BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA Atka11 (4,24)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 1474 darab

1/89 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
:) Szerintem nem is olyan nagy csoda ez. A fotó is egy nyelv, ha az ember fogékony rá és megtanulja "beszélni", akkor működik. Ráadásul oda-vissza, azaz írni és olvasni is tudja (azért írni nehezbb). Az milyen fantasztikus, hogy nem is kell hozzá valóban egy nyelvet beszélnie a fotó készítőjének és a nézőnek. Nem? :) Készülhet egy kép mondjuk Japánban és itt ugyanazt a hatást váltja ki, vagy ha ott nézik meg a Te képedet, ők is látják benne, amit mi.
nemethmik válasza:
Ezt olyan szépen írtad, hogy idézgetni is fogom.
Ha megnézed, láthatod, hogy nagyon régen nem értékeltem és az az igazság, hogy a te képed alatt olvasottak rögtön meg is erősítettek benne, hogy miért is hagytam el (és hagyom el időnként huzamosabb időre) az oldalt. A szabályok és az emberi természet (?) tette ezt az oldallal, régen nem éreztem ezt a krdithajhászást, szőrszálhasogatást. És nem tetszik, hogy "javasolják", mennyi legyen 50 értékelésem átlaga. :) Bocs. A képről. Nem biztos, hogy mindent meg tudok fejteni, de nem is biztos, hogy kell. Amit nekem mondott elsőre, azt elmondja másodjára is. :) A főalakot azért hagytad a kép jobb harmadában, hogy a haladási irányában (előtte) legyen tér. A pincérnő egy megfigyelő. A keresztbe tett lábai zárkózottságot sugallnak, a csípőre tett kéz (és hogy kicsit fentebb áll a többieknél) rejt valami fölényességet. A felírat képben maradt része a GUN (fegyver), ami átvitt értelemben akár a pénz is lehet. :-) A fekete-fehér verzió a lényeget, a főhősünk színes egyéniségét, életigenlését ölte volna ki. Gondolom. :-) Kérlek, hogy tisztlej meg azzal, hogy ne utalj nekem kreditet! :-) Nem azért írtam és úgysem töltenék szívesen ide. Minek? Sajnos átbillent a mérleg és jobban idegesít egy-egy negatív hozzászólás, minthogy tanulnék belőle. üdv. A.
nemethmik válasza:
Bárki Vagy is A, nem semmi, ahogy az összes kérdésemre is tökéletesen megfeleltél. Én biztos, hogy nem tudtam volna így megfejteni másvalaki képét. Hát, le vagyok nyűgözve, nem akarom elhinni, mintha csak kihallgattad volna a gondolataimat. Persze számos dolog volt, amit pont a Te értékelésedből tanultam meg erről a képről, amit idáig nem is vettem észre. Nagyon sajnálom, hogy már nem igen lesz alkalmunk itt a fotózzhun sokat diskurálnunk, mert igazából nekem a fotózás csak második hobbim; a munka, család után nem hiszem, hogy annyi időm lesz majd, hogy a fotozzhuzást is rendesen csináljam. Mindenképpen örülök, hogy vannak mások is, akik legalább egy kép erejéig teljesen hasonlóan állnak hozzá a fotózáshoz. Még annyi fotoszakmai megjegyzésem lenne, hogy felirat az utómunka során levágódott, pedig azt verték belénk a fényképző tanfolyamon, hogy feliratokat nem vágunk ketté. Ezt a hibát próbáltam enyhíteni azzal, hogy a kép címébe beleírtam a Gundel szót, és így a felirat is megfejthető legyen. Az email-címemet megtalálod itt. Ha egy sörre támadna kedved, ne habozz írni. Üdvözlettel és köszönettel, Miklós
_______Nagyon tetszik a fotód. Néhány perce nézegetem, folyamatosan mosolygok közben. :-) Árad belőle az élet és egy csomó gondolatot ébreszt bennem. Látni a "megfigyelők" arcán a megdöbbenést, azt hogy nehezen dolgozzák fel amit látnak. A korát meghazudtoló, kifejezetten vagány nénit, aki ezzel a fejkendővel, a hosszú ujjúra vett rövid ujjúval és ezzel az impozáns "szerelvénnyel" suhan el előttük. :) Megmosolyogtató a két multis szatyor, a félig sárvédő és teljesen láncvédő nélküli "kempa", még a kinyúlt lánc is látszik, ahogy a fogak közt átszűrődik a fény. A lényeg, hogy sok minden árulkodik a szegénységről, de ezt a "csajt" nem olyan fából faragták, hogy otthon búslakodjon. Ideje, ereje, életkedve van, hát megy és keres egy kis pénzt. Szerencséd volt a jelenettel, ügyesen kaptad el. Tetszik a háttérben a fényreklám megnyúlt árnyéka. Gratulálok és köszi! :)

A képre adott pontszám: 5

nemethmik válasza:
Na, végre valaki, aki tényleg meg is nézte a képet, és felfogta miről van szó. Tökéletesen jó értékelést adtál. Nem akartam elhinni az első pár nem igazán szerencsés értékelés után, hogy nincs itt a fotózzhun senki, akit egy képnek a tartalma is érdekelne. Mivel Te a legfontosabb elemeket jól megragadtad, kihasználom az alkalmat, hogy tovább vallassalak, ha megengeded. Szerinted miért hagytam a kép jobb oldali harmadában a balra haladó főalakot? Miért nem konvertáltam fekete-fehérre a fotót? Mi a szerepe a pincérnőnek és a feliratnak? Mi a baja a feliratnak, és az jelentős hiba-e? Ha ezekre is megválaszolsz a kreditpontjaim jelentős részét neked ajándékozom. Üdvözlettel és köszönettel, Miklós
UI: Van itt még pár remek fickó, egyébként, akik képesek lennének hasonlóan jól megfejteni a képet, de biztos el vannak más képek értékelésével foglalva.
Mondanivalójában és kivitelezésében is nagyon erős fotó! Nagyon-nagyon közel áll a szívemhez! <3 Gratulálok hozzá! üdv.: A

A képre adott pontszám: 5

deadness válasza:
Köszönöm! :-)
Nagyon izgalmas fotót csináltál egy unalmasnak mondható témáról. Tetszik a térbeliség, a színek és a szürkék kontrasztja.
gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

ruprechjudit válasza:
Köszönöm!
Almásban (4,98)
Nagyon szépen fogtad meg a témát. Gratulálok!
najó válasza:
köszi szépen!
Almásban (4,98)
Nagyon szépen fogtad meg a témát. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

Nagyon jó! Gratulálok, megérdemelten volt a nap képe. üdv. A

A képre adott pontszám: 5

froghunter válasza:
Szia! Köszönöm szépen, megtisztelő véleményed, gratulációd.
Örülök, h tetszik.
Minden jót! István
Szia! Meglehetősen őrült kép egy meglehetősen őrült fotósról. A werkfotók talán még viccesebbek lennének. :-) A moáré árulkodik róla, hogy valóban a TV-t fotóztad. Ugyanezt sokkal könnyebben megvalósíthattad volna PS-pal, de így az igazi. Nem szabad mindig a kényelmes utat választani.
grat. üdv. A

A képre adott pontszám: 5

harmincas válasza:
Köszönöm. Szerintem annyira azért nem vagyok őrült, így 40 évesen, két kisgyerekkel... :)
Fuss! (5)
Az utóbbi idők egyik legjobb képe itt, mégis csak 3 értékelés? (hát igen, az oldal már nem a régi sajnos)
Nagyon tetszik, mikor valaki úgy fog meg egy témát, hogy nem konkrétan telibe fotózza azt, hanem "csak" utal rá. Mégis teljesen összeáll a kép az agyban, első pillantásra tudjuk, mit látunk. Ez a kép is ilyen. Végtelenül egyszerű "cselt" alkalmaztál, nálam bejött.
grat

A képre adott pontszám: 5

jacare válasza:
Szia! Örülök, hogy tetszik és így gondolod. Én is sajnálom az érdektelenséget, de ha megnézed ez elmúlt 30 nap legjobb képeit, akkor látod, hogy eléggé egy kaptafára mennek... Ez van:) Szép fényeket!
Nagyon jó a mondanivaló is és a kivitelezés is. Az élesség és a sok unalmas sötétszürke kiemel, a szerkesztés a lényegre terel.... A versikéhez külön gratulálok, jót kuncogtam rajta. :-)

A képre adott pontszám: 5

worker_boy válasza:
Köszönöm szépen! :D
Klassz ez a piros páros! :-) Nekem az jutott eszembe, hogy a szerelmesek ölelkezve állnak egy ház előtt. Ez az ő álmuk, erre vágynak, de nélküle is boldogok...
Nagyon tetszik a kicsi mélységélesség, ügyesen komponáltad a képet.
grat, üdv. A

A képre adott pontszám: 5

klevente válasza:
Köszönöm szépen!
A cím is kicsit erre utal, mikor feltöltöttem nekem is ez járt a fejemben. :-)
Bevallom, vágyunk is egy ilyen szép parasztházra! :)
Szia! Zseniális ez a fotó! (és a többi is a blogodban, szívből gratulálok!) A kép nagyon minimál, végtelenségig leegyszerűsített, csak árnyakat használ, mégis elmond, átad mindent a pillanatról. Sikerült minden lényegeset bele szerkesztened: az ünnepélyes hangulatot, a fogadalmat, az Isten színe előttöt :-) a feszülettel és a jövőt, az élet átadását is a fa árnyékával. Talán f-f-ben még "csupaszabb" lenne, nem tudom, ki kéne próbálni. Nagyon ügyes vagy, különleges képességgel közelítesz a témákhoz és "fogalmazol" a gépeddel.
Mély meghajlás és gratuláció! :-) üdv. A

A képre adott pontszám: 5

ruprechjudit válasza:
Nagyon szépen köszönöm a szavaid!
Üdv neked is, és csodás fényeket kívánok!
Szia! Nagyon tetszik az asszociáció és hogy erre a valóságtól elrugaszkodó színvilággal is ráerősítettél. grat.

A képre adott pontszám: 5

Morenthena válasza:
Köszönöm!:)
Szia! Nagyon tetszik a leveli-portréd a kemény kidolgozásával. Egyedül az a narancsos folt zavaró egy kicsit a térdénél. Az elvonja a figyelmet a bájos kis arcáról. :-) Nagyon szépen szerkesztetted, gyönyörűek a színek is, a pillanat is megkapó. Gratulálok hozzá!

A képre adott pontszám: 4.9

Pimpi válasza:
Szia!Köszi szépen, hogy megnézted és írtál!!köszönöm a segítségedet is!!Szép napot!!
Egy nagyravágyó csigát látok, aki ki akar már bújni a "bőréből" ill. a házából. Szűk már neki, többet akar és tesz is érte. Gyűjtögeti a cuccokat, építkezik. :-) Növekednek a terhek, de vállalja. Bátor, kemény kis csiga ez! :-) Grat.

A képre adott pontszám: 5

... (4,99)
Vigyázat! A sok csengetéstől elkopik a köröm. :-)

Tetszik a komor barnás színvilág, a végtelenül egyszerű, lényegre törő szerkesztés.

Grat.

A képre adott pontszám: 5

R.János válasza:
Nagyon szépen köszönöm!
Üdv.János
Szia! Nagyon tetszik a fotód. Elgondolkoztam, hogy vajon milyen napszakban, milyen körülmények közt fotóztad. Elárulod? :-) Nagyon kis érzéki ezekkel a pihe-puha szőröcskékkel. Szín alig van benne, de szerintem monokrómban nem lenne jó. Kell az a kis szín bele.
grat.

A képre adott pontszám: 5

rcmx válasza:
Köszönöm. Negyed 7-kor kelt akkortájt a Nap, és ez 7 óra után készült egy kicsivel. Hátulról-felülről világította meg a Nap, szűk blendével manuálban alexpósra csináltam, majd lájtrúmban igazítottam ilyenre, volt amit szelektíven, és ezért manipulált kategóriába.
Köszönöm a véleményed.
*****
zoliologia válasza:
Köszi még1x:)
*****
zoliologia válasza:
Köszi!
1/89 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ