BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA atty_b (4,68)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 147 darab

1/8 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Szia! Értem, hogy mi fogott meg a látványban - tényleg csodálatos. Ám, hogy egy ilyen sebtében készült képet felraktál ide - azt látod nem teljesen értem. Szerintem ennek a képnek inkább a magángyűjteményedben lenne a helye.
Sötét is, a színek is csalnak. A kép aljába lógó műszerfal pedig kimondottan zavaró. Ha tényleg az oldal nívójához illő képet szerettél volna alkotni, akkor inkább meg kellett volna állnod és úgy kattintgatnod párat. Bizots szebben sikerültek volna...
Tovbbi sok sikert! Üdv!

A képre adott pontszám: 3

Szerintem nyerő! Nem értem miért a csak 4,85ös átlag. Megéri az ötöst. Nagyon jó ötlet, szépen színezve. Szimetria a helyén, keret megy a képhez. Nálam viszi a pálmát! Gratula!

A képre adott pontszám: 5

Doowy válasza:
Köszönöm, és örülök, hogy tetszik. :)
Ahogy olvasgatom itt a pontozás mellett a zárójeles részt, asszem a kettes meghatározása illik ide a legjobban. Tucatfotó, de elfogadható. Minőségre legalábbis, de mondanivalóra nem nagyon. Olyan igazi semmitmondó képet sikerült komponálnod. Egy templom oldalról ff-ben. Nem sok. Tán ha adsz neki még egy kis kontrasztot egy kicsit nyomasztóbb hatást sikerült volna kihoznod, bár nemtom ez volt e a cél egyáltalán. Mert így a templomon kívül nem sok pluszmondanivalója van. Sajnálom. Próbáld meg az épület csak egy kissebb részletét elkapni. Hidd el sok lehetőséget tartogat egy templom. Sok sikert a sorozathoz!

A képre adott pontszám: 2

Memory válasza:
Köszi, hogy megnézted. Sajnálom, hogy ennyire nem tetszik.
Üdv:
Móni
Szia! Egy két észrevételem volna a képedhez. A minősége kitűnő. Szépek a színek, élesek a kontúrok. Ámde. A képkivágás eléggé félresikerült. Sok az alja, szűk a teteje. Látom a tükörképre indultál rá, de szerencsétlen kacsa fejére úgy ráraktad a kép tetején, hogy összenyomja. Szerencsésebb lett volna, ha a feje fölött is és menetirányba hagysz neki helyet, had sétálgasson. Plusz: a madárkád eleje bebukott a farktolla viszont kiégett. Ismerem a hibát, az én gépem dettó ugyanezt csinálja.
Remélem nem vettem el a kedved a további próbálkozástól! Üdv!

A képre adott pontszám: 3

hangaszál válasza:
Köszönöm az értékelést, egyáltalán nem vetted el a kedvem, akinek ilyesmi elveszi a kedvét, az ne legyen itt - igen, éreztem én, hogy azzal, hogy a tükörképet megmentem, egy csomó más dolog előjön, aminek nem kellene...
Valóban. A közelében sem jártam. Sebaj:-)
optic válasza:
sebaj de legalább eltöprengtél rajta kicsit és ez volt a cél ,sem esztétika sem hangulat csak ennyi :)
Két tippem volna:
- Egy hó vagy jégkupac kicsit megPS-selve, vagy
- valami csillagáaszati hókuszpókusz. Mondjuk a néhány nappal ezelőtti üstökös távcsövön keresztül.
Aztán meg lehet, hogy a közelében sem járok:-)
Üdv.!

Pont kivonva!

optic válasza:
hát sajnos nem de nagyon kreatív vagy csak így tovább :) köszi
1984 (5)
Hello!
Kérlek, ezt nagyon eltaláltad. Tetszik a kép összhatása. A lány tekintete tökéletesen vezeti a nézőét is a címet adó kamerára.
Jók a fényeid, jó a képkivágás és a keret! Egyértelmű 5-ös!
Gratula!

A képre adott pontszám: 5

gptomii válasza:
Köszönöm!
Szia! Első fotód, oké vettem! Kb. nekem is hasonló volt az első feltöltött képem...:-)
Nos, az észrevételeim:
-Ne írd ki, hogy közepesben nézzük, mert szerintem reflex-szerűen mindenki erdetiben fogja megnézni. Inkább az eredeti méretét alakítsd nézhetővé.
- A képen túl kevés az éles rész. Az elgondolásod értem, de kicsit többet is mutathattál volna a növényből (v. mohából) illetve a könyezetéből.
- Eredeti méretben nagyon zajos az éles rész. Gondolom, nekiestél PS-sel... Élesítés meg még több élesítés. Ennyire nem szabad!

Hirtelen ennyi. Sok sikert a továbbiakban!

A képre adott pontszám: 3

Flexx9 válasza:
Köszönöm az észrevételeket:)hogy tudom megcsinálni hogy csak a fő téma legyen éles és körülötte homályosabb?
Tömeg (3,43)
Azon kívül, hogy zajos, nagy és életlen az alapötlet marha jó, főleg a címmel együtt. Gondolom nem nagyon volt időd a beállításokkal mahinálni, de ettől függetlenül nekem egy hármasnál többet ér...:-)

A képre adott pontszám: 4

Szabó_Zoltán válasza:
Köszönöm szépen!
Sok de kevés! Kicsit konkrétabban - rengeteg a képed azon része, aminek valójában semmiféle pluszt nem ad az összképhez. Az ég például kimondottan sok, az alja meg az éghez képest rettenetesen kicsi. Az elgondolásod értem, de talán próbáld meg szűkebb vágással, csak a darukat megmutatni. Hátha kicsit hatásosabb képet kapsz. Hajrá!

A képre adott pontszám: 2

oliki válasza:
Köszönöm hozzászólásod. Legközelebb kipróbálom.
Szociofotó, de nem is akármilyen! Nagyszerűen eltaláltad! A képen rajta a kontraszt, amit gondolom mondanivalónak szántál. Óriási! Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

Santorius válasza:
Köszönöm, nézdd meg esetleg a többi képem, ha ez ennyire tetszett. Köszönöm, A.
Tarka Barka, odáig oké, de nekem a színeivel valami nem smafu... Hiába kontrasztoltál, fényerősítettél, azzal csak azt érted el hogy a jobb teteje beégett. A szerkesztési elvet értem, a fal vonalvezetése szépen viszi a tekintetet egészen a kép jobb szélén látható akármikig, ami nem épp szerencsés, hogy látszik.
Az összbenyomásom? Sokat kapunk a falból, ami igazából nem mozgatja a fantáziám. Sajnálom, de ez volt az első benyomásom.

A képre adott pontszám: 2

buffalogirl válasza:
Köszönöm a kritikát
Légiharc (4,87)
A nap nyertese! Nálam ez a kép mindent visz! Szép egyenletesen homogén háttér előtt tűéles, részletgazdag előtér! Címet is eltaláltad... mi kell még?! Talán meggyőzhetted volna a gubbasztó jószágot, hogy ne nézzen ki a képből:-D Oda se neki! Gratula!

A képre adott pontszám: 5

crocus válasza:
Köszönöm, hogy értékelted. Jól esik a véleményed. Üdv.
tulip (2,76)
Sorolnám, 1) a kép mérete indokolatlanul nagy 2) ebből kifolyólag feltűnnek a durva minőségi hibák(pl, képzaj), amelyek lehet hogy fel se tűnnének ha jóval kisebbre ereszted a képméretet 3) nem túl szerencsés a képkivágásod sem, vagy többet vagy kevesebbet! A bal oldali szirom darab kimondottan zavarja a tekintetet! 4) ennél többet tud a géped, érdemes próbálkoznod! Ez amolyan próbamakrónak tűnik. Tudatos, de javítandó...
Üdv!

A képre adott pontszám: 3

Via válasza:
>ennél többet tud a géped
vsz. inkább nekem kéne többet tudni:-)
Kicsit szerencsétlennek érzem ezt a szelektív színösszeállítást. Ez a tündéri csöppség igényelte volna, hogy ő legyen a szín a képen, inkább a rettenetesen erős narancsszínű környezetét halványítottam volna. Nagyon elnyomtad a kislányod! De mivel családi és mivel tünemény a poronty ezért megy az ötös:-) A fentieket fogadd jótanácsként! Üdv!

A képre adott pontszám: 5

Goosfrabaa válasza:
Köszönöm, hogy annak ellenére 5-öt adtál, hogy neked nem igazán tetszik a színösszeállítás.
Amúgy próbáltam fordítva is, de így sokkal "ütősebb" lett.
Én pont a baba ártatlanságát és parányiságát érzem a kép láttán -éppen a markáns narancssárga keretnek köszönhetően (ami ilyen "gyárilag", nem nyúltam hozzá).
Aranyrét (3,73)
Nézegettem, nézegettem, de nem jutottam dűlőre a mondanivalót illetően. Szögezzük le, a kép szép, de nem látok igazi szerkesztési elvet. Nem értem a kompozíciót, nem látom a növény szerepét. Zanzásítja a képet. Szerencsésebb lett volna, ha egyszerűen egy szép horizontot fotózol, a nappal a jobb oldaoln, fa nélkül. Vagy kicsit távolabbról próbálhattad volna, hogy rákerüljön a teljes növény - úgy egymagában a pusztában. Ez így nagyon kuszára sikeredett, bocsi! De értem mi fogott meg! Remélem nincs harag!
Üdv!

A képre adott pontszám: 3

Sebi. válasza:
Köszönöm szépen!
A kuszaság a kép lényeg. Úgyhogy, mégis megtaláltam a mondanivalót.
Amit írtál az is egy jó elgondolás. De más téma. Valahogy már sok "naplementés" kép van.
Egyszerűen gyönyörű! Ma eddig két madaras képet láttam - egyértelműen a tiéd viszi a pálmát! Tökéletes kompozíció, éles madárka, homogén háttér! Óriási! Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

mitsu2 válasza:
Köszönöm!
Üdv:
Polgár Tibor
Javítandó, ez nem vitás! Gondolom azon nem veszünk össze, hogy izületnél nem vágunk testrészt, azaz a madár lábikóját igen-igen igényli a tekintet, pláne, hogy felül meg még két lábnak hagytál helyet.
Tetszik, hogy rendkívül részletdús a fej, viszont mivel a csuri a kép fő témája illene a teljes testnek élesnek lennie.
Miért akarsz fantáziadúsabb címet? Szerintem nyerő :-)

A képre adott pontszám: 3.5

Gabesz923 válasza:
kössz az értékelést
Így már értem, valóban nem hiányzik a kamera meg a kábeldob..:-)
Bukás II (4,87)
Szépen megállított pillanat, de némi hiányétzetem van. Feltételezem, a háttérben látható fickó egy pályabíró nem pedig a motor sofőrje. Egyszer azt hallottam, hogy sportfotó csak úgy teljes, ha az adott sprtág minden eleme szerepel rajta. Ahogy egy foci-kép nem oké labda nélkül, egy motoros kép nem teljes sofőr nélkül...
A motort is egy kicsit jobbra toltam volna, kicsit soknak érzem az üres területet, míg ha a bal oldalt bővebbre ereszted, több részletet tárhattál volna fel a bukás körülményeit illetően.
Az élessség, a színek abszolut rendben vannak ezért megy a 4,5.

A képre adott pontszám: 4.5

1/8 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ