BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
atti16 (3,85) KÉPEK
FELTÖLTÖTT KÉPEK SZÁMA:
56
MEGÍRT ÉRTÉKELÉSEK SZÁMA:
1540
ADOTT PONTOK ÁTLAGA:
4,49

FELTÖLTÖTT KÉPEK KATEGÓRIÁNKÉNT

természet 39
absztrakt 6
csendélet 3
portré 3
egyéb 2
állatfotók 1
makró 1
feldolgozott fotók 1
életképek 1

LEGUTÓBBI VÉLEMÉNY


Éjjeli villám
adott pontszám: 4

Gratulálok ehhez a szép lövéshez, villámokat nagyon nehéz fotózni, borzasztó türelemjáték az egész. A képhez annyi megjegyzésem lenne, hogy önmagában az égbolt és annak jelenségei ritkán jók egyedüli főtémaként, általában kell valami az előtérbe, ami lehet bármi érdekes, pl. egy templom, egy sírkert, egy öreg fa stb. Erre azért is van szükség, hogy a szemlélő érzékelni tudja a méretarányokat és a jelenséget is kötni tudja valami hétköznapi dologhoz. Úgy látom, technikailag nagyon ügyesen megbírkózol még az ilyen nehéz feladatokkal is, úgyhogy már csak el kell engedni a fantáziád. Jó fényeket és szép viharokat kívánok!:-)

A FELHASZNÁLÓ ADATAI


  • Dávid D. Attila

  • Debrecen

  • felszerelés
    Canon EOS 300D + Canon EF-S 18-55mm f3.5-6.3 + Sigma 70-300mm APO DG Macro f4-5.6 Linhof állvány német állványfejjel házi készítésű lessátor; cirk. polárszűrő
  • Utolsó belépés:
    2011. március 10. 09:31

BEMUTATKOZÁS

Hobbiból fotózok, főként madarakat, makro-témákat, tájakat és minden mást ami esztétikus és érdemesnek tartok egy kép témájának. Emellett festek és rajzolok. \"Civilben\" egyetemista vagyok, a Debreceni Egyetem orvosi karának hallgatója.
+ A felhasználó cikkei