BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Logen (1,5)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 10 darab

1/4 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Elsőnek nemis rossz. A fotózási szög is jó a komponálás is jó. De az isot én lejebb vinném a zajosodás miattmondjuk 80-ra . Szépen csillognak a lámpák így a szem a hídról és a lámpák közt ugrándozik. Viszont lehet hogy a híd megvilágitásával van progréma mert nekem a színek túl hidegnek tünnek.

A képre adott pontszám: 2

lokejanos válasza:
Köszönöm a hozzászólást. A gépemen sajnos nincsen ISO 80-as mód...
Egy galambot elkapni csak macska vagy a fényképezőgép tudja. Te élkaptad. Kár hogy homályos a kép alsó része. A háttér viszont jó hogy homályos így nemvész ell benne a lényeg. Számomra zavaró hogy fekete fehérben van rakva. Színesben kellet volna hagynod hogy éljen a kép. Hogy tényleg sugározza azt a helyzetett hogy kapj el ha tudsz. Így kiveszett belőle a lényeg.

A képre adott pontszám: 2

Nagyon jó ahogy visszatükröződik a vízről az ég szépen megkomponált kép. Szép éles ralyta minden a színek melegséget sugároznak felénk ebben a zord hideg időben. Nyugudságot sugározz számomra a kép látványa. Viszont én a kép bal alsó sarkából vezettem volna fel az erdősávott.
Gratulálok a meglátásodhoz.

Pont kivonva!

mni válasza:
:)
Ehez a képhez rengeteg türelem kellet. Nagyon jó választás volt a homályos háttér így nemvész el a fő téma. Szerintem a képpben szép meleg színek dominálnak. Szerencse hogy nem volt sötétebb így megtudtad örökíteni a pillanatott.
Viszont jól rávezeti a szemet a fő témára nem kalandozik ell semerre odaszögezi a tekintetett. Ismét azt írom hogy ha kis mélység élesség nem lenne akkor nem ilyen szép kép született volna az őzekről.

Pont kivonva!

MazsolA63 válasza:
Ha minden -jo ahogy irtad- akkor , megis mia bajod a keppel ill. miert van altalad lehuzva?
Kar hogy nem tudhatom meg...
M.
Szia 1 javaslat éjszakai fotózásnál

Ha szűkebb rekeszértéket használsz akkor jobb lesz a kép de ez nemfeltétlenül igaz. Az iso jó hogy ilyen alacsony, legalább nem zajosodik el a kép.
Csinálj 1 másik képet F11 és 30 másodperces záridővel 1 utcai lámpáról. Meglátod milyen szép lesz a lámpa. Olyan mintha vonalak futnának ki a lámpából.
Viszont kár hogy a fa vagy bokor eltakarja a templomot. Így a fő lényeg takarásba kerül.

A képre adott pontszám: 2

ajubatus válasza:
A gépemen F11 már sajna nincsen, de azért megpróbálom legszűkebb rekesszel amit mondtál. Üdv!
Tetszik a kép ellrendezése, tipikus őszi kép. Olyan mintha 1 alagútba lépnék be aminek nemlátom a végét. A természetes keret nagyon jó, szépen visszaadja a kép az ősz hangulatát. Bár jobban nézne ki a kép ha lenne töb szín benne. Így olyan egyhangúvá teszi a képet. De ez nemfeltétlenül hiba. Csak így tovább

Pont kivonva!

kazoly válasza:
Gondolom a kettest elnezted mert az ertekelesed igy nem teljesen erthetö igy nemtudom elfogadni.Az ösz szinei pedig ilyenek ezeken nemtudtam vältoztatni.
Toväbbi szep fenyeket!
ősz (3,36)
Elvesztem a sok barna színben
Diki válasza:
Ez egy értékelés ? :-) Találd meg önmagad !! Jaaaa és köszi , hogy megnézted! Üdv !!
- csiga - (4,67)
Makró fotónak jó
varga tibor válasza:
OK.
Patak (3,68)
Kezdem ott hogy jó a természetes keret a kép bal oldalán.. Szépen megkomponált kép, de nekem a színek túl hidegnek tűnnek. Próbáld meg más wb beálítást is.

A víz erelyét és sebeségét lehetett volna mutatni mondjuk szűkebb rekeszértékkel. Így a víz olyan lesz mint 1 füst ezáltal érzékelni lehet a sebeségét .

A képre adott pontszám: 3

tgabi válasza:
Köszönőm az értékelést.
1 Nagy adag bátorságra volt szükségetek ehez az akcióhoz. Csak így tovább
alibibi1 válasza:
köszi
Az életképek életképe nagyon jó. Elöszőr nemtudtam miről van szó a képen de aztán szép lassan rájöttem . Ami igazán tetszik benne hogy a háttér nemigazán kivehető és ez olyan titokzatossá teszi a hangulatott.
Sok ilyen képet még
blzoly válasza:
Örülök hogy megnézted
1általán nem agyonfotózott téma. A lánchíd jobban kelendő téma. Ahogy a víz visszatükrözi a hídat az nagyon jó és még 1 múltis megjelenik a képen a villamos. Ezért nem tucatfotó. Mert ugye mostmár Combínok járják a sínpályát.
A fények is jók senem sötét senem világos bár a hídpillérek nagyon feketék,

Pont kivonva!

ez igen Gratulálok a képhez nagyon jól összevan rakva . Hibátlan
Kutasi Kovács Zoltán válasza:
Köszöntem!
Már láttam pár szigetes fotót de ez közülük egész jó Főleg az tetszik benne hogy a háttér elvan mosódva, kiemeli a kép fő mondandivalólyát. Bár jobb lett vólna ha a srác egész alakban lenne a képen. A beálítás is jól sikerült. Kíváncsian váróm a többi fotót.

Pont kivonva!

blzoly válasza:
Miért kettes?
Rögtön azzal kezdeném hogy a képed eléggé zajos ez gondolom én az iso értéknek köszönheted meg a záridőnek. Próbálj alacsonyabb iso értékkel és szűkebb rekesz hoszabb záridővel.

A képre adott pontszám: 1

Nagyon jó a kép bár én az alját levágtam vólna. A rekeszértéket meg próbáld f.11-en.A fények másképpen fogod látni. De nekem tetszik
Fényvár (2,7)
1 javaslat ha a géped tudd 30 ms záridőt akkor azon próbáld ki aRekeszérték legyen F.11 a fények picit más lesz főleg a lámpafénye. De azért nemrossz. Csak így tovább. Iso végülis az jó de én 80-100 között szoktam éjszakai fotót lőni. Hiszen minnél nagyobb az iso érték annál zajosabbá válik a kép.

A képre adott pontszám: 1

Előszöris a meglátásod igen 1edi. Nemigazán jutott volna eszembe ez a szemszög.
Na ne a színek picit nekem élettelenek olyan sötét,de ez talán az időjárás rovására írhatjuk fel.
Viszont én iso 100-an és nagyobb záridőn csináltam volna a képet. Kis megvilágítás és színtelítetség és a kép jó lesz

A képre adott pontszám: 1

bruce válasza:
köszönöm, hogy megnézted!
udvar (5)
lenyügöző
GPX600 válasza:
Köszönöm!
nem tucatfotó nekemis van a Lágymányosi hídról de amugy nagyon jó
Széll.úr válasza:
Köszi!
1/4 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ