BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA bfabry (4,39)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 76 darab

1/5 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Cseppek (3,01)
Az az érzésem, hogy életlen. Nekem nagyon irritálja a szememet ez a keret. A vágás nem a legszerencsésebb, bár nem tudom, hogy hogy vágnám. Talán a tetejéből többet. Ami a hátteret illeti, azh nem a legsikerültebb, kicsit zavaró, de nem nagyon. Ami tetszik, hogy a csepp fekete előtt van, és így eléggé kiemelődik.

A képre adott pontszám: 3

Lacco válasza:
Köszönöm.
Jó, kedvesek, aranyosak a mókusok, de fényképként nem az igazi. Ami miatt ezt mondom, az az, hogy a lényeg igaz, hogy elöl van, de a háttér annyira világos, hogy az egyik mókust egy kicsit, a másikat viszont semennyire sem emeli ki, sőt inkább elrejti. Ezt a nagy világosságot szerintem állóként lehetett volna egyensúlyozni. Gondolom mindenki panaszkodik a belógó nagyon életlen ágakért. Hát igen, az nagyon nincs jól ott. Főleg a jobb oldalon, ott nagyon zavaró. Ami viszont tetszik, az a bal oldali mókus feje.

A képre adott pontszám: 3.4

jordan9 válasza:
köszi
Szentkút (3,11)
Háát, én azért legalább a fehéret levágtam volna róla. Ami miatt kicsit fura a kép, hogy a fa teteje hiányzik a jobb oldalt, ezzel szemben lennt egy kicsit sok a "sötétség", ami nem ábrázol semmit. Én egy kicsit többet vágtam volna le az aljából, és akkor pont egyensúlyban lett volna az ég és a föld. Szerintem egy kicsit balra csúszot a kép. Kár hogy nem bütykölted meg egy kicsit, mert így nagyban nem túl élvezhető

A képre adott pontszám: 4

gondok válasza:
Köszönöm, szerintem fel fogok tenni egy javított verziót.
Nagyon tetszik! Szépek a vonalai, bár egy kicsit kicsúszott a középpontból a falu. Személyes benyomásom alapján talán egy kicsit túl sok minden van a kép jobb oldalán, de nem borítja fel túlzottan a képet. Sokáig néztem, mire megértettem ezt a vonalkavalkádot. Színesbe nem volt ilyen jó, hogy ilyen színárnyalatot választottál? Nem hétköznapi ez a régi fényképnek nem mondható árnyalat.

A képre adott pontszám: 5

melis82 válasza:
A szinek túl elmosodottak voltak a párás levegő miatt, azért ez az árnyalat.
Köszönöm szépen az értékelést, örülök, hogy tetszik
Hidegzuhany (3,56)
Én inkább a humor kategóriába raktam volna ezzel a címmel. Ami nem tetszik benne, hogy nagyon összevissza a háttér és túl éles, ezért nem emelődik ki az orrszarvú. Én egy kicsit többet hagytam volna a jobb oldalon, mert úgy legalább kicsit szimetrikus lenne. A locsoló ember eléggé félbe lett vágódva... Egyébként sem tölt ki túl nagy felületet, így nem borulna a kép, ha a másik oldalon is hagytál volna. Ezenkívül én mélyebbről fényképeztem volna.

A képre adott pontszám: 3

Fővám tér (3,44)
Nem rossz az ötlet, de szerintem nem kellett volna bele ez a rács. Túl szétdarabolja a képet azáltal, hogy olyan nagy helyeket hagytál a széleken - nyilván a kunkorok miatt. Egész jól sikerült szimetrikusra készítened. A színei tetszenek, de mondom még egyszer, hogy szerintem túl szét van darabolódva.

A képre adott pontszám: 3.8

ETTL válasza:
köszönöm, hogy megnézted!
Pihenő (3,92)
Nagyon tetszenek a színei! Ami szerintem baj benne, hogy a tárgyak túl kis hányada a képnek, és túl sok ehhez képest a fű, ami élessége által szerintem zavaró. A vágás tetszik. Azért én inkább egy puska-tanulmányt csináltam volna... :-) további jó fotózást

A képre adott pontszám: 3

slacus válasza:
nem rossz ötlet ez a puska tanulmány dolog!lehet h majd egyszer megpróbálkozok vele a nagyapám puskáján!:)
köszi h értékelted!
Nem rossz! Ami kicsit zavar, az az, hogy a háttér nagyon összevissza. Szerintem a kerítés nem zavaró, nem lett miatta életlen a madár. Ha lehetne, én egy kicsit többet meghagynék a madárból, és a bal oldalról levágnék, mert így nincs központban a feje. Lehet hogy akkor alul nem lenne arányos, de szerintem nem kell oda annyi űr. Viszont a fenti távolságot jól eltaláltad. További jó fotózást!

A képre adott pontszám: 4

norby1992 válasza:
Ugy gondoltam, hogy talán ha alurol lesz több a madárbol akkor nem kell se oldalrol se felüröl vágnom.
Hajóroncs (4,92)
Nagyon tetszik! Ami nekem egy kicsit sok, az a sárga fal a bal oldalt, ami kicsit kevés, szerintem az az alsó szikla. Ha abból is hagytál volna benne, akkor sokkal változatosabb lenne a kép, és nem uralkodna rajta ez a "világító" egyébként szép sárga szín. A háttér nagyon tetszik! Ja és ha kicsit kintebbről fényképezted volna, akkor nég érdekesebb lett volna, mert akkor benne lenne a napsütütte tenger. A hajóroncs jó, hogy ott van, nélküle elég unalmas lenne. Jó fotózást!

A képre adott pontszám: 4.5

Columbiapower válasza:
Ez volt a max látószög.
Ksözönöma véleményt!
Tetszik a kép, amit hozzá tudnék tenni, hogy én a bal oldali ablakokat is egészben hagytam volna, és hogy szerintem egy kicsit zavaróm hogy az éles repülő túl közel van a elmozdult bólyákhoz képest. A keretet jól eltaláltad. Gratulálok.

A képre adott pontszám: 4.5

merlot02 válasza:
Köszönöm !
Nagyon tetszik a kép. Ha a címet nem olvasom akkor egyből arra gondolok, hogy ez a kép nem későn készült. Nekem egy kicsit túl erős a fény a naplementéhez, és nem elég sárgás. A naplementeeffektet kicsit fokozhattad volna egy kis aláexponálással. A kép szerkesztése nagyon tetszik, talán ami kis hiba lehet, az az, hogy túl kicsúszik a középpontból a ház. Egyébként nagyon tetszik! (Én lehet hogz egy kicsit lentebbről fényképeztem volna, hogy több korlát legyen benne.)üdv. bfabry

A képre adott pontszám: 4.9

Skoda_shut válasza:
Köszi a leírtakat!
A korlátból több volt, csak levágtam, mivel így szimmetrikusabb a kép (inkább jobb oldalon volt több korlát).
Köszi mégegyszer!
Nagyon tetszenek a színei! Bár én a legyeket jobban szeretem természetes közegben fotózni. Ami nem tetszik a képben, hogy a lábtartása miatt eléggé döglöttnek néz ki a légy. És szerintem döglött legyeket fotózni azért nem olyan nagy dolog, mintha élő lenne, és mindig elröpülne. Bocs ha rosszul gondolom.

A képre adott pontszám: 4

gerdg válasza:
Köszönöm :) Majd legközelebb probálkozok élővel :)
Napfürdő (3,3)
A géphez képes nem rossz madárfotó. Néhány kisebb hiba kivételével jó. Az a néhány kisebb hiba szerintem: az első, és szerintem legnagyobb, az az, hogy a fecske ferdén ül a dróton, ezáltal dőlni látszik, de nincs hova dőlnie, ezzel szemben a kép jobb oldalán meg túl sok az üres hely, ahova semmilyen mozgásnak nem mutat a vektora. Helyedben egy kicsit újravágnám. A másik, hogy nekem egy kicsit kicsi a megvilágított rész, túl sok a napmentes része a fecskének, és ez főleg a fején baj. Ezen egy kicsit javíthattál volna, ha pár méterrel arrébb mész. Az utolsó, de az már tényleg csak ízlés kérdése, az az, hogy én nem szeretem azokat a kereteket, amik nem érik körbe egyenletesen a képet. További jó fotózást!

A képre adott pontszám: 4

palmer_jass válasza:
Köszönöm!
(Eddig) A leghasznosabb hozzászólást olvastam tőled.
Az újravágást majd kipróbálom, később.
Üdv!
Nagyon jó az ötlet! Amin lehetne egy kicsit javítani, az csak annyi, hogy egyenletesebbé lehetne tenni a hátteret, mert egy kicsit világít ott az a falevél. Az előtérből is ki lehetett volna venni, és akkor az sem virítana ott. A másik ami egy kicsit zavart, hogy nagyban a gomba széle nincs túl rendben. Kicsit világítós rózsaszínes. Egyébként tetszik.

A képre adott pontszám: 4.6

Nagyon szép színei vannak a képnek. Én egy kicsit sablonosnak érzem, mert nincs semmi különleges tartalma, csak a színek. Szerintem egy kicsit bőre vágtad magasságban. Ami tetszik is meg nem is, az a keret. Én elsőre valami sötétebbet raktam volna mint a kép, de ez, hogy világosabb, nem néz ki rosszul, csak szerintem nem kelti azt az érzést, hogy keretezi a képet.

A képre adott pontszám: 4.5

Geniculata válasza:
Köszi szépen a véleményt!Az az igazság,hogy a kép nincs megvágva,úgyhogy ezen még lehet javítani!
Képes-lap (4,28)
Szép a táj, de nekem az égnek egy kicsit természetellenesek a színei. Szerintem egy laposabb vágás jobban nézne ki, mert így túl sok űr van a jobb felső sarokban. Ami viszont nem tetszik, az a keret. Túl giccsesé teszi a képet. Egy sima egyszínű keretet jobban el tudnék neki képzelni.

A képre adott pontszám: 3.8

torika83 válasza:
köszi
Ívek (4,96)
Nem rossz. Ami kicsit zavar, hogy ennek a képnek alapja a szimetria, de a fények nem szimetrikusak. Szerintem a jobb oldal lényegesen világosabb, mint a bal, és ezzel felrúgja az alapot. A másik, nekem nem nagyon tetszik ez a keret, nem elég határozott a kép vonalaihoz képest. Fekete-fehérben teljesen másképp hat, és nem is zavaró a fények különbözősége. Szerintem próbáld ki úgy is.

A képre adott pontszám: 4

vakmacska válasza:
köszönöm :) érdekes a meglátás, talán majd kipróbálom :)
szép napot :)
Iszonyat jó! Ilyen szép színeket régen látam. A cím is ötletes, annál jobb csak a kompozíció.

A képre adott pontszám: 5

csiszerlaszlo válasza:
Köszönöm véleményed!
Nagyon tetszik!!! Ha valamibe bele lehetne kötni, az az oszlopok szimetriája. A keretet nagyon eltaláltad. Egyébként nagyon vicces játék, én Horvátországban, a tengerparton láttam ilyet, csak az este volt, és kivilágítva.

A képre adott pontszám: 5

czuppy válasza:
köszi! Kivilágítva talán mégjobb lehetett.
Üdv, András
Nagyon szép kép, pláne az, hogy a madár teljesen benne van a világos sávban, és nem lóg ki belőle. A vágás nagyon tetszik, se több, se kevesebb nem kellett volna sehova se. De a legjobban a képben azért a madárra eső felkelő nap fényének a színe tetszik.

A képre adott pontszám: 5

delfin74 válasza:
Köszönöm szépen.
1/5 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ