BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA basa 2 (4,75)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 231 darab

1/22 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
A véleményem nem változott.Amit az állatfotókról írsz ,hogy "szinte minden állatfotó tökéletesen szimetrikus,kamerába nézőz"ez tévedés.Kattints az állatfotókra és ellenőrízd.Azt értem hogy valami mást akarsz mutatni valamit ami még nem volt.De szerintem ezért nem kell mindent felrúgni.Persze mindíg van aki ugrik az extrém képekre és nyomja az ötöst,hogy hú de állat ,stb.de ez nem a képről szóll.Amúgy meg,ez szubjektív,szive joga hogy tetszen neki.....A képen lévő macska mintha nem is élne...pontozni nem akartam ,mert nem az a cél hogy lepontozzam, de a véleményem nem változott..nekem nem tetszik és inkább taszít a látvány ,tehát negatívan hat.Neked pedig nem ez volt a célod.Jó fotózást Üdv.
csaszargeri válasza:
Köszi a véleményed. Attól függetlenül nyugodtan lepontozhattad volna, hiszen lényegében erről is szól ez az oldal (bizonyos keretek között).

Nem az extrémre mentem, inkább a téma volt olyan beállítású ami adta magát, és kicsit messzebb akartam elmenni a szokásosnál. Másokat is megosztott a kép (egy fém keretben van kiállítva), tehát korántsem lett volna probléma egy kettes-hármas. Az egyes amit adtál viszont egyáltalán nem erről szólt (nézd meg a mellette lévő leírást), ezért nem találtam hasznosnak a a büntető célú pontozást.
Na én a lábát ami a torzítást méginkább kiemelné nem vágtam volna le.Egy álló kép jobban tetszene,.de lezser fazon a szalmaszállal .Remélem Ő a csődör...Ha hétfő lenne levonnák a vágás miatt, de mert holnap már péntek... meg a humor az tetszik,így nem...Jó fotózást .Üdv.

A képre adott pontszám: 5

..::Röno::.. válasza:
Köszönöm szépen!
:)
Hát már itt sem néz ki nagyon élőnek.A szemén kívül mindenbe belevágtál.De abból sem látszik sok mert csukva van.Ettől nem változik meg a macskákról alkotott véleményem.....szerencsére, mert negatív irányú válozás lenne.Bocsánat de nem tetszik.Nem értem ezt a huszáros vágást.Jó fotózást Üdv.

A képre adott pontszám: 1

csaszargeri válasza:
Bocsi, de pont mielőtt értekelted, töröltem a képet.

Ha gondolod, az újonnan feltöltötthez is küldd el ugyanezt az értékelést - amivel egyébként nem értek egyet: direkt a megszokottól eltérő kivágásra mentem, szinte minden állatfotó tökéletesen szimmetrikus, kamerába nézős stb.
Az adott értékelés természetesen még a "pontszám" ellenére is tudomásul veszem.

Üdv.
Gergő
Nem rossz téma,csak a kocsik ,és a háttér nem kéne.A háttér töksötét lehetne és a tüzkarikás ember középre.Akár ps -ben totál átalakítva,betéve egy homogén fekete térbe.Persze ez ,egy ötlet.Így kicsit esetlen,a háttér eltereli a figyelmet.Jó fotózást.Üdv.

A képre adott pontszám: 4

Szerelmesek (4,17)
Találó a címe .Az élesség jó helyen a van és szépek a színei.Ha már a szárát nem mutatod, akkor vághattad volna szűkebbre alul.A kép felső része zajos,illetve zöldes zsizsik látszik.Ezt utólag életlenítővel "eldolgozhattad,, volna.Amúgy hangulatos tavaszi kép. Jó fotózást. Üdv.

A képre adott pontszám: 4.2

HorCsa válasza:
Köszi!
Az a zajosság sajna a tömörítés miatt keletkezett...
Bátorság (3,18)
Na most ,nekem a bika is kéne a képre.Ráadásul a torreádor háttal térdel.Persze elképzelem a tőrténetet ,de ahoz a leírás is elég lenne...... kicsi a kép méret is...,kár. .Jó fotózást.Üdv.

A képre adott pontszám: 3

blende válasza:
Kössz.
Ez a kép a képbe megoldás,még jó is lehetne,de így olyan mintha, meg is mutatnám meg nem is.De azért csak megmutatom....Nem tudom de az az érzésem hogy itt a pina a téma ,a többi csak körítés.Itt nem kell finom aszociációkat keresni,itt nincs utalás ez maga a nemiszerv ..bekeretezve.Maga a tálalás számomra nagyon direkt...mégha arányaiban kicsi is a lényeg... kicsit arcbatolós,nem érzem a titkot.....Elnézést de ezért nem tetszik.Jó fotózást .Üdv.

A képre adott pontszám: 3

kulcsarati válasza:
Kösz.
Üdv QQ
Gratulálok a képhez !!!!!.Jó fotózást .Üdv.
Madácsi Zoltán válasza:
Köszi !
A szekrény (4,81)
A nyuszinak ilyen piros a szeme.Igaz nemsoká Húsvét.Hát nehéz eset de nekem tetszikA "pofa ,, megitélése szubjektív.A technika tetszik,jó ez a féloldala sötét megoldás, de hogy oldalt és alul miért hagytad meg azt a világos csíkot,az számomra érthetetlen,.Ezért a levonás.Jó fotózást.Üdv.

A képre adott pontszám: 4.9

individual1 válasza:
Köszi
a hírvivő (4,61)
Tetszik,de miért ennyire szűk ?Ahogy kell, szép éles a szem,jó szűk mélységélesség.A hangya előtt pláne több teret hagytam volna ,...így kifélé megy a képbők.A háttér kellemes színű úgy abból is többet látnánk.Jó fotózást.Üdv.

A képre adott pontszám: 4

kolomija válasza:
balról azért ilyen szűk, mert nagyon gyorsan rohan a hangya:)))

a háttér legalább tetszik neked, ez jó;)

kösz, hogy benéztél
Maga a téma tetszik.A fiúcska kár hogy nincs benne egészen.Ami sokat ront az élvezeti értéken,hogy az erős zajszűréstől(szerintem) eltüntek a kép apró részletei.Főleg eredetiben nézve.Esetleg a túl erős nagyítástól.....?Jó fotózást. Üdv.

A képre adott pontszám: 3.9

lanctalpas válasza:
Hali
át félek inkább a tömöryítés az aminek áldozatul estek a részletek, a kisrácot meg azért vágtam meg, mert sajna lemaradt a alul lábfej egy része, így gondoltam, akkor inkább így vágom, de ha valaki a dorkójára kiváncsi elárulom feket volt :)
-o-o-o- (4,18)
A póz, a tartás....valahogy nem az igazi, nem egy büszke sast látunk. De ami ennél nagyobb hiba, a csőr feletti kiégés,illetve a szem fele sötétben van,ha nem is teljesen....ezek oka a túl erős napfény.Egy kicsit sok az üres terület a képen,és a világos foltok sem könnyítik meg a főtémára figyelést.Jó fotózást.Üdv.

A képre adott pontszám: 3

bujuci válasza:
köszí probálkozom!
Túl nagy a méret,az átlós szerkesztés itt erőltetett,mert ettől nem érdekesebb a kép.Nem érzem a tervezést,a koncepciót.Maga ez a részlete a tájnak elég hétköznapi és csak úgy belefotóztál....Az utómunka sem teszi érdekesebbé.Jó fotózást.Üdv.

A képre adott pontszám: 2.5

Gigi (3,49)
A hattyú ebben a pozitúrában nem igazán látányos...De ennél nagyobb baj hogy igen rossz a képminőség.A szárnya kiégett,nem látszanak a toll részletei.Elég szűk a vágás is.Jó fotózást.Üdv.

A képre adott pontszám: 3

appre válasza:
Köszi basa!
A hírnök (4,1)
Nem érvényesül a virág szépsége, frissessége, ropogóssága.Mintha szándékosan erről szólna a kép,hiányzik a fény...Aztán nagyon szükre szabtad....,felül meg belevágtál.A háttér az jó,és elég éles is a kép. Jó fotózást.Üdv.

A képre adott pontszám: 4

EnyediBalázs válasza:
A fény csak mögéjük sütött be. a virágok nagyon árnyékos részen voltak, de én anyira nem is bántam. Próbáltam ezt kihasználni a háttérnél.
Szűk?... direkt.
Köszönöm a véleményt!
Balázs
Nem látom a koncepciót,a tervezést a képen Túl zsúfolt, sok téma szerepel egyszerre,rossz ez a nagy kő háttérnek.A kevesebb több lett volna.Hogy a dupla expó hogy jön ide, azt nem értem,főleg evvel a géppel.Jó fotózást .Üdv.

A képre adott pontszám: 3

Flexxx9 válasza:
hát csak olvastam rola és nem nagyon vágom hogy mi az meg hogy lehet oylat csinálni:) köszönöm szépen véleményed
Turul (4,5)
Hiányolom a tőbb teret.Technikailag jó a kép.De a Turul körül mindenhol egy vékony világos "aura,,látszik.Ha a háttér kék színét utólag álítottad(kijelölés) valószinűleg akkor lett ilyen.Jó fotózást Üdv.

A képre adott pontszám: 4.5

bölcs27 válasza:
Szia!
Nem állítottam semmit utólag. Ez nem jött be. Szívesen megmutatom az eredetit.
Azért köszönöm az értékelést.
üdv
istván
1011 (3,52)
A szerkesztés átlós,a verebek elég életlenek.Egy kis kontraszt emelés ráférne.A keret nem tetszik mert így hogy világosabb mit a kép, még jobban feltűnik a kontraszt hiány.Jó fotózást.Üdv.

A képre adott pontszám: 3

barlaci73 válasza:
Köszönöm. Kipróbáltam, de ha emeltem a kontrasztot, rondán beégtek a fehér tollak. Ez a kompromisszum született. :)
Téltemető (4,31)
Elsőre az ami feltűnik,hogy bár a virág a téma,de a virág színes része életlen,illetve nem elég éles.Alul kevesebb elmosott rész is elég lett volna,ebből vágnék.Amúgy hagulatos "vidám" fotó.Jó fotzást.Üdv.

A képre adott pontszám: 4

Krisz79 válasza:
Alulról valóban lehetne vágni. Köszönöm!
Lerágott... (4,23)
Lőszer,csirkecsont mi jön még...a kutya mert utána ugrott...Maga a kép tetszik.A kép tárgya nem hétköznapi,és én is így szeretem, ha nincs agyon sütve...kicsit véres a porcogónál.Mi ez akvárium...mindegy tetszik.Élesség, színek,rendben és jó helyen van a vízszint .További jó dobálást Üdv

A képre adott pontszám: 5

mutty.hu válasza:
Köszi. Akvárium, potnosan egy hörcsög terráriuma volt. a hörcsög évek óra nem él szegény, pedig jófej volt.
1/22 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ