BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Elend (4,95)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 20 darab

1/2 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Háború (4,98)
Meglehetősen borult témát mutatsz be ezen a képen és nagyon tetszik, ahogy megoldottad: kopott, fakó színek, anyagok, torz formák. A beteges képi világ számomra 'mindenki megy a levesbe' tételt igazolja a háborúval kapcsolatban. Gratulálok, ez egy ötös.

A képre adott pontszám: 5

paranoé válasza:
köszönöm
- (5)
Csodálatos kép! Egy csepp napsugár, egy foszlány a múló időből, egy emlék a repedések között. Ilyen gondolatok ugranak be, nézve ezt a képet (Én talán kicsit középre pagináltam volna az árnyékot, így picit be van kínlódva a jobb alsó sarokba, de ez csak egy megérzes).

A képre adott pontszám: 5

álomlakó válasza:
Köszönöm a szép értékelést! :))
Gratulálok! Ez egy szép absztrakt kép, nagyon tetszik a görbe és egynes vonalak rajzolata, a színek, a vágás. A cím is telitalálat.

A képre adott pontszám: 5

álomlakó válasza:
Örülök, hogy ez is tetszik,
köszönöm véleményed! :))
Gratulálok! Ez a kép remek példa arra, hogyan lehet feldobni egy szokványos témát a nézőpont megválasztásával. (Én inkább függőlegesre vágtam volna, hogy minél kevesebb bimbó és egyéb növény kerüljön bele a képbe, illetve felül több hely maradjon.)

A képre adott pontszám: 4

Fejoo válasza:
Köszi, de szándékosan ilyen, hisz mint a címéből is kiderül, ez egy mező, ahol a pipacsok mellett egyéb növények is vannak. Nem volt szándékom steril képet alkotni...
Tessék? (4,96)
Ez egy remek indítás. Nagyon viccesnek tűnő pillanatot kaptál el. Csupán az az észrevételem van, hogy kicsit magasabb nézőpontbol kellett volna készíteni, hogy elöl a zavaró szürke sáv tűnjön el és felül maradjon több hely.

A képre adott pontszám: 4

Kleer válasza:
Köszi az értékelést!
Ajtók (4,76)
Nagyon anyagszerű, szinte érzem a dohos levegőt, ami az ajtó repedésein át szivárog. Mivel az ajtók sem szimmetrikusak, talán asszimetrikusra vágtam volna a képet is, de ez csak az én véleményem, így is nagyon jó. Gratula!

A képre adott pontszám: 5

vadaszgabor válasza:
Köszönöm a véleményt örülök, hogy tetszik
Megemeltem a kalapomat. Csodaszép fotó, ragyogó színek, csak gratulálni tudok hozzá.

A képre adott pontszám: 5

newgam válasza:
Én pedig köszönöm!
Ez egy jó ötlet, csak sztem egy közelebbi felvételt kellett volna készíteni, hogy jobban kivehető legyen a tükröződés a kutya(?) szemében. Talán sokat izgett-mozgott, ami megnehezítette a fotózást, de megérné még kísérletezni...
álomlakó válasza:
Köszönöm! :)
Vadmacs (3,25)
Aranyos cica, de a képben nincs semmi különös, egyszerű 'kattintok, mert van mivel' felfogas jön le belőle. Tanulmányozd kicsit ezt a macskát, biztosan találsz olyan szöget, pillanatot, amit lencsevégre kapva lélekkel telik meg a kép, és mond is valamit.
Gratulálok, nagyerű fotót készítettél! Az az érzésem, hogy az ég rászakad az épületekre (a paginációért külön dicséret), és összeroppantja, őket --- a mesterséges környezet veresége a Természettel szemben. Nyomasztó...

A képre adott pontszám: 5

master of reality válasza:
"varoskarcolo"
koszonom!:)
Nagyon kifejező, ötletes képet készítettél, ami nincs híján a humornak sem. Szép montázs, eltalált a vágás is.
Gratulálok!
(Photoshop?)

A képre adott pontszám: 5

szucsi222 válasza:
Köszönöm. (igen, PS)
Pedig elmenne absztraktnak is szerintem. Kifejező, a színvilág is tetszik; érdekes kép, elmondanád, hogyan készítetted.
Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

juckauri válasza:
Köszi a véleményt, leírom a megjegyzésbe a képhez!
Szinek Romok (4,82)
Van textúra, csak szinte egyáltalán nem érvényesül, és ezáltal feleslegessé válik.
Mint "fotó", kettes. Mint "digitális illusztráció", ez szerintem a kerülendő út.
Csupachip válasza:
Nem szeretem ha ennyire merevek a kategoriákba igen is vannak átmenetek!
Nem kerülendő út hogy nem érvényesül a textura, sőt bátoritok mindenkit vagy így vagy nagyon texturázza szét a képét
Egy, vagy több, más fotóból összeillesztett áttetsző rétegre gondoltam, ami sejteti, hogy mi lehetett a "csoda".
kisskornel válasza:
jaaa. a csoda benne van és a többiek észre is vették.
Setét Erdő (4,46)
Meglehetősen infernális hangulata van a színek miatt; nekem úgy tűnik, formailag túl rendezett, a nagyjából függőleges irányú fatörzsekkel. Amennyiben a képen látható alak menekül valami elől, a kép lehetne kaotikusabb (ferde irányú, kusza vonalak pl, hogy az erdő áthatolhatatlanságát hangsúlyozzák). Kíváncsian várom a folytatást.

A képre adott pontszám: 3

D80-ka válasza:
köszi:) megprobálom megcsinálni..
Azt gondolom, ez a kép az "egyszerű-nagyszerű" iskolapéldája lehetne. "Csak" egyetlen eltalált, megfoghatatlan hangulatú fénykép, egy tükrözés, és egyetlen vágás eredménye, ami egy kibillentett kompozíciót eredmenyez. A tónusok, a perspektíva, a formák oldódása a ködben, az atmoszféra Dalít juttatja eszembe.
Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

Cpt_Hun válasza:
Nagyon köszi, és komolyan jólesett a sok negatív után)!
Tetszik a kép, kifejező a kislány lelombozottsága, a lelógó köpenykével (?). Én biztosan egy nem hangsúlyos, áttetsző réteget szántam volna arra, hogy "utaljak" is a "csodára".

A képre adott pontszám: 4.5

kisskornel válasza:
köszi szépen!
még azt kifejtenéd hogy milyen rétegről beszélsz, mert ezt most így nem értem.
köszi
Szinek Romok (4,82)
Ez nem igazán sikerült. A fotó nem különösebben sikerült (ilyen bádogkunyhók a külvárosokban akárhol megtalálhatóak, ráadásul a látószög sem érdekes; nagy valószínűséggel fekete-fehérben, vagy akár szépia árnyalatokban jobban mutatna), azonban textúrákkal sokat javíthattál volna a képen, ezzel megérné kísérletezni. Jót tenne egy réteg,amitől egyénibb lesz a kép, és eszébe jut más is a szemlélőnek azon túl, hogy "Jé, ilyen még van? Nem lehet kellemes ott élni."

A képre adott pontszám: 1

Csupachip válasza:
Van rajta textura a fákon erősen látni hogy foltos a kép, ráadásul az értékelésedről az jött le hogy tucatfotó ami kettesnek felel meg
Gyönyörű fotó, a fekete-fehér tónusok nagyon eltaláltak; a szövetet talán kevesebb rétegben kellene "viselje", hogy áttetszőbb legyen a "ruha", úgy többet sejtetne (Ilyennek képzelem a görög istennőket valahol az Olümposzon, ködbe burkolózva). Sajnos kicsi a kép...

A képre adott pontszám: 4

Lorenzo79 válasza:
köszi de nem értek veled egyet se abban ,hogy kicsi a kép se abban, hogy kevesebb szövet legyen...
Nagyon szép fotó, az anyagok érzékeltetése nemkülönben, de a holdról lemondtam volna, az a legvilágosabb pont, és ahogy átlósan végignézem a képet, a szemem "megbotlik" benne.
Ripityom1 válasza:
köszönöm
1/2 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ