BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
tothca (3,93) KÉPEK
FELTÖLTÖTT KÉPEK SZÁMA:
45
MEGÍRT ÉRTÉKELÉSEK SZÁMA:
279
ADOTT PONTOK ÁTLAGA:
4,56

LEGUTÓBBI VÉLEMÉNY


éledő holtág

elküldtem h. hogyan jelenik meg a fotód egy 21"-os grafikus monitor képernyőjén. Annyira kicsi a dpi méretezés h. pixeles pl. a csónak oldala. A ködös részen én horizontális vonalakat látok és erőteljes színzajt a köd felső része felett. ezek miatt nem tudom élvezni a képet ebben a formában, pedig biztos szép lehet. a vágásod nagyon jó, a refelx a víztükör és a ladik oldala között nagyon jó, meg a beállítás is. mi lehet ennek az oka?

A FELHASZNÁLÓ ADATAI


 • tothca

 • Börcs

 • felszerelés
  Konica Minolta Dimage A200 digit. fényképezőgép, 49->62 mm step-up converter, 62 mm Cokin DHG Cirkuláris polárszűrő, 62 mm Soligor DHG UV szűrő, Jena 49mm sárga és zöld szűrők, Mamiya állvány.
 • születési dátum
  1977-05-03
 • Utolsó belépés:
  2009. február 21. 07:15

BEMUTATKOZÁS

Amatőr fotós. Kedvenc témák: természet, arborétumok, állatok, antik- és pusztulásra ítélt épületek, várak és kastélyok, éjszakai fotózás Filozófia: 1. csak természetesen (avagy ha lehet, kevés utómunkával). 2. \\\"ha azt hiszed jó képet csináltál színesben, állítsd át fekete-fehérre, és ha így is elégedett vagy, akkor mutasd meg másoknak is.\\\" - Z. Szabó László fotóművész 3. A téma az elsődleges, a megjelenítés akár még ronthat a mondanivalón. 4. Egy jó képnél nem az a fontos hogyan és milyen felszereléssel készült, és nem az hogy mennyi munkát fektettél be, hanem hogy tudtál-e valamit adni másoknak. Cél: Változtatni az emberek gondolkodásmódján, a kialakult és beégetett fotózási szabályok nyújtásával, hogy ne legyünk már annyira földhöz ragadtak és merevek. Kísérletező kedvű vagyok, és azt tapasztalom hogy sokan ezen az oldalon sokan mesterkélten olyan fotókat töltenek fel, amik sikertémák, és nem kockázatos az értékelésekre nézve. Csakhogy ebből nehéz tanulni, és ők sem fognak jelentős fejlődésen átmenni. Emlékezzünk, sokszor \\\"a kevesebb több\\\". Mintha sokszor megfeledkeznénk mit is jelent a két szó: fotográfia, és fotó.