BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA tipa (0)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 7 darab

*** (4,74)
Egy bűbájos hölgy arcát látom a fotón,kissé kesernyés fintorral. kissé könnybelábadt szemek,ilyenkor nagyon nehéz értékelni. technikaillag kifogástalanul megörökitett portré,és ami emeli a kép értékét,nem beállitott,mimelt pozició..

A képre adott pontszám: 5

hombre_de_nada válasza:
utólag vágva lett, bevallom töredelmesen! alulról több volt az eredeti képen, szépen látszottak a hullámos fürtök, de így sikerült leszűkíteni a lényegre, remélem! nagyon köszönöm a véleményed!
Nagyon különleges fotó . Privilégiumát az adja,hogy a bibék élessek,ellenben a virág többi része homályos. Jól kiemelkedik a háttérből. Érdekes megoldású ,kellemes látványt nyújt. Grat..

A képre adott pontszám: 5

Diver válasza:
Köszönöm szépen ! Örülök, hogy tetszik !
Egy ördögien félelmetes és egyben nagyon bájos szempár tapad ránk.. Kissé lehetne élesebb a kontúr,szinharmónia teljessen rendben van. Érdekes portré.

A képre adott pontszám: 4

mutty.hu válasza:
köszi szépen
... (3,73)
Érdekes,de egyben nagyon nehéz feladatot vállaltál be. Eredetiben nézve nem hozza az a hangulatot és látványt,amit várnánk.. Érzesem szerint itt a szinhőmérséklettel is gondok vannak. Összegezve,azért egy" próbát "megért !

A képre adott pontszám: 2

Rachael válasza:
hát igen egy próbát megért!
- (0)
Nagyon kedves,érzéki és egy szerető családi légkört varázsol elénk.. Egy kellemes érzést hoztál a szivembe !
E-lla válasza:
örülök, köszi!
* (4,96)
Értékelésemet megpróbálom elfogulatlanul megfogalmazni. szép,éles,tiszta kép. Igazából elkapott pillanat,hisz teljes énjével az üditővel van elfoglalva.Egy jóra sikeredett életkép. Kár hogy a kép kiterjedése nem teljes.

A képre adott pontszám: 3

liber.t válasza:
Ezt nem igazán értem, de örülök, hogy nem tetszett. Miért is vontál 2 pontot?
Ha a fotót próbálom azsúrba hozni a látvánnyal,akkor bizony gondban vagyok..Kérlek hogy ne értsd félre,de ha csak a fotót mutatnák meg,igazából nem tudnám hirtelen,hogy ki-kivel van !A szépia" még neheziti is a tisztánlátást .
Morten_ válasza:
ööööö....
nem teljesen értelek hogy számodra mi nem egyértelmü a képemen....
Aranyos kis fotó,de..Gyermekfotóknál ,illetve fiatalabb modeleknél sokkal praktikusabb és előnyösebb a szines technika..Az elkapott pillanatot láthatjuk,ezen kivül más egyebet nem igazán árul el nekem ez a fotó.
E-lla válasza:
köszi!
A fotót nézvén elgondolkodom hogy vajon mit is nézhet valójában a fiatal fiú. Nagy valószinűséggel az eget kémleli.A téma szerintem átlagos,az expo poziciója nyújt némi érdekességet.

A képre adott pontszám: 3

EnyediBalázs válasza:
A többi portrénál átlagosabb?
Nagyon egyszerű,letisztult és főleg ötletes.Minden felesleges sallangtó mentes fotó.talán a háttér elbirna egy kissé erősebb szintónust.

A képre adott pontszám: 4.5

verajulis válasza:
Köszönöm.