BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA jubi (4,54)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 95 darab

1/7 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Szia! Nagyon szép ívek, jó szögből, számomra teljesen rendben van. Tetszik!
Üdv, Zsolt

A képre adott pontszám: 5

Fotodbotond válasza:
Köszi szépen.
Üdv. Botond
* (4,94)
Nagyon szép kép, gratulálok!
Üdv, Zsolt
F.Kovács László válasza:
Köszi!
Szép fényeket!
Érzékiség (2,35)
Szia! Elég jó kis fotó lenne, de nagyon nagy kár a maszatos háttérmunkáért... Szó ami szó, a hölgy valóban érzéki, s a beállítás is tetszik. A ruha lógó, gyűrött végei beindítják a képzeletemet, s szégyenlős kukkolónak érzem magam, aki bepillant egy ablakon keresztül "akárminek" a kellős közepébe. Bár a ruha ujja is gyűrött...:(
Szóval, mindent összevetve, s gondolván, hogy a monitorod hiányossága miatt nem tudtad rendbevágni a hátteret azért tetszetős.
Üdv, Zsolt

A képre adott pontszám: 4

Luigi2008 válasza:
Köszönöm, legalább van akinek a technikai hiányosságok ellenére valamelyest bejön :-)
Szia!
Nagyon őrült kép, bár nem értem mit szeretne kifejezni de bejön. A modell fogott meg a képen, a madarat nem tudom hová tenni... Ha csak hölgy szerepelt volna egy szűkebb vágásban biztosan nyomok rá egy ötöst, de most úgy érzem magam mint a hülye gyerek az atomerőműben. Alul az öt gyertyának mintha nem ott lenne a helye, de egyébként egész jó, tetszik. Gratulálok!
Üdv, Zsolt
Az értékelő 0,5 kreditet utalt át a fotó készítőjének.
Bagaba27 válasza:
Köszönöm és a kreditet is. A gyertyák mennek a levesbe de legalább is oldalra legközelebb. A madár csak egy elem, az előző hozzászólásomban leírtam a képről az én nagyjából i gondolatomat mi is ez.
Cyber Girl (4,75)
Ötletes, kreatív, jól elkészített, mutatós, számomra teljesen egyedi. Mindent leírtam? Mi kell még egy jó képhez...?
Ja, gratulálni! Szuper, ügyesek vagytok.
Üdv, Zsolt

A képre adott pontszám: 5

Biosz válasza:
Köszönjük.
Örülök, hogy mindjárt egy szép, stílusos képpel nyitottam meg a 2010-es Fotózz böngészést. Úgyhogy mivel már régen írtam kommentet, nem is állok ellent egy újévi ötösnek. Van valami különös misztikuma, s ehhez a színvilágot tökéletes összhangba hoztad.
Gratulálok, nagyon tetszik!
Üdv, Zsolt!

A képre adott pontszám: 5

tiger1977 válasza:
:) örülök, hogy tetszik...
Köszi Zsolt!
Gyönyörű lett :)
Boldog karácsonyt az egész stábnak!
Zsolt
Birdie válasza:
Köszi!
Húú. ezt nagyon elcsípted, gratulálok! Remélem nem fognak "kár, hogy középre szerkesztett"-ezni, meg "túl szűk", szerintem szerencsés és egyben kifogástalanul kivitelezett. Ja és a cím is találó :)
Üdv, Zsolt

A képre adott pontszám: 5

Szia!
Nézem-nézem a képet, de nem igazán értem a különleges smink "sorhelyességét". Számomra nem hozzátesz, inkább némileg kilóg a kép hangulatából, s az összképből. Nélküle sokkal természetesebb lenne a napozás. Egyébként a modell karakteres arcához kétségkívül jól megy, de egy másik környezetben tudnám elképzelni.
Másik észrevételem, a hölgy keze a lánccal, a kompozíció fontos elemét képezi, ezért kár, hogy kiesik az "éles" tartományból.
Az ellenfényben a bőr textúrája gyönyörű.
Szép fényeket!
Üdv, Zsolt

A képre adott pontszám: 4

hufi válasza:
köszönöm szépen, egyébként egy fix 85-ös obin próbálgattam dof-ban mit lehet kezdeni vele.
Zsófi (4,6)
Szia!
Gyönyörű szép portré, egy gyönyörű szép lányról. A derítés mértéke mesteri, tökéletes. Egy picit csodálkozom, hogyan sikerült 1.4 rekesszel ilyen jó mélységélességet elérni...? Külön öröm, hogy nem kellett, s nem is lett retusálva ( vagy csak a jó ízlés határain belül).
Gratulálok, szép fényeket!
Üdv, Zsolt

A képre adott pontszám: 5

RHAF_Mahgar válasza:
Köszönöm!:)
Nagyon jó meglátás, s remek hangulati kisugárzás. Gratulálok!
Üdv, Zsolt
aknilh válasza:
köszi, örülök hogy tetszik, nekem is :)
Szia!
Örülök, hogy nem kell ódákat írni, mert tömören is megtudom fogalmazni az értékelésemet, hogy rettenetesen jó kép lett.
Gratulálok!
Üdv, Zsolt
zolten smith válasza:
Köszönöm szépen!
Fény (2,63)
Szia!
Hát nem túl sokat mutató kép, inkább tűnik egyfajta otthoni kísérletezésnek a rekeszek és időértékek függvényében. Az a kevés por nem igazán ad olyan látványt, amire azt lehetne mondani, "ejha"...
Egyszóval KREATÍVABBAN!
Szebb fényeket!
Üdv, Zsolt
Szia!
Hát ezt a képet annyira "elrontottad", hogy ettől szinte jó lett. Általában meg sem nézem a digit. illusztrációkat, most is csak azért klikkeltem rá mert az indexkép alapján borzalmas utómunkának tűnt. Nos, nagyban látva viszont mintha a Thomas a gőzmozdony alpesi terepasztala tárulna elém. Abszolút valami játékvilág hangulatot sikerült összehozni, a Te gondolataiddal élve játékosan.
Szóval, bár a PS használata az én értékrendszeremnek már kiveri a biztosítékot, a végeredményt nézve egy érdekes képet sikerült összehozni. Mondjon bárki bármit, nekem ötös.
Gratulálok!
Üdv, Zsolt

A képre adott pontszám: 5

murypeti válasza:
Köszönöm, Zsolt! :-) Tudod sokszor láttam már hasonló képeket, ahol így próbáltak meg valami terepasztalhoz hasonló élményt létrehozni. Persze ahhoz való objektívekkel. De úgy érzem talán nekem is sikerült valami hasonlót kreálni.
Thomas alpesi terepasztalának majd utánanézek. :-)
Köszönöm még 1x, örülök, hogy tetszik!
Üdv, Péter
Delírium (4,47)
Szia!
Néztem, figyelemmel követtem az előző fotóidat is, de igazán ez késztetett írásra, mondjuk mert jobban tetszik. Az én ízlésvilágomba abszolút belefér egy optikailag torzított testrész, nem szeretek sablonokat húzni minden képre, mintha csak egy látásmód lenne elfogadható, s minden más a hozzánemértést tükröz. Szóval nekem tetszik a kísérletező megközelítésed, csak így tovább, egyre jobb lesz.
De pár szót a képről is... Szépen kialakított geometriai forma amit a lábak, s a kéz vonalai alkotnak, talán ez fogott meg leginkább. A címet annyira nem érzem találónak, a delírium látványától számomra messze áll. Szerencsére :) Zajosnak még mindig zajos, de itt nem igazán zavaró.
Ami viszont nem tetszik, az a rengeteg irányból érkező fényforrásoknak az árnyéka. A bal oldalon egy szekrénynek legalább három árnyéka van :( plusz jön a hölgyre egy jobbról.
Nos szépen alakulgat, szép fényeket!
Üdv, Zsolt

A képre adott pontszám: 4

vandubandu_2 válasza:
köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik:) Küzdök a zajjal :) igazad van, jól kiszúrtad, sok volt az árnyék és utómunkával sem tudtam őket rendesen eltüntetni. Szép fényeket!
Szia!
Hát, nem is tudom hogyan fogalmazzam meg amit gondolok, hogy ne legyen bántó...
A kép szép, színhű és éles. De többet nem tudok róla elmondani. Semmiféle biokémiai folyamat nem indult el bennem, az érkező impulzusok hatására. Nehéz elképzelni, hogy egy esküvőn nem volt érdekesebb téma?
A pontszám útmutató szerint, nekem ez a elfogadható, unalmas, tucatfotó kategória.
Remélem nem lomboztalak le nagyon...
További jó fotózást!
Üdv, Zsolt

A képre adott pontszám: 2

h.rom válasza:
Hát Jubi, tudod ez egy csendélet. Azt írod, "Nehéz elképzelni, hogy egy esküvőn nem volt érdekesebb téma?" Hát képzeld el, hogy egy esküvőn több száz fotó készül. nem gondolod komolyan, hogy majd mind felrakom ide neked? Ez egy sorozat része. Meg kell örökíteni a virágokat, a kocsit, a gyűrőket és sok minden mást is a menyasszonyon és a vőlegényen kívül. Mivel a kép szerinted is szép, színhű és éles, már nem áll meg az adott 2 pont a lábán. De elfogadom, mert nem a pontok miatt rakok fel képeket. A véleményed ellen viszont tiltakozom, miszerint unalmas és tucat. ;) Legfeljebb neked nem tetszik, de az annyira szubjektív hogy egyáltalán nem számít.
Egyébként inkább deítőlapra gondoltam. De nem szeretnék utólagos okstojás lenni, mert egyébként nagyon szép lett.
hapicica válasza:
Köszönöm!
Az arcot találtam sötétnek. Ha csak a sziluettet szeretted volna elkapni akkor tök jó!
hapicica válasza:
Akkor tök jó, mert tényleg azt! :-)))))
Húúú, ez nagyon ott van!
Ja, amúgy szia!
Ezzel a címmel nagyon ütős lett. A kép technikai oldalát kár lenne feszegetni. Egyrészt mert nem érdemes, a pillanat a lényeg. Másrészt mert tökéletes, nem tudnék belekötni...
Nagyon tetszik, gratulálok!
Üdv, Zsolt

A képre adott pontszám: 5

HOTAKA válasza:
Köszi szépen! igen az a pillanat olyan volt mint az utcán talált pénz.. sajnos ritkán fordul elö, de ha belebotlik az ember nem hagyja ott.
találd ki! (1,92)
Képpontok sokaságát, melyek a helyes sorrendnek köszönhetően egy alkatrészt formálnak.
1/7 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ