BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA qwer (3,25)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 58 darab

1/5 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Ha érdemben nem is, de látványban, esztétikumban igenis tudom értékelni az önportrédat! Kiforrott jól szerkesztett kedves, jól komponált harmonia,; remélem ez nem egy képzavar amit leírtam, de így gondolnám, érezném a képet! -grat :-)
torika83 válasza:
köszönöm szépen.
- (4)
Havas téli kép, sephia-val valami nagyon különleges látványt nyújt, ha jól látom, értelmezem a képet.Írtad vágás nem volt, sztem elöl túl sok a tér, alulról vágtam volna,s a templom, v kiskápolna picit sötét maradt! Az útból többet láttattam volna, a kápolnát picit jobra szerkesztve megoldható lehetett volna! A szinvilága nagyon tetszik, érdekes! -Gratu :-)

A képre adott pontszám: 4.5

nemértem, a képet sem , meg úgy egyben az egészet sem,; -de miért (?) nem áll rá agyam, szemem? Ez nem kritika, s nem kötözködés,- ym blind
torika83 válasza:
Semmi gond!
Látom sokan laknak Csepelen, de szerintem a kép találó, jól megfogalmazott, jó szerkesztéssel! A Cs1- is nagyon eltalált, és sokatmondó kép! - grat hozzá

A képre adott pontszám: 5

Okeey válasza:
Köszönöm.
# 15 (3,15)
Megfogja osztani az embereket ! Lásd. kék utcai csap ! Nekem tetszik, de nem foglalnék állást - ha nem baj :-)
Kertász válasza:
nem baj, ha tetszik az jó
Csepp (5)
Most tapostam halálra a fényképezőm,- ekét képed láttán, fantasztikusak, zseniálisak további sikereket kívánok! ja és köszönöm a tudományos leírást is! Szép fényeket :-)
Hydra SR válasza:
Köszönöm szépen :)
A gépet ne bántsd, jól jöhet még, hiszen az az eszköz a fejben elkészített képek megkereséséhez és a mások számára is láthatóvá tételének :)
# 14 (3,45)
Sztem nagyon jó a kép szerkesztése, beállítása,;olyan mint mikor az ember szomjasan közelit a csaphoz! Balkéz előre a kifojóra, jobb kéz a fogantyúra, s ezt nem gúnyból írom (!) a kép' (csap) megközelítése tetszik, ötletes beállítás ! grat :-)
Kertász válasza:
Örülök hogy vannak még normális emberek is, normális hétköznapi elvárásokkal.

Jól esett amit írtál,
minden jót:Gábor
*** (0)
a szemek, a tekintet nagyon kifejező, zseniális!
someoneelse28 válasza:
Köszönöm szépen!
Adrienn (5)
Nagyon tetszik, de nem tudom értékelni érdemben, nem tudom miért! Természetesnek hat a kép, s lehet ezen az oldalon töbségében halálra PS- ezett képek vannak, talán azért van ez az érzésem! Sokan (végtag) csonkolással jönnének, meg h lesütött szem, nincs keret (nem kötelező) felülről sokat vágtál, és még sorolhatnám!Nekem mégis kifejező, a mosolygós száj, a szerkesztés, kompozíció nekem igenis tetszik, jól , s kifejezően ábrázolt portré, amit kellemes nézni! grat :-)

A képre adott pontszám: 5

skorpio válasza:
Köszönöm!
Igen, sokmindenbe belelehetne kötni, de ma akartam épp felrakni egy hasonló témájú képet, hasonló szinvilággal! Nekem tetszik, jó a szerkesztés, a koncepció, de nem értem miért csak (3-pont) Kicsit tömör, lehetne levegősebb, de a középen hagyott tér arányos, úgy tűnik mintha valaki beakarna vezetni e térbe, s ez nekem egyálltalán nem esik rosszul! _grat szép fényeket !

A képre adott pontszám: 5

szekelyijasz válasza:
Igen, kicsit sokat vágtam le mert sok volt a zavaró tényező a bal oldalon, ilyen lett. Köszi az értékelést!
Szineiben remekmű! Ősz, és ez érződik a kép láttán! A kép megvilágítása' ,a levél szerkesztése a képen, s ahogyan hangsúlyos ahogy megmutatja magát, na az remek! Jó a dof a háttér elhalványulása, s benne a szinek. Tetszetős kép, grat hozzá :-)

A képre adott pontszám: 5

miki3d válasza:
Köszönöm szépen!
Örülök, hogy hasonlóan látjuk a dolgokat! (Nem nagyképűségből mondom, hanem mert nekem is ezek voltak a fő dolgok, amiket figyelmebe vettem!)
Nagyon erdeti, ötletes kép,(felvétel) és igenis felháborít, h ennyire értékelik csak a képet!Aki itt él a nagy szmogos pesten, és nem vette a fáradtságot h értékelje hát-kár belé' ,de mivel tudom, h hol mit fényképeztél, milyen eredménnyel, én gratulálok hozzá, és nagyon sajnálom, h megnéztem (érdembeli értékelés nélkül) ! 5-ös, mert kreatív, mert jól kidolgozott, mert mindennap az ember arcába kiabál, és nekem esik rosszul, h így távol marad mindenki a kép pontozásától! -Grat; szép fényeket :-)
variety válasza:
Azért ne vedd a szívedre! :) Ha egy képre kevés értékelés érkezik, akkor az nem szólította meg kellőképpen az embereket. Van ez így. :) Köszönöm!
Zombiváros (4,65)
kép még mindíg az elmúlt fél év legjobb, leg- meghatározóbb felvétele, számomra; grat érte :-)
popcornplayah válasza:
ohh, hat ez megtisztelo. naonaon orulok

pop
elvonó (5)
Kár h benéztem kÍváncsiságból 5-s kép! Délpesti H aulájában van?
Tryumf válasza:
Szia, nem.Madách tér egyik házában.
Kifejező kép, arc, mozdulat, természetes gyermeki arckifejezés a nagy munka hevében! Beszédes egy pillanat akkor, ha a száj nyitva, s a gyümölcsre csodálkozó kancsali szemek is nagyon fontosak ennél a képnél! Persze a kép kicsit szűk,a kéz a fürt hangsúlyosabb lehetne, de ott van látszik' pont annyira, hogy nem vonja el a szemet a kislány tekintetéről! A képnél szerintem ez a fontos! -grat :-)

A képre adott pontszám: 5

OBrien válasza:
Köszönöm szépen!
Simulacrum (4,98)
Úgy-úgy(!) dobáld csak arréb az oszlopot, mert zavarja az igencsak jól sikerült képet! :-)
kozzo válasza:
lusta dög vagyok, talán egyszer....
Fritzi (4,72)
Nagyon visszafogott, a kéztartásból (takarásból) következtetek erre, olyan elegánsnak tűnik, mint aki nem egy könnyű nyári kaland! Maga a kép is olyan visszafogott, a megvilágítás, az arc kicsit el is néz a géptől, olyan kis szégyenlősen! Ezen finomságok miatt érzem talán elegánsnak! Jó megközelítés, kedves arc, s persze a jó komponálásnak is köszönhető, a fotós részéről! -grat :-)
ami

A képre adott pontszám: 5

-vadvirag- válasza:
Örülök, hogy Te is megláttad benne, amit én, annak pedig különösen, ha sikerült ebből átadnom valamit.

Köszönöm szépen a részletes értékelést, szép fényeket!
Általgyütt (!) simán, voltam egypár koncerten, tudom milyen jó a hangulat, s azt is hogy néznek ki szemből, mert az fontos lett volna ugye! Sebaj az énekes látszik oldalról, igazán a fények, a reflektorok, átszűrődő fénye adja meg a kép sajátosságát, hangulatát! A nézőpont jó, látszik a bőgős h kuporodik rá a fadarabra nem kis átéléssel! Sokan biztos kiégésnek veszik a lámpákat, de szerintem dobnak a képen az átszűrődő refik! Jó szerkesztés szinek - gratu :-)

A képre adott pontszám: 5

phreek válasza:
kösz. szándékolt a nemszemből, a mindenhol kiégéssel érvelőkön meg a legjobb esetben is visítok. bár én magam ötöst nem feltétlenül adtam volna rá, ez tényleg inkább amolyan moment catch, érzés-kép - nevezzük ahogy akarjuk -, amit megmagyarázni tényleg csak úgy lehet, ha az ember jó kultúrantropológus módjára ottvan:) namégeccerkösz.
Tudtam! A nap képe, gratu mégegyszer! :-)
Hydra SR válasza:
Köszönöm :)
Engem is meglepett ez a siker bár azt én is éreztem, hogy sikerült valamit alkotnom amit még nem láttam mástól :)
Bazilika (4,75)
ez tulajdonképpen hány kép, vagy én gondolom rosszul? Ötletes az biztos, s látványos is lett! 5-ös! Kár h benéztem!
zkristo válasza:
kettő :)
1/5 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ