egy eszköz, ami mellesleg szép, és jó témát adott.
üdv
G
* (4,01)
Hnagulat ide vagy oda lehetne tobb elesseg is rajta amugy jo kellemesek a szinei jobb felibol tobbet vágtam volna esetleg negyzetesre .kicsit Őszi ahangulata vam es most tavasz van : D na jo ez csak vicc volt .
Sok sikert es ahogy mondta valaki Jó fényeket mert most pocsék odakint.

A képre adott pontszám: 3.9

Fantom válasza:
koszonom, megfogadom tanacsod

A fotós 0,5 kredittel jutalmazta a véleményezőt.
Tetszika keped nagyon jo dontes volt a szinek mellozese igy olyan hangulata van mint egy amerikai reklamfotonak a fenyes csillogo fem feluleteket nézve magamelott latom azokat a 70 evekbeli fotokat egy Cadilac meg egy fém lakokocso tukorfenyes kromozott elemekkel.
Egy szo mint száz , tessék egy 5 ös gratulálok

A képre adott pontszám: 5

zane1 válasza:
köszönöm szépen, örülök, h tetszik
Olyan ismeros ez a pisztoly, valahol mintha lattam volna... nagyon jo mintha egy filmbol volna egy jelenet Gratula.
lori_atya válasza:
vajon honnan ismeros? :))))
koszi hogy irtal!
Nagyon jo kep kar hogy nem pontozhatokelleme s a szinösszetátele amugy kedvenc szinkontrasztom a piros zold szinkontraszt gratulalok.
lori_atya válasza:
koszi, szili! orulok, hogy beneztel :)
Na ezt jol elkaptad gartulálok . Mi lessz mire felnőnek? Amugy kicsit igen kozepre sikerult lehet jobb lett volna egy szukebb vágás vagy alló formátum akkor még dinamikosabb lenne.

A képre adott pontszám: 4

norepli válasza:
Köszönöm:)
Nagyon jo a kompozicio nem is kell tobb Minél kevesebbet mutatt annal tobbet mond egy foto.Gratulalok

A képre adott pontszám: 5

andalucia válasza:
koszönöm szépen !
A
Ez egy nagyon jo kép minden a helyén van semleges homajos hátter kis ararnyék a viragon , nincs mit tovább részletezni ez egy 5 ös foto gratula.

A képre adott pontszám: 5

glivia válasza:
Nagyon köszi :)

üdv.
tuli (5)
Első ranezesre azt hittem fotofelslgozas piros alapon sargasazélü lila virag majd a cim olvasása es a kep megnyitása utan jottem rá hogy pontosa micsoda. Gratulálok nagyon tetszik.
En csak annyit csináltem volna másképp ami nem is kimondottan számitható hibának hogy PS ben mondtam volna neki egy :"Flipp horizontal" ezt meg azért csinűltam volna mivel hogy a vrág bibéje jobrol balra náz ez egy picit lehangolo. Kellemeseb a hatás ha balról jobra néz, ez azzal indokolható hogy mi europai emberek balrol jobra es fentről lefele olvasunk, es ez az irany alkalmazandó a kompozicio szerkesztésnél is.(az az igy tanitották nekem is az iskolában : ) )

A képre adott pontszám: 5

phoenix válasza:
Nagyon köszönöm az értékelésed!
Megfontolandó a javaslatod, ki fogom próbálni! :)
Halott csend (3,81)
Talalo a cimhez hogy feher fekete de tul sok a ter korulotte, szükebre vagtam volna, Erdekes a kompozicio habar a rozsa van kozepenmegis a tekintet a levelei fele iranyul ami jo hogy nem eles.
Azert gratulalok a kezdet jo csak tovabb kell vinni meg csiszolgatni. Sok sikert.

A képre adott pontszám: 3.5

sharkie3xx válasza:
köszönöm
Énkép (4,81)
szia. Nagyon tetszik az otlet a kivitelezes is nagyjabbol jo kisseb komponalasi problémákkal, pl. en hagytam volna kis teret a fehérpapir fölött nem tettem volna a szeleig es egy kicsit kozépre sikeredett. Szerintem meg probalkozz ezzel a temával első látásra az az érzésem hogy elsietted Azért gratulalok tovabbi jo fotozást.

A képre adott pontszám: 4

AnagyZ válasza:
Köszönöm
Nem szeretnek kotekedo lenni de ezen a kepen legalább két oriási hiba vanegyik hogy tul szélen van a kislány e a másik hiba hogy kifele néz majdnem aranymetszesbe hejezted de ezt is nehez eldönteni vivel a jobb szele be van egve igy nehéz eldonteni hogy holl er véget a kep. szerintem egy sotet arnyalatu keret sokat javitott volna rajta mivel be határolta volna a kepet es áttekinthetőbb lenne. Amint mondtam mar nem kotekedni szeretnek ezert nem pontozom lede szerintem nem 4 es foto
sok sikert a továbbiakban
zsolólovag válasza:
Szi, Köszi a véleményed. Örültem volna, ha pontozol is. Egyáltalán nem zavart volna, ha "lepontoztál" volna.
De mindenesetre úgyis a véleményedre vagyok kiváncsi, és annak így is örülök.
cumi (5)
Nagyszeru kep, teteszik a kompozicioja, minimalisztikus egyszeru de tokeletesen ereztetti azt a pillanatot , a gyerek fejtartása ojan jol érzékelteti a mozgast hogy mikor nezed a kepet varod hogy na na most mozdul meg.
Kar hogy nem pontozhato, igy hát csak gratulálni tudok.
WILLYLONG válasza:
Elég régi a kép már azért nem pontozhato.Nagyon szépen köszöszönöm dícséreted!!!!
Ritka az ilyen kedves írás a régi képekre!
mégegyszer köszönöm !!!!
Ervin
Gratulalok a fotodhoztetszik az utomunka a verpiros arnyalat fekete kerettel nagyon ilyeszto tud lenni. A macska baloldalt az csak a csresznye a tortan.
lori_atya válasza:
:D
koszi!
jo volt a modell :)))
° (5)
legelso benyomásom mikor nezegettem a portrekat kicsiben, az volt hogy ez mitol portre foto ? holl itt a portre?es ráadasul 5 ös portre, Aztan mikor megnyilt nagyba csak ugy jottek a meglepetesek. Az elso meglepetesem az volt hogy tenyleg feltunt egy finom, nagyon erzeki, halovanyan konturozodott portre,
A masodik kellemes meglepetes az volt hogy ez a kep nem valami meregdraga csoda frénykepezogeppel keszult hanem egy kompakt geppel ami ráadásul pontosan olyan mint az enyem .
Ezekutan csak gratulalni tudok, es kivanok jo fotozast .

A képre adott pontszám: 5

cveki válasza:
Köszönöm szépen! :)
Hallóóó (4,79)
Gratulálok ez egy nagyszerű foto, valamikor en is probalkoztam, még filmre de nekem nem sikerult, nagyon jol érezhető amozgas habarr alló kep.Picit mintha tul sok üres tér volna jobb oldalt es ball felöl pedig le van végva a kara, es elég zavaro, kivezeti a tekintetett a kepből na de mindezek ellenére nagyon tetszik sok sikert tovabb is.

A képre adott pontszám: 4.7

yeyoyaay válasza:
a kereszthívás miatt ilyen sötét...
Gratulálok ez jolsikerült, kellemes az a zöld homogén hátterből kiemelkedő méhecske, es a tűéles szem meg a "korpás haj" hát ezt, jollesik nézni ,sok sikert tpvábra is!

A képre adott pontszám: 5

Fantom válasza:
koszi,neked is
Szia, ugyes kis elsőszülötted van, jo portrékat lehetne vele késziteni, csak sajnos ez nem sikerült. Én két hibát találnék benne ami engemszemelyesen zavar: egyik hogy el van takar va a száj egy része az nagyon zavaró a másik meg baloldalt levo üres tér,szerintem szükebre kellet volna vágni mivel ráadásul nagyrészt fehér a bal fele nem tudja kiegyensúlyozni a portrét és igy azt az érzést adja hogy borul fel a kép
Ezeket könnyen kilehet javitani,kis odafigyelés, jobban atgondolni na meg tobb változat készitésével amibőol majd lehet választani,
Még annyi lenne csak hogy általaban a portréknál kovetelmény hogy a szem éles legyen a száj es orr egy picit lehet lágyab rajzú és a fül az lehet már életlen is, ...
Remélem nem veszed rosznéven a fent emlitett hibákat (véleményem szerint hibák) hanem inkább arra késztetnek hogy tovább FOTOZZ
Sok sikert!

A képre adott pontszám: 3.6

kishegyesi válasza:
Köszi.
Mikrotank (4,62)
Szia, hát ez nagyon tetszik, jok a szinek jo a skorpio allása , egyetlen dolog zavar egy kicsit, hogy mindket olloja mélységélessegen kivul esett, egyik már nem éles, másik még nem eles, azért gratulalok, nekem nem lett volna bátorságom közelibe menni.

A képre adott pontszám: 4.5

lori_atya válasza:
hat az az igazsag, hogy ezzel a lencsevel nem lehet ugy hogy mindent elesre vegyek :(
ugy erzem a lehetosegekhez merve a legjobb pozicioba allitottam a melysegelesseget, de lehet tevedek.
koszi hogy ertekeltel!
Gratulálok ezt jol eltaláltad, a bemozdult elmosodott száarnyak nagyon jol érzekeltetik a mozgást, és nagyon jól jött hogy pont a rovar mogott sotétetbb háttér igy szepen körvonalazodik, , tovább is sok szerencsét kivánok hasonló pillanatok megörökitéséhez

A képre adott pontszám: 5

lori_atya válasza:
nagyon koszonom!
1/2 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ