BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA WRoberto (4,67)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 1519 darab

1/90 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ
Nagyon szép ellenfényes hangulatos fotó lett, külön tetszik, hogy a hídból alig látszik valami, csak pont annyi, hogy aki ismeri, felismerje. A címmel azért segítesz.

A képre adott pontszám: 5

hapicica válasza:
Nagyon köszönöm!
Ők, ketten (4,61)
Óriási kép!
atmenet válasza:
ha azt mondom, hogy örülök a véleményednek, az olyan sablonos lenne. de sajnos néhány dologra nincsenek kellően el nem csépelt szavaink.
köszönöm, hogy így érzed!
üdv!
A kevesebb néha több. Minden sallangtól mentesen néhány motívum segítségével sikerült összefoglalnod a lényeget. Szép kereke egész lett belőle. Nagyon megláttad, grat!

A képre adott pontszám: 5

newgam válasza:
Köszi szépen!
moszkva ter (4,66)
Bitangjó ez a nézőpont! Megláttad, és kivártad a pillanatot, jó az emberi elhelyezése a képen, nagyon tetszik a kép.

A képre adott pontszám: 5

imed válasza:
hat varnom kellett, az biztos (:
Hangulatos kép, jó ez a színvilág is. A napernyő megadja a kellő pluszt a képhez, de nagyon kár, hogy takarja az ülő horgász fejét. Nem hogy lehetett volna-e lentebbről fotózni , talán nem, de sajnos akkor zavaró. Ettől eltekintve tetszik.

A képre adott pontszám: 4

stacey_canon válasza:
Köszönöm az értékelésedet, vitorlásról fotóztam és ez volt a legalacsonyabb pont már:(
ez nagyon szép, és még annál is hangulatosabb. csodás a színvilág, nagyon igényes és stílusos az utómunka,
grat, szép lett

A képre adott pontszám: 5

Cpt válasza:
Igazán köszönöm kRoberto, szép fényeket Neked is!
stalker (5)
ez nagyon tetszik
grat
cold train válasza:
köszönöm!
MI Ketten (4,86)
Kiváló a nézőpont, a főszereplők elhelyezése, háttérben a lakókocsival, és egy kis ízelítőt is kapunk a tágabb környezetből. Igazán emberi pillanatot sikerült elkapni, gart!

A képre adott pontszám: 5

Túl hangsúlyos lett az előtér, sok helyet is foglal, illetve ez a kép legvilágosabb része, holott nem ez lenne a főtéma. Használhattad volna inkább állványként, és akkor lehetett volna szűkebb blendével lőni, bár akkor meg a hold mosódik el..

A képre adott pontszám: 3

aknilh válasza:
köszi a véleményt.
>< (4,56)
Tetszik, jó észrevétel volt. Semmi erőltetettség nincs a szerkeztésben, szépen rímmel egymásra a hídszekezet és a korlát. Jó ez az erős kontraszt is, meg az is hogy épp nincs ember a hídon, ide nem hiányzik most.

A képre adott pontszám: 5

gabe. válasza:
Köszönöm.
Minden jót.
Leginkább az a bajom ezzel a képpel, hogy nincs benne semmi extra, ami miatt más lenne mint egy átlagos hosszú záridős autócsíkos kép. A vezetékek elég zavaróak, és a villanyoszlopok is dőlnek egy kicsit, ezek könnyen javíthatók. A kék óra jó választás volt. Egyébként szeretem az ilyen technikával készült képeket, látványos, hálás téma.

A képre adott pontszám: 3

Benyo1992 válasza:
Igazad van.Tulajdonnkéépen ennél a képnél prógálgattam először a hosszú záridővel való játszadozást és a sok kép közül ez tetszett a legjobban.Most ezek a kommentárok felnyitották a szememet, hogy nemcsak a színösszeállítás a lényeg, hanem az apróbb részletek is ugyanolyan fontosak.:D
nagyon emberi pillanat..
Greguss Tomi válasza:
Köszönöm!
triki (0)
hát ez nagyon jó!
grat!
Krizzzti válasza:
ko:szi
Landolás (4,97)
Jól elkapott pilanat, kellemes szerkeztésben tálalva. Jó ez az egyszerűség meg a "dőlés" az egyenesen tartott árnyékkal kombinálva.

A képre adott pontszám: 5

Blex válasza:
Köszönöm értékelésedet :)
Kötelék (4,39)
Ez tetszik, mert szép és elgondolkodtat egyszerre. Nagyon egyben van a kép, a kompozíció egyensúlyban van, a kerítés szépen vezeti a szemet a pár irányába. Látszik hogy ki van találva a kép, végig van gondolva, az fokusszal elérted, hogy könnyen elvonatkoztasson az ember a képen látható személyektől, ez adja a kép hangulatát számomra. Összességében nagyon teszik!

A képre adott pontszám: 5

switch_ válasza:
Szia! Köszönöm, hogy írtál:-) Örülök, hogy tetszik, és hogy 'átjött' a szándékom. Némi csiszolnivaló akadna rajta, azért érzem én is-majd legközelebb:-)
(5)
Sok minen van ami miatt tetszik a képed, nayon jók az arányok, a égi és új kontrasztja, a színvlág és persze a madár a háztetőn.

A képre adott pontszám: 5

hegyiember válasza:
rülök,hogy tetszik,köszönöm,hogy irtal!
Kiválóan megszerkeztetted ezt a képet, szép a part vonulata, az alacsony nézőpon, és a repülő madarak egyensúlyban tartják a kompozíciót. Emellet erős hangulata van a képnek, testzik a színvilág, a semmibe vesző túlpart.

A képre adott pontszám: 5

Yoachim válasza:
Nagyon szépen köszönöm!
* (0)
na ez a kép nagyon megfog, gyönyörű hangulata van!
álomlakó válasza:
Örülök, hogy megfogott!
Tetszik ez az ötletes perspektíva, jó döntés volt kihasználni a legnagyobb látószög adta lehetőséget, így sikerült egyedi módon megmutatnod a túlipánok világát. Olyan mint egy távoli helikopter az erdő fái felett, nagyon tetszik!

A képre adott pontszám: 5

Fejoo válasza:
Köszönöm!
vonalak (5)
Nagyon tetszik ez a kép, kiváló a perspektíva, bejön a torzítás, és ügyesen oldottad meg a kompozíciót, precízen fogod a sarkokat de mégsem erőltetett, hanem elegáns. Tetszenek a színek, kellően részletes mindenhol, a jobb felső sarokért kicsit kár. A tükröződések is szépek
Grat!

A képre adott pontszám: 5

abuk válasza:
köszönöm!
1/90 | KÖVETKEZŐ UTOLSÓ