BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA agica216 (3,92)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 266 darab

1/15 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Elképzelni sem tudom, hogy hoztad így össze, de félelmetes hangulata van... meleg van, majd 30 fok, mégis borzongok... Gratulálok hozzá!

A képre adott pontszám: 5

Veghzoli válasza:
Én is borzongtam, amikor átment rajtam a felhő:-)Fantasztikus látvány volt! Köszi, üdv. Zoli
irgumburgum (4,89)
A ugom is ilyen szokott lenni, ezért különösen jó a hangulata :D és tetszik, hogy nem a szokásos megközelítésben csináltál egy gyönyörű modellről egy átlagos képet. (hiszizett amúgy is, onnan van az ötlet, vagy saját "találmány"?) Grtaulálok

A képre adott pontszám: 5

mephi válasza:
csak játék volt.. :)
[ a c y d ] (4,93)
Ez valahogy sokkal jobban bejön, mint amit tegnap töltöttél fel. Sokkal lendületesebb, dimanikusabb, szexybb. Csak gratulálni tudok hozzá.

A képre adott pontszám: 5

praefect válasza:
Én pedig csak köszönni. :)
Ez aztán az érdekes kép. Én az életbe oilyet ki nem találtam volna. Jó a hangulata nagyon, különösen tetszik ez a szürke "háttér" és a színes kép. Sztem nagyon hátborzongatóra sikerült. Gratulálni tudok csak hozzá

A képre adott pontszám: 5

juckauri válasza:
Köszönöm szépen, örülök hogy elnyerte tetszésedet! Bár az ihlatő témája szomorú... de most örülök!
Szép, éles színek... nem hiába, isten még mindig tudja, hogy kell megkoronáznia minden napot. Én egy kicsit ballrább toltam volna a kamerát, hogy a nagy fa központibb legyen, de így is nagyon szuper. Gtar.

A képre adott pontszám: 5

Susinka válasza:
Köszönöm az értékelésedet!
Annyira szeretem az ilyen különleges arcú embereket :D:D tiszta szép. Egy csomó gyönyörű arcú ember szaladgál a városban, és szerencsés vagy, hogy ismered az egyiket. Én mindig azzal vagyok gondban, hogy nem tudom őket lencsevégre kapni. Különleges hangulata van a kpnek, sztem remek portré... Kifejezni a bácsi egyéniségét, valahogy ezt érzem. Az ököl pedig sztem nem lényeg, persze biztos lesz olyan, akit zavarni fog :D A kép címe is mókás. Gratulálok hozzá!

A képre adott pontszám: 5

popcornplayah válasza:
igen, en is orultem mikor megengedte hogy fotozzam, tudtam hogy ebbol lehet majd mutatni kepet itt is.

koszi az ertekelest, orulok hogy tetszett

udv pop
Hű hallod, a hangulata az megvan, meg kell hagymi. jó sok kérdés merült fel bennem :D Hogy a pitlibe kerültek oda azok a pöttyök? hogy találtad ki? tetszik nagyon, a színek elvarázsolnak. Gtarulálok

A képre adott pontszám: 5

Suit válasza:
köszönöm:)
a háttér csillámos szövet:)
Hű, ez hasonlít arra a képre szerkeztésében, ami a szobámban is van. érdekes, kíváncsi vagyok, milyen hatást akartál elérni?! minden esetre elgondolkodtatott... Amúgy szép ellentétes, mégis harmonikus kép.. Mintha az egyik télen készült volna. (és megmondom őszintén, a narancs a kedvenc színem.) nekem tetszik, gratulálok hozzá!

A képre adott pontszám: 5

csiszerlaszlo válasza:
Köszi szépen értékelésed :)
Ez valóban kiválló elkapott pillanat... :D Kifeküdtem attól, ahogy a kislány épp rád néz :D a húgomnak is vannak ilyen pillanatai, de én nekem még nem sikerült ilyen fejet elkapni tőle. :D Nagyon jól sikerült, gratulálok hozzá!

A képre adott pontszám: 5

nandor válasza:
Én is sokkal nehezebben tudom lencsevégre kapni a keresztlányom, mint az ismeretleneket. A tömegben, ahol sok a gyerek, ott sokkal spontánabbak, és szabadabbak. Könnyebb őket fotózni.
mint ahogy sokaknak nekem is nagyon tetszik ez a gép... :D Jó a szerkesztés, szép mélyek a színek, az alany is jól pózolt :D mi kell még? gratulálok hozzá!

A képre adott pontszám: 5

mitsu2 válasza:
Köszönöm!
Üdv:
Polgár Tibor
Hííí, ha én egyszer, csak egyszer ilyen képet csinálok!!! AZTA, nem hiszem el... Fantasztikus. Mintha meg tudnám fogni a felhőket. Hibátlan színek, plasztikusság, klassz cím. Gtarulálok!!!!

A képre adott pontszám: 5

botsza válasza:
koszi
Sunshine (4,96)
Jó lehet ez a géptípus, meg persze a fotós is. :D már legalább a 30adik tök jó képet látom ennél a kategóriánál... Először azt hittem valamelyik tengerparton készítetted a képet, nagyon meglepődtem, amikor megláttam, hogy a dunaparton... nem semmi, remek a hangulata. Gratulálok hozzá!

A képre adott pontszám: 5

Yoachim válasza:
Örülök, hogy tetszik!
Tényleg van tengerparti hangualta. :D
Nagyon szépen köszönöm!
Hű, ez ám az ellentétek harmóniája. Nekem nagyon tetszik. Jó a vágás, és így valóban nyerőbb (mármint fekete háttérrel). És gyönyörűek az árnyékok. Gratulálok!

A képre adott pontszám: 5

harminchat válasza:
Örülök, hogy tetszett a kép és köszönöm az értékelést.
Jajj, de cuki! Vagy fél órája ezen mosolygom! :D Nagyon jól sikerült a kép.. a cím, és a vágás fenomenális, a fények épp úgy jók, ahogy vannak. Gratulálok!!!!

A képre adott pontszám: 5

miki3d válasza:
Örülök ha ennyire tetszik a képem, hogy megmosolygtat! ;) (bár van benne egy "kis" magány is...)
Köszönöm, hogy benéztél és értékeltél!
Én nem :D mármint ilyenkor nem szeretnék ott ücsörögni :D de ez fantasztikus. Jó gyors géped lehet, nekem eddig még sosem sikerült így elkapnom :D Hallod, leathatnád a szabadalomjogokat a képeslapgyártók miatt :D Grat

A képre adott pontszám: 5

apúúú válasza:
Örülök, hogy tetszik. Egyébként nem a gép gyorsaságán múlott, hogy sikerült elkapni, mert 30s volt a záridő :)
Hű, akár egy reklámfilm egy képkockája. Hogy lehet ilyen éles színeket varázsolni? ez fantasztikus, nagyon tetszik :D A vágás is csúcs

A képre adott pontszám: 5

K.Geri válasza:
Köszönöm szépen, örülök, hogy tetszik.
A színeket a helyszín adja.
Gracca, igazán jól elkaptad a város hangulatát. Jó, hogy belevetted a fal"festményt" is... valódi kubai érzésem van. :D (már csak egy kubai szivart szívő öreg bácsi hiányozna :D)

A képre adott pontszám: 5

blzoly válasza:
Köszönöm a véleményt
La Familia (4,95)
a kapu már önmagában is hatalmas lenne, de így családostul mindenképp :D A legkisebb gyerek arcára nagyon kíváncsi lennék közelebbről is, remélem van olyan kép is :D

A képre adott pontszám: 5

blzoly válasza:
Csak két távolabbi képet készítettem róluk.


Köszönöm
Annyira édesek a kiskacsák :D meg a kép is :D:D tetszik, hogy az eleje homályos, a háttér pedig éles! Nagyon frappáns a cím is. Csak gratulálni tudok!

A képre adott pontszám: 5

squash válasza:
köszönöm!
Hűha, mintha a középkorban lennénk :D nem semmi, hallod-e? És mintha valami misztikus fény lengené körül :D A vágás is épp jó! Gratulálok hozzá!

A képre adott pontszám: 5

gabesz73 válasza:
Köszönöm az értékelést, ,örülök hogy tetszik. A színvilággal valóban egy kis középkori hangulatot szerettem volna belecsempészni.
1/15 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ