BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: életképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2005. november 13. 17:28
Kesusztori - 2.rész

Előző: 1. rész: A bontócsarnok Egy kesudiópörkölő üzemben vagyunk Indiában. Már láttuk a bontócsarnokot (1. rész) most nézzük meg közelebbről a szerkentyűt, amivel a kesudiót feltörik. [Már amennyire a kép minősége engedi, mert sajnos minőség ez esetben is hagy kívánnivalót maga után.] A 3. részben a műszak végi mázsálásra váró asszonyok láthatók. Következő: 3. rész: A mázsálás Akiknek bántja a szemét a minőség, azoktól elnézést kérek, és természetesen megértéssel fogadom a jogos kritikát. - Ezt a mondatot lassan levédethetem :-( 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2005. november 13. | 17:56 | szódás love

A minőség egy dolog... A tartalom a lényeg mindig... Hogy zajos esetleg mellette vagy nem pengeéles, az annyira nem érdekes.
Ha rossz a kép tartalmilag eleve, köpködéskor jól jön, hogy még zajos is meg homályos is, viszont ha a belbecs "ott van", ezeken soxor könnyedén átlép az ember.
Ember alatt magamat értem:)

makszem válasza:
Az az utolsó mondat, az ... az különösen jó :-)

adott pontszám: 5
2005. november 13. | 17:46 | morrmota

...de miért angolul magyarországon?
reklámfotó, vagy ismeretterjsztés simán.
szép kép, látszik minden yól.
ügyes utómunka.
a vaku picit zavaró

makszem válasza:
Köszönöm. Bocsánat az angolságért, vannak külföldi barátaim, én meg lusta vagyok, ezért amit lehet egy nyelven angolul csinálok. Viszont a magyarázatba ill. képcímnek magyarul írok. De igazad van, úgy lenne szép, hogy magyar oldalra magyaul tegyem fel.

adott pontszám: 5
2005. november 13. | 17:33 | szódás love

Addig izegtél-mozogtál a körítés környékén, hogy sikerült eladhatóvá tenned a képed. Ami önmagában nem egy hajdehaj, de így már korrekt. A szolíd, de hatásos utómunka érdeme az 5 elsősorban! :)
Grat!

makszem válasza:
Köszönöm. Egyetértek, sajnos ezeket a képeket valóban köríteni kell. De két év elteltével a téma nekem még mindig érdekesnek tetszett a minőség ellenére is, ezért gondoltam, hátha annak is érdekes lehet, aki nem volt ott. Köszönöm. Esetleg áttehetem digillbe, ha úgy jobban értékelhető. :-)
(Egyébként én is jobban szeretem azokat a képeket, melyek keret, cím, minden nélkül is élnek. Ez sajnos most más kategória. Szivesen nevezném riportnak, de a korrekt expozíció akkor még inkább követelmény.)