BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA bruce1 (3,07)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 36 darab

1/3 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Pillanat.. (4,94)
jól elkapott pillanat, némi érzéki töltettel! a hölgy szemét nézve, már a következő pillanatra gondol, enyhén nyitott ajkakkal! a tekintete, arca szája ezt sugalja! vágyakozás, jut eszembe a képet nézve! a keret is ezt harmónizálja, s jót tesz a kép szélén az elmosás, szürkítés, így az ember figyelmét nem vonja el a képtől! jó szerkesztés, jó expó! grat :-)

A képre adott pontszám: 5

pingvin014 válasza:
Köszönöm szépen.. tényleg ez a lényeg..
Üdv.:P
a tökéletesség és a szépség keveredése! tű expó jó vágás szerkesztés! a háttér szinei - mintha csak miatta lett volna kattintva. a főtéma éles jól mutatja magát. összhatásában hangulatában nagyon kellemes! grat :-)

A képre adott pontszám: 5

kihittevolna válasza:
Köszönöm szépen az értékelést,örülök hogy elérte a célját a felvétel!
Jó fényeket!
Fal (4,04)
szép, látványos felvétel! a főtéma maga a fal, az ive, ahogy megmutatod nagyon tetszetős! jó nézőpontból kattintva! amit én lehagytam volna a képről, a jobboldali fal részlet, én ott vágtam volna a képet! így a szerkesztéséből adodóan nagyobb hangsúlyt kapott volna a fő téma, s nem vonná el a figyelmet a jobboldali kis részlet! jól exponállt, szép szinekkel, jó szögből! grat :-)

A képre adott pontszám: 4.8

4kkkk válasza:
Szia bruce!
Igen, ha levágom a jobboldali falat, hatásosabb az eredeti íve. Köszönöm az észrevételt!
üdv
Sejtek (3,53)
fűrészporos tapéta az alap, a háttér? :-)))
a kedvenc kisvakondom talpas pohárral a fején,(? ) miután előbujt a nagyvárosi asztfalt tömeg alól! ez édes, kellemes emlékeket ébreszt gyermekkoromból! talán ő azért ilyen életlen, mert hát a vakondok nem nagyon látnak jól napfényben, s az ő szemén, látásán keresztűl szeretted volna láttatni a nézőt! és a kedves emlékeim hol maradnak! élességet kívánok kedvenc mesehősömnek! :-)
Arc (4,5)
nagyon tetszenek a sötét tónusú képek,sztem a vágás is jól sikerült (valószínüleg kopasz az illető) de az látszik, hogy nagyon nem készült a fotózásra (ami arc szőrzetét illeti) , ha pegig ez volt a cél (vad emberes figura) hát az betalált! jól elkapott pillanat a szeme a tekintete fölfelé néz ami számomra valamiféle remény, a jövőben való hit kifejezése! olyasfajta mint egy lecsúszott ember reménytelen, de mégis hittel teli, önbecsülésében mégis gazdag ember! a fakó szimek is ezt sugalják! remény, s őszinte tiszta hit, valamiféle jövő keresés! grat - szép fényeket :-)

A képre adott pontszám: 5

Zandras1 válasza:
Lehet, hogy kicsit többet látsz a képben, mint amennyit én beleraktam. :))
De ez nem baj, olyanok a fotók is, mint egy-egy Rorschach-teszt: az értékelésed talán inkább rólad szól.
Örülök, hogy tetszett!
Fotográfus (4,92)
nagyon tetszetős expó! a fotós és gépe alig, szinte csak sziluetjeiben látszik, nagyon finoman érzékeltetve a jelenlétét " ! a háttér, s ez vonatkozik az egész képre is, tű éles jól vágott, szerkesztett! nem értem az értékelők távolmaradását! grat szép fényeket !

A képre adott pontszám: 5

aqvarell válasza:
köszi
feltettem a kezem! de a kép? a fotó? nem látom a képet! ez csak és kizárólag az én hibám! :-)
Katjusa válasza:
Ha nem látod, nézd meg mégegyszer.
Szedd szét apró darabokra, aztán rakd össze.
Előbb-utóbb sikerül;)
eszembe nem jutott volna lepontozni! így látom !
Fejoo válasza:
Akkor megmondanád, hogy pontosan hol látod beégve...?

Előre is köszi.
PASO (4)
kreatív, remek expó! :))) azért sem pontoztam, mert nem értettem a kép mondanivalóját, témáját! mi volt a célod, mit szerettél volna láttatni, megmutatni másoknak! sztem csak én nem értem, max a helyszint + előadót, de mást mit?
rustic válasza:
szia,
köszi szépen:)
különösebb belemagyarázás nincsen.
az "unalmas" koncertfotok készitése közben vettem észre ezt a jó szöget és vártam jópár percet mig Krsa ugy mászik bele a képbe h felismerhető legyen. ez egy koncerten készült ugymond promo/reklámkép csak reklám kategoria híjján ide került.
a mondanivaloja ez, a témája pedig a a PASO a Camp és a koncert.
üdv rustic
megállj! (3,78)
kezdő vagyok, tanácsokat várok" -na ezt ne írd ki többet! kapsz majd eleget kérés nélkül is! (hideget-meleget)
bandeee válasza:
Ezt a tanácsot is megfogadom, köszönöm! :)
a nézőpont, a szerkesztés, az hogy vezeti a szemet, látványos, s kicsit szűrealisztikus, a színei, az árny s fényjátékok miatt, erős, hatásos kép! tónusában sötét égbolt, az erős árnyékok nagyon kiemelik, viszik magával a képet, a főtémát! grat :-)

A képre adott pontszám: 5

mtl.11 válasza:
Köszönöm szépen. : )
,O II. (4,97)
csak egy felfújt lufi lenne a szépség, vagy netán egy szappan buborékba zárt álom, vagy valóság? az ötlet, a megvalósítás, igen az tetszik, arról nem is beszélve, hogy nem lehetett könnyű feladat! ami igazán megfogott, az maga az ötlet! grat :-)

A képre adott pontszám: 5

zubarka válasza:
koszi.
orulok hogy tetszett! :-)
a hölgy mozdulatából, testbeszédéből érződik a félelem, a riadalom! a kép jól szerkesztett arányos, látványos tű expó! ami még nagyot dob rajta, aszínek (persze ff) de árnyalataiban textúrájában zseniális felvétel, a megfelelő pillanatban, ami a lényege a képnek szerintem! hiába a szürkeárnyalatos kép (ff) nekem mégis színesnek hat, talán az összhatása miatt! :-) nagy 5-ös számomra!
Szeki válasza:
Köszönöm, örülök h tetszik!
Bőgős (4,98)
az arcán , az arc mimikáján, a tekintetében ott van a pontszám : 5 ! portré kategória, számomra egy olyan pillanat ami megismételhetetlen, kifejező! az hogy a mélységélesség jó, egy dolog, mert bár jó nekem mégis a zenész arca a kifejező! a többi csak részlet marad számomra a képen! persze ragozhatnánk a szerkesztést, a vágást! így egyben van tartalma, mondanivalója a képnek! grat !

A képre adott pontszám: 5

Tillu válasza:
Köszönöm, nekem is a kedvenc képeim közt van, alig vártam, hogy feltölthessem!
látványos, jól fényképezett természet fotó, jó pillanatban elkapva! a színei az élessége nagyon látványos fotová teszi, de ami miatt mégsem annyira, az a zársebesség! a kép jobb alsó oldala kiégett, ami talán nem is lenne zavaró, de egy képet összességében kell nézni, s ez zavaró a szemnek! a vágás, a szerkesztés zseniális, de ég a jobb oldala! grat ! szép fényeket !

Pont kivonva!

Fejoo válasza:
Ne haragudj, lehet, hogy csak én vagyok vak, de a kép nem égett be a jobb alsó oldalán...
Kicsit figyelj oda jobban, mielőtt nem létező dolog miatt lepontozol egy képet... :(
Szomor (4,62)
kreatív, jó ötlet, meglátás, tetszetösen kivitelezve! a főtéma háttérben marad, pont ezzel éri el a kép címének a lényegét! sok-sok gondolat jut eszembe a kép láttán', a vízcseppes üveglap, mely tűéles a mögötte háttérben maradó arc' lesütött szemekkel ennek a kettő képsíknak a megjelenítése bravúros számomra! grat :-)

A képre adott pontszám: 5

Cseh Dániel válasza:
Köszi!
aranymetszésre hajaz, a kép szerkesztése, témája, megjelenése s jó ötlet a szintén aranyszínű keret! olyan a kép, ha sokat nézném becsavarodnék :)) (ez persze vicc) melyet a jó szerkesztés, vágás kiküszöböl! baloldalról nézve a képet egésszen felérve a csúcsáig, olyan érzést kelt mintha magassága is lenne a képnek! érdekes hatás, jó kivitelezés! grat

A képre adott pontszám: 5

andalucia válasza:
köszönöm szpen!
sztem beletrafáltál a keretbe! , és látványosabbá teszi, kiemelve a főtémát amit fotóztál!
kozzo válasza:
Ok. meggyőztük magam :-)
B25 (5)
én töbre tartanám a képet, persze látom a hibáit, szűkre van szabva, (szárnynélküli repülő zárt keretek között)! viszont nagyon tiszta éles kép, jól exponált, s tetszetős a fém testen a szinek világa, csillogása! ami még érdekes más szemszögből szinte teljesen alulnézetből mutatod meg! grat :)

A képre adott pontszám: 4.2

szpali válasza:
köszönöm.
1/3 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ