BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA zselyem (4,55)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 450 darab

1/24 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Ez igen, végre valami változatosság ebben a szürke aktos világban. Nem a megszokott ábrázolás, nagyon jól sikerült és bár gondolom nem ültetted vizbe a csajt, hanem fotoshoppal raktad oda a vizet, ez nem gond a hatás nem maradt el, grat.

A képre adott pontszám: 5

filep válasza:
köszönöm
Úgy érzem ezt mindenképpen meg kell dicsérjem, nagyon jól elkaptad a pillanatot. Lehet érezni a képen, hogy ez egy őszinte mosoly, nagyon sok képben nincs meg ez, olyan művi a beállitás, azonban itt erről szó sincs. A vágással nem teljesen értek egyet, szerintem az állát nyugodtan hagyhattad volna, igy kicsit szűk a kép,azonban ugy gondolom pont ezt akartad elérni. Gratulálok nagyon jó meglátás.

A képre adott pontszám: 5

Csupachip válasza:
Igen :) Köszi az értékelést
- (4,58)
Fantasztikus, annyira jó a borosta, hogy szinte átszúr a képen. Rezzenéstelen, semmit nem mutató, mégis mindent elmondó arc. A fekete fehér tálalás itt mindenképpen kifejezőbb, mint a szines, kedvem támadt elővenni a régi western filmeket.

A képre adott pontszám: 5

seerdani válasza:
:)

köszi!
:-) (4,87)
Tökéletes, annyira természetes ez a mosoly, még a szemében is látszik, hogy nem direkt a kép kedvéért mosolyog, hanem mert valami olyat lát amitől ellágyul a szive. Nagyon tetszik az orrán megtelepedett hajtincs, igazán különlegessé teszi. Nagyon tetszik a vágás, bátran levágtad amit kellett, hogy csak az arcra koncentrálhassunk. Bár a fekete fehér képeknek külön hangulata van, én szivesen megnézném szinesben is, szerintem nem rontatana a képen, sőt.

A képre adott pontszám: 5

tuzsi79 válasza:
Nagyon örülök, hogy ennyire megfogott a kép! :)

Üdv.: Tuzson
Ejj, hát ez erősen javítandó kép. Nagyon kevés a fény, ami sajnos az élességet is rossz irányba befolyásolja, tulajdonképpen nem sok értelme van így a lágyító szűrőnek sem, mert az életlenséget még meglágyítani nem igzán jó ötlet. Esetleg ha erősebb vakuval csinálod. Idő volt rá gondolom, nem sietett a társaság sehová. A vágás nagyon elnagyolt, mondjuk nehéz dolog, mert féloldalasan van fényképezve így nehéz követni az egyeneseket. Ez nálam csak 3.5, de itt mindig fölfelé kerekítünk. Azért szerintem erősen javítandó a fotó és közel sem kiváló kategória.

A képre adott pontszám: 4

Ösz (4,99)
Ez igen, nagyon ötletes és kiváló megvalósítás. Az ágaka a fej körül, mintha egy kisebb képet látnánk a nagyobban, akár egy külön portrét megérne. Viszont egyetlen negatívum nekem a nagy sárga levél, kicsit elvonja a figyelmet, bár lehet hogyha nem lenne üresebb hatása lenne a képnek, talán ha kevésbé emeled ki, esetleg elfordítotd, hogy ne a teljes levél látszon. A hölgy megvilágítása tökéletesen sikerült, minden a helyén, kiváló munka, gratulálok. Tényleg ilyen jó az S3-as pro? Nincsenek színkezelési problémái, nekem némelyik képemnél a fujim zöld fátylat rak a képekre, természetesen közel sem pro gépről van szó.

A képre adott pontszám: 5

blende8 válasza:
igen ez a sárga levél... - tényleg kicsit domináns -
de úgy éreztem hogy kell oda egy szinfolt és ez a sárga levél megtetszett ott - na ja.

az S3-as - múlt hét végén vetem extra a stúdió-ba mert lassu mint a... három RAW-kép és leülhetsz egy cigarettára mig leirja.
a képeket RAW-ra veszem mert a korigálási lehetöségek a legjobbak, és nincs olyan veszteség mint a Jpeg-en. Dehát egy kép 26MB a kártyán
köszi szépen
fa (5)
Nagyon jó kép lett, pedig csak egy "sima" tükrözés, ötletes, tényleg olyan mintha egy kaleidoszkóp egyik képe lenne és ha elforgatom megint más. Nagyon ügyesen oldottad meg a keretet, bár én kicsit elvesztem benne.

A képre adott pontszám: 5

halfeye válasza:
kár, hogy nem lehetett több verziót felrakni ugyanrra a témára, mert feketefehérben, ha csak a faágak látszank, úgy is van egy kis beütése. köszönöm, hogy szántál rá időt!
Ugyan nem értem igazán miért sárkányhát? Mindenesetre nagyon jól megtaláltad a kontrasztot, mintha a sín másik oldala (nézőpont kérdése) már másik évszak lenne.

A képre adott pontszám: 5

jekkel válasza:
Nekem is ez tetszett meg benne. Köszi szépen.
"A púpos" (4,49)
Hát igen ez már az utolsók egyike. A lábakat tényleg belekomponálhattad volna a képbe, de gondolom nem azzal voltál elfoglalva. Nagyon tetszik ahogyan a szárnyán át látszik a teste is. grat

A képre adott pontszám: 5

papitapi válasza:
Az a fél láb szerintem felesleges, inkább vághattam volna a bal oldalról.
Patry (5)
Aham megtaláltam, ez a legjobb az összes közül végre egy nem szokványos beállítás. Az egyetlen apró szőrszálhasogatás, hogy ha már vágtál, igazán levághattad volna a nadrág visszahajtásokat, akkor kicsit homogénebb lenne az alja, de hát ez csk az én szálkám. Tökéletes a kép mindenesetre, nincs véletlenül vörös leveles háttér előtt?

A képre adott pontszám: 5

Lorenzo79 válasza:
majd keresek .... köszi szépen
Hát nekem elég jó lenne ez a gép is, főleg hogy objektívem, de még előtétlencsém sincs, szóval szeretnék én is ilyen ó képeket csinálni, gratula, nagyon jó lett és mág bölcsebbek is lettünk :)

A képre adott pontszám: 5

portói válasza:
Mert milyen géped van? Mindjárt megnézem. Köszi!
De jó lenne, ha szembejönne a kissrác is. Na mind1 akkor is jó. Én is láttam már sokszor ilen kicsi gyerekeket motorozni, de krosszmotoron, nagyon tolják neki. Tényleg belőlük lesznek a jövő motoros vagányai.

A képre adott pontszám: 5

amélie válasza:
Köszi:-)
Zen (4,8)
Nagyon szép kép lett, megnézném szívesen szinesben is, nincs meg esetleg úgy is?

A képre adott pontszám: 5

Venom2 válasza:
De megvan!Köszi szépen!
Ezt akár sport kategóriába is rakhattad volna, de akkor is tökéletes marad a kép. Nagyon klassz.

A képre adott pontszám: 5

nyulszajas válasza:
Köszi szépen Z, azt nem mertem. Féltem, hogy leszedik róla még a kerekeket is :)
Nagyon tetszenek a képeid, imádom amikor ilyen őszi hátteres fotókat csinálsz, nagyon sép. Természetesen jól oldottad meg a kivitelezést, néha kicsit furcsa a lány fejtartása, de még belefér.

A képre adott pontszám: 5

Lorenzo79 válasza:
Köszi a kedvedért rakok fel 10 perc múlva ha lesz creditem egy másikat ;)
pink durca (3,99)
Nekem nagyon tetszik, de valami nőtt a nyakára. :))

A képre adott pontszám: 5

Bonus1 válasza:
Kössz, gondolom sokan szivesen lebontanák a "felesleges kinövéseket" a csajról...
Ehhez nem nagyon tudok mit hozzáfűzni, eszméletlenül jó lett, nagyon ügyes vagy. Remélem már nekifogtál a következőnek, mert ilyenből jöhet bőven. :)

A képre adott pontszám: 5

molesbela válasza:
van egy pár hasonló képem már fent itt is
köszi
Ez fenomenális, nagyon sokat dolgoztál vele de bőven megérte, adnék érte kreditet is, ha lenne :), de egy gratuláció mindenképpen. Még több ilyet kérünk. Fogalmam sincs egyebkent hogyan csináltad de nem baj.

A képre adott pontszám: 5

gozi válasza:
Köszönöm szépen. :)
Nagyon szép kép, szerintem kellemesek a színek és pláne jó a sötétség. A vágás is nagyon jó lett.

A képre adott pontszám: 5

pfarnady válasza:
Köszi
relatív (4,75)
Nagyon jó lenne az ötlet, de szerintám kár volt a két időt összehozni a régi mérleghez nagyon nem illik a csillogó alma a dió még elmegy. Nagyon jól használtad a fényforrást, a háttér is tökéletes. Mit nem adnék egy ilyen mérlegért.

A képre adott pontszám: 4

szucsi222 válasza:
Érdemes néha guberálni a padláson. Na mit adsz érte? :-)
1/24 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ