BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ÉRTÉKELÉSEK JÓVÁHAGYÁSA feherfelicia (0)

KÉPEK RENDEZÉSE

összesen: 7 darab

Érdekes megfigyelés, de kicsit üresnek érzem a képet..
Van mit gondolkodni a képen, ötletes és jó kivitelezésű.. Klassz!

A képre adott pontszám: 5

dgabi válasza:
köszönöm, örülök hogy tetszik
Örülök, hogy ez egy "érintetlen kép".. Kellemes színárnyalatokkal dolgozik, hiányérzetet nem ltok benne azért, mert nincs rajta a füle.. A megkomponálás sem rossz.)

A képre adott pontszám: 4

Hornok Csanád válasza:
Köszönöm. Azért próbálok jobban odafigyelni az apróbb dolgokra. De még csak most ízlelgetem az igazi fotózást....
Ügyes kép.. jól esik látni, hogy nem minden a kép mértani közepén történik, mégsem érezhető elkomponáltnak. A mozdulat is éles, és a felhők sejtelmes örvénylése oldja a kép merevségét.. a fekete kerettel nem vagyok annyira megelégedve (de ez csak az én meglátásom) - nem hagyja kibontakozni a kép hömpölygését. De le a kalappal!

A képre adott pontszám: 4

MMirko válasza:
Nem szeretném hogy kihömpölyögjön az oldalra, azért ez a keret :) Ha úgy vesszük kis ablak a szabad világra..
Eszter (4)
Aranyos fotó.. A gyerekeket lehet talán az egyik legnehezebben "lekapni".. A kép kifejező, habár a vakuzásban én is látok kisebb problémát. A kompozícióját is megfelelőnek találom.)

A képre adott pontszám: 4

vsbrbr válasza:
Máthé András Fotóművész, a debreceni Tanítóképző Főiskola, illetve a fotós szakiskola tanárától éppen most olvastam egy értékelésben, hogy a gyerekeket a legkönnyebb fotózni mert természetesek és nincsenek zavarban a kamera előtt sőt sokszor észre sem veszik, hogy fotózzák őket. De azért köszönöm a látogatásod és értékelésed! :-)
Sokan megpróbálták a naplemente pillanatát elkapni.. kicsit toposzról van szó. De a kép önmagában kellemes hangulatot sugároz, romantikusnak mondanám.. Semmi gond vele, amúgy. Sok sikert a további alkotásokhoz!

A képre adott pontszám: 3

glodeni válasza:
Hm. Ha a képpel nincs semmi gondod, szerinted elég ok hármast adni rá amiatt, hogy a téma "toposz" (klisé, séma) ? Akkor már inkább kettest kéne adni. A hármast olyan képre szokás a fotózzon, ami ugyan kreatív, de tele van hibákkal. Szerintem. Üdvözöllek és köszönöm a figyelmedet.
Igazán mást nem tudok mondani, mint az előttem szólók. A pillanat tört része alatt készült, nagyszerű mű! Így tovább!

A képre adott pontszám: 5

ceva_sony válasza:
:)
Nagyon jól elkapott pillanatot láthatunk.. A kép egy cseppet életlen - de így talán még jobban megadja az őszi táj melankóliáját. A vízesés és a levelek különös diszharmóniája adja meg a fotó álomszerűségét. Ügyes!

A képre adott pontszám: 4

Kwrc válasza:
:)Akkor miért 4es??