BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA bossgolem (2,27)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 15 darab

Nem kell nekünk az etikai indexednek a tudásával büszkélkedned. Mások is megmondják, hogy igazán pocsék kép. És ha nem akarsz ilyen lepontozó véleményeket olvasni, ne adj helyet a leértékelésnek. Vagyis ne tölts fel feleslegesen olyan képeket, amik értéktelenek. Kritikát mindenki kap, de senki sem válaszol rájuk öntelt zagyvaságokkal. És szerintem még a moderátor véleménye is a kép nem-feltöltése volt. Máskor valami jobbat mutass nekünk. Üdv!
szsanyi válasza:
Ez nagy tévedés ! A Moderátornak nem volt kifogása a fotó feltöltése után !!-:))
Szia! Ezt a fotót feleslegesnek tartom, mert nincs semmi érdekesség benne. Az arc be van mosódva és a vágáson kívül semmi más jó nincs rajta. Ilyen pillanatot a helyedben el sem kaptam volna. Próbálkozz valami sokoldalú, érdekes témát fotózni, inkább...

A képre adott pontszám: 1

csuszka (4,97)
Szia! Nagyon jó a fókusz, tűéles és egyszerűen szép. A háttér mosódottsága is tetszik, bár picit sötétnek tartom az előtérhez képest. De egészben jó kompozíció lett. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

tlight válasza:
Köszönöm az értékelést!
Szia! Sikerült nagyon lágy vonalakat kihoznod Nóra virágából. De nagyon húzza a szemem az erős fehér a jobb felső sarokban. Egy picit sötétebbre tehetted volna, szerintem. Viszont tetszik, nagyon is.
Sok sikert!

Mellesleg nekem is van egy szeretett Nórám :))

A képre adott pontszám: 4.5

parfüm válasza:
Igen kicsit sok lett a fehér, de itt most direkt van.
Köszönöm!
Nórádnak is boldog névnapot. :)
Heló! Nagyon tetszik, a fények fantasztikusak lettek,nagyszerű kép.

A képre adott pontszám: 5

eguard válasza:
köszönöm szépen:)
Páratlan (4,85)
Nagyon szép a madár érzékeltetése, ahogy kiemeled a zajból. Érdekes az a fekete gömb, amin áll a madár az egyik lábán. A madár fölé alacsonyabbra tehetted volna a horizontot, így szerintem még jobb lenne. Ám ez is példa értékű. Sok sikert a továbbiakban!

A képre adott pontszám: 5

Hombre válasza:
Köszönöm. Jó fényeket.
Szerintem nagyon jó alkotás, örülök, hogy láthatom. Olyan, mintha a vonat szélsebesen jönne ki a világosságtól a bizonytalanságba; az ördög jön le a pokolba.
Nincs mit rovására vonni, gratulálok a fotóhoz.

A képre adott pontszám: 5

Atlonim válasza:
Köszönöm! :)
Hámori Ősz (4,12)
Szia! Nekem tetszik a kép. A jobb oldalon az épület fala kiégett, túlexponáltad. Így a fák lombjai is bemozdultak a szél hatására. Amúgy nagyon szép lett a víz és a fák színátmenetei is. Szeretem az ilyen természetfotókat. További örömteli fotózást!

A képre adott pontszám: 4

cindercone válasza:
Köszi
Nagyon jól elkaptad a pillanatot! Egy kicsit levágtam volna még az aljából. Látni még a lecsöppenő vízcseppeket is, igazán eltaláltad a záridőt. Nincs nagyon mit kifogni rajta, gratulálok!

A képre adott pontszám: 4.9

NGabor válasza:
Köszi! Azért hagytam meg az alját, mert látható a vízfelületen az élesség.
Szia! Tetszik a kép, jó a témája. A Nap szépen tükröződik az ablakról, sehol sem látni egy embert. Olyan igazi ébredős kép. Engem csak a kerete nem "fogott" meg igazán, ezért jár a fél pont mínusz.
Sok sikert!

A képre adott pontszám: 4.5

Etienne válasza:
Keretért fél pont kicsit erős, de ha neked annyira megrázó élmény volt, akkor belefér :) Örülök, hogy megláttad a hangulatot. Köszi az értékelést :)
Nem semmi, sőt :D Jó ilyet is látni
Igazán megnevettet:D:D
BÚÉK!!!
f.c.u.k. válasza:
thx!
Igazán mesés hangulata van, ez nagyon tetszik. Itt Szlovákiában van néhány ilyen házikó:D Új évre az újak épüljenek! :D

Tetszésemet ez a kép nagyon elnyerte. Nekem valahogy hiányzott a házikó ilyen mesés oldala is, gratulálok hozzá.

A képre adott pontszám: 5

slacus válasza:
úgy legyen!::D csak nem te is itt tengeted életed?:D
köszönöm az étrékslést és buééek!:D
Már megint ezek a fák, a zöld fű és a kék ég. Nekem nagyon tetszik. Csak azok a foltok a fák körül rontják el a képedet - javaslok egy gépcserét.
További szép fákat :D
Szia! Az első kép...:) Először is a sziklát látom benne, ami nem kökörcsin, ezt nyugodtan kivághattad volna. Élességénél nekem úgy tűnik, a földre fókuszált a gép; vagyis, ha a virágot fókuszálod, akkor makrók csoportjába sorolhatnád... A virág szirma kiégett, más szögből ill. szűkebb blendevel máshogyan mutatna. Van még mit javítanod, szerintem. Sok sikert a továbbiakban

A képre adott pontszám: 3

Wolfheart válasza:
Vagy több vagy semmien szikla. Szerintem ez még odébb van a makróktól. Köszönöm.
Szia! Nekem tetszik ez a kép, egy nagyon jó kompozíció. A fa színei az ősz hangulatát, a fekete-fehér kontrasztos háttérből nagyon jól kiemelkedik a fa lombja. Gratulálok, bennem sok érzést keltett, a PS szerintem jót tett neki.
Sok sikert a továbbiakban.

A képre adott pontszám: 5

TaNbEaRo válasza:
Kösz szépen, örülök, hogy tetszik.
Első ránézésre egy gyenge, színtelen képet látok hozzá nem illő kerettel (szerintem kevés képhez paszolna), sötét sarkakkal. A sarkak lehet, hogy a kép közepén levő tárgyakra próbálnak mutatni. Ha a padra ültettél volna egy embert, más, számomra jobb hangulatot varázsolt volna. Ezen a képen semmi elragadó nem mutatkozik. Szinesebb lehetett volna.
Sok sikert kívánok a jövőben

A képre adott pontszám: 2

KirRoyal válasza:
Hát igen, azok a sarkak ... Egyik másik t'án még repedt is! :-)
Köszönöm a figyelmed.
(Elfogadom az értékelésedet, mert bár hasznát venni nem tudom, de régen mulattam ilyen jót. Kedvencem a "színesebb lehetett volna" mondat.)
Nagyon érdekes. Én mindig is ilyen fát szerettem volna lefotózni és neked az időjárás is bejött. A fényképen mintha aura látszana a fa körül. Ez egy picit művi hangulatot nyomaszt... Különben fantasztikus színek.
Gratulálok

A képre adott pontszám: 4.8

hptsoha válasza:
Igazad van, köszönom
Szép képet sikerült elkészítened. Nincs mit kifogni rajta, a Raw-ból szívem szerint is majdnem a legtöbbet hoztad ki. A keretet nagyon eltaláltad.Sok sikert a jövőben!

A képre adott pontszám: 5

tempoka válasza:
Köszönöm.
M