BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA bigfoot (2,17)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 38 darab

1/3 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
hóvirág (4,97)
megérte hasalni, nagyon klassz lett a fotód. a színei igazán varázslatosak, jók voltak a fények. egy kicsit zavaróak a fűszálak, de ez semmit nem von le a kép értékéből, és a háttér is nagyon szép, szia

A képre adott pontszám: 5

Flashback válasza:
Nekem éppen hogy fontosak voltak a fűszálak, kellett a virág és puha háttér közé jelezni valami közteset, sztem. Köszönöm a hozzászólást és az értékelést!
nagyon szépen elmostad a hátteret, és a keret is nagyon találó ehhez a képeslap szerű képhez. a madárka kellően éles, a szem szépen csillog, és a tartás is igazán szerencsés. üdv

A képre adott pontszám: 5

gyönyörű színek, és nagyon szép háttér. a keret is nagyon tetszik, élesség is rendben, gratulálok a fotódhoz, nagyon jó lett.

A képre adott pontszám: 5

aetrigan válasza:
Köszönöm szépen
Tavaszváró (4,39)
nagyon tetszenek a színei, a szerkesztés és maga a téma is, a madarak a gyengéim. felül túl sok a tér, de ez nem zavaró, könnyen lehetne javítani szerintem. ezt leszámítva minden ok a képpel.

A képre adott pontszám: 5

nagyon jó a fekete háttér, ügyesen van megoldva, tetszik. talán ami nem, az a félbevágott levél alul, erre lehetett volna egy kicsit figyelni, akkor lenne tökéletes

A képre adott pontszám: 4

kohalmik válasza:
igen, köszönöm
üdv.:KK
szép, szemléletes épületfotó, ami párhuzamos, az itt is az, de talán a kevesebb több lenne- inkább kisebbet markolni, és többet mutatni- így valahol a kettő között van, gondolok a félbevágott boltívekre

A képre adott pontszám: 4

egészen szürreális, túlvilági a hangulat. tényleg olyan, mint egy látomás, gratulálok, már csak a vonuló tündék hiányoznak

A képre adott pontszám: 5

Surtess válasza:
Köszönöm!
Szép fényeket!
Január (3,71)
tetszik, és szépen szerkesztett, éles kép. Talán a belógó ág ront valamit a háttéren, könnyen ki lehetne retusálni, és akkor lenne tökéletes.

A képre adott pontszám: 4

lizo válasza:
Igyekszem,az utómunka még nem az erősségem.Kösz.
Bizony, hogy szép! Van aki mégis légpuskával vadássza, ahelyett, hogy kitenne valami normális madárijesztőt. Nem szemtelen szerintem, csak élni akar... A képhez meg csak gratula, nem tudom, hogyan tudtál ennyire közel menni hozzá, nagyon félénkek ezek, ha kinyitom az ajtót, az összes elröppen... Természetes közegben, szinte karnyújtásnyira, wow! Részletgazdad, és éles is, nem zavaró a farkánál, amit írtál szerintem.

A képre adott pontszám: 5

Farkas válasza:
Egy kis tó melett kialakúlt sekély pocsolyánál készült, ahová előszeretettel jártak inn és fürdeni a kö
rnyékbeli madarak. Ez a kép talán olyan 15 -20 méterről készült. De ezen a helyen sikerült fűrdőző rigót is lekapnom.
Köszönöm szépen a véleményedet, és az, hogy tetszik.
Egyébként kevesen tudják, hogy szőlőt és más gyümőlcsöt csak ősszel lopnak. Tavasszal, és nyáron sok bogarat szednek őssze. Főleg a fiókanevelés idején.
Csigusz (3,74)
Tetszik a szerkesztése, de ha már nem volt olyan villámvill, akkor közelebb is mehettél volna. A feldolgozás remekül sikerült, vedd úgy, hogy én is az ott leírtakat javasoltam volna, remélem nem veszi rossz néven a kolléga. Kicsit több kontrasztot és telítettséget elbírna a kép, amúgy rendben is volnánk, üdv.

A képre adott pontszám: 4.5

rollin46 válasza:
Örülök hogy teccik a kép és valóban jó lett a feldolgozás. Még eccer köszönöm a hölgynek!
Nem mertem több kontrasztot ráhúzni, mert elvitte volna az eredeti színeket. halkan meg is jegyzem, hogy a feldolgozásban már ez kicsit láccik is, de hát ízlések és pofonok.
Szép részletgazdak kép ez, telített színekkel. A mozdulat is pompás, egyetlen apró megjegyzés: felül én egy kicsit szellősebbre hagytam volna, üdv.

A képre adott pontszám: 5

Szántó Áron válasza:
Köszi szépen!
Sötétedés előtti pillanatok, határmesgye a nappal és az este között, szeretem az ilyen hangulatú képeket. Kár, hogy nem volt derült az égbolt, bár így nagyon borongós, szomorkás hangulatú képet sikerült készítened, van varázsa.

A képre adott pontszám: 5

teb válasza:
Én továbbra is hangulatos, nyugodt esti képnek tartom, ha nincs harag. :)
A felhőknek utólag örülök, ilyen alacsonyan remek hátteret adtak a képhez. Az előtérben az étterem terasza, és a meleg fények pedig egy kis romantikát csempésznek hozzá.
köszönöm
S.O.D. (4,99)
Mint fotó, hm, érdekes, de mint város és építészet annyira nem fogott meg, mármint esztétikailag. Mit akartál ezzel mondani? A fő témát valahogyan nem sikerült megtalálnom...
Gonzo válasza:
Hát, nem tudom milyen kategóriába való. Ez egy ház fala, és a fal előtt van egy kábel darab, amit a nap megvilágított, így lett a nagy árnyék. Gondoltam ez város, építészet kat.-ba bele illik. Főtéma meg nem nagyon van, ez egy részlet fotó. Köszönöm a véleményed.


Üdv.:Gonzo
Nekem ez a túristafotó kategória, tényleg...De ha már feltetted, akkor lenne pár javaslatom, hogyan lehetett volna jobban elkészíteni:
- ha közelebb mész, akkor jobban kihangsúlyozzák a tornyok monumentalitását a dőlésszögek
- ha nem, akkor ps- ben korrigálni kellett volna a perspektívát, így ez félút
- más napszakban fotóztam volna, nem ilyen erős fények mellett, nem tesz jót az épületfotóknak
- sokkal szűkebb rekesz a részletek miatt, állvány, hoszabb záridő
- javasolnám a naplemente utáni ún. kék órát, amennyiben nyugati tájolású a torony, akkor gyönyörű lesz
Remélem segítettem, üdv, és szép képeket.

A képre adott pontszám: 2

bgombas válasza:
Jól látod, túristafotó, de olyan kategória meg nincs sajnos, családi fotóban meg elég furcsa lenne. :) Ha ennél közelebb megyek, akkor nem férnek bele a 28 mm-be. Megnéztem korrigálva, úgy nagyon nem tetszett, a tovább döntésre/nyújtásra nem gondoltam, de igazad lehet. A napszak a túrista jelleg miatt adott volt, de teljesen igazad van. Köszönöm szépen az értékelést és az ötleteket.

A fotós 1 kredittel jutalmazta a véleményezőt.
Nem is annyira a kép mondanivalóha, hanem a a vágás és a színvilág fogott meg- a zöld szinte összes árnyalata megtalálható a képeden, finom tónusokkal, gratula.

A képre adott pontszám: 5

Gabovajsz válasza:
koszonom szepen. Neha a kevesebb tobbet mond. A szinei nekem is bejonnek. Ps-t kapott, de nem sokat
koszi az ertekelest
csocsesz
Szépek a színek, és a szerkesztés is tudatosságról árulkodik, legalábbis számomra. A vignettálást nem tartom szerencsésnek, régebbi hangulatú, szépia tónusú fotókat feldob, de itt nem ez a helyzet.

A képre adott pontszám: 4.9

Amarton válasza:
Igazad van, köszi az értékelést!
Tónusgazdag, nem túl éles de mégis nagyon hangulatos fotót készítettél, tetszik. A dőlés nem zavaró, visszaadja a székes monumentalitását, az ablak világossága meg valamiféle meghittséget visz a képbe, szia.

A képre adott pontszám: 5

Darth-Ben válasza:
Nagyon köszönöm, örülök h igy gondolod! Szia:)
Két világ keveredése, szépia hangulat, és erőteljes színek- a ma... Megint csak egy csomó gondolat: régi idők, habos babos báli ruhák, letűnt pompa, és a ma farmerja és tucatpólója, amely univerzalizál és egyformá tesz mindenkit... Ha nem haragszol nem pontozom, nem ez a lényeg szerintem, hanem a gondolatok, amik úgy előjöttek. A képről nem sokat írék, azt majd úgyis leírják a többiek... üdv.
blzoly válasza:
Köszönöm bigfoot hogy írtál!
Chicas (5)
Te lehet, hogy nem éltél, én viszont igen... Igaz, eddig csupán egyetlen képecskével vagyok fent az oldalon, kukkantsd meg... Egy történetet akartam elmesélni, érdemes elolvasni az első kommentet, tanulságos- nem tudom, hogy meg tudod e nézni, vagy rejtve van... A bemutatkozó gondolataimat viszont el tudod olvasni... Nézegetve ezt a képet, és a pöttyöket firtató kolleginát- hát, nem tudom, hogy valóban ez- e az a hely, ahová én fotókat akarok feltölteni, bár nincsen még túl sok tapasztalatom az oldallal kapcsolatosan. De olvasva a kommenteket, néha azért megdöbbenek...Ez az színvonal???A képedről annyit, hogy szerintem tökéletes utcafotó, ilyeneket szeretek készíteni én is mostanában, az ember érdekel, a pillanat és nem a pöttyök, meg egy kiégett pixel, jujj... Bocs, ha egy kicsit hosszú voltam, szia.

A képre adott pontszám: 5

blzoly válasza:
Nem tudom megnézni a képed,mert be van pippantva a képeid elrejtése.Ha kiszeded megnézem később.


Hát készülj fel hogy kapsz majd érdekes megjegyzéseket:-)


Köszönöm a véleményt
Nos, ez a fotó is egy kis darabka történelem, egy megosztó személyiségről... Gyilkos, diktáror, forradalmár és felszabadító hős... És mögötte a lakótelep, amely emberek ezreinek érzelmeit őrzi betonfalai között, és az előtérben egy hús vér ember, aki része ennek az egésznek- nagyjából ezek jutottak eszembe, tetszik a ff és a kontraszt is, gratula.

A képre adott pontszám: 5

blzoly válasza:
Köszönöm hogy leírtad a gondolataidat a képek alá,nézz be máskor is,lesz még kubai kép bőven:-)
1/3 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ