BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2005. december 2. 16:41
terülj asztalka (feldolgozás)

Ilyen lett!  

Ez a kép feldolgozás, az eredeti itt tekinthető meg.
A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2006. február 27. | 14:25 | Cintia68

"Félbe vágott virág"... :) A méh a lényeg. Nagyon jó lett a feldolgozás, egy teljesen más hangulatú, szép képet csináltál az eredeti fotóból.

ész ventura válasza:
Köszönöm Cintia! Örülök, hogy megtaláltad ezt a régi feldolgozást!

2005. december 3. | 00:00 | BeerCash

A sárga kerettel semmi baj nincsen, nem is igazán keret csak egy belső inzert e kerteben. Érdekes, hogy egy bátrabb crop-pal mekkorát változik a kép hangulata és képvilága. Sajnos így már a felbontása sínylette meg egy kicsit, se ha nem nagyígatjuk halálra akkor egészen jó!

ész ventura válasza:
Köszönöm! Mivel feldolgozott kép nem az eredetiből vágtam, emiatt nem javult a felbontás. :-)

2005. december 2. | 22:31 | Birdie

a sárga keret nagyon kirívó, nem jó
a vágás viszont hatásos lett.

ész ventura válasza:
Köszönöm főnök! :-)

2005. december 2. | 20:06 | csiribiri88

Naggyon jó!
Igaz hogy utálom a méheket ,de ez lehet hogy válltoztat rajta!!
Milyen progit használsz??

ész ventura válasza:
Köszönöm! PS+NI! :-)

2005. december 2. | 17:39 | Ki más?

Hát fergeteges javulás! Ez sokkal jobb lett mind az elöző! Szép éles a bogár és homályos a háttér! A keret is nagyon szépen illik ide! Szépen megszerkeszteted! Hogyhogy nem lehet pontozni ezt a fotót?
Grt:Ki más?

ész ventura válasza:
Köszönöm ! Ez egy feldolgozott kép, csak az eredetit tudod pontozni.

2005. december 2. | 17:01 | zubarka

hát mindenképp jobb mint az eredeti...

ész ventura válasza:
Köszönöm! Majd belejön Ő is, kitobival nem lehet "csodákat" csinálni.

2005. december 2. | 16:51 | flyerwolf

Jó, de akkor sem szeretem a félbe vágott virágokat: 3,5

ész ventura válasza:
Rendben! :-)