BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,24
KATEGÓRIA: állatfotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2005. szeptember 24. 22:27
  • érzékenység: ISO200
Megszeppent cicus...

...olyannyira megszeppent, hogy nem most kivételesen nem kezdte el pofozni a gépet, csak a harmadik kép után. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 1
2005. szeptember 26. | 11:00 | fotoblog

Ha egy állatmenhely honlapján látnám, semmi bajom nem lenne vele. De mint fotó nekem semmit nem mond.

E-Medve válasza:
Az 1-est szerintem jobban meg kellene indokolni.

adott pontszám: 2
2005. szeptember 25. | 05:25 | szigetlakó01

Nem értem a 4-es osztályzatokat! Úgy gondolom, egy fotós oldalon nem elégséges indok a "jaj de aranyos cicus" felkiáltás egy jó osztályzathoz, a macskabarátok oldalán talán elmenne. Ebben az esetben a háttér kuszasága, élessége, a betonszegély ferdesége , a macska 4 vonallal történő "elvágása" nagyon rossz kompozíciót eredményez. Ha már mindenképpen úgy gondoltad, hogy a házi kedvencet meg kell mutatni, akkor lett volna szerintem lehetőség megfelelő környezetbe helyezni és egy igényes kompozícióval feldobni az egyébként nem túl izgalmas témát. Szerintem ez a kép jól megállja a helyét egy családi fotóalbumban, de itt nem több egy tucatfotónál. Nem személyednek szól ez az értékelés, de ha ezt a képet, jónak minősítjük, akkor mélységesen megalázzuk azokat, akik sok munkával , igényesen elkészített fotóikra 4-es osztályzatot kapnak. Egyszer le kellett ezt írnom, bocs hogy pont a te fotódnál került erre sor. Üdv:szigetlakó

E-Medve válasza:
Csak egy rovid megjegyzes: en akkor vesztettem el a fonalat - marmint hogy melyik jo vagy nem jo kep - mikor egy kepre, amivel tobb orat molyoltam 2.xx-el ertekelt a nep.
Koszi az ertekelest es a pontot.

adott pontszám: 4
2005. szeptember 25. | 02:32 | 1234567890

Nagyon jó képet csináltál a ciccről!Nem látok beégést és az egér szemszög is butaság. Úgy mondanám, kicsit szerencsétlen helyen készült ez a kép, nem előnyös a ciccnek a járdaszegély, meg a kapualj töredék.
Szal, jó a kép, a vágás, a cím, a cicc is nagyon ari! Ha teheted, próbáld szebb környezetben lekapni! Gratum!

E-Medve válasza:
Hat ez a cicc sajna nem az enyem, de majd megprobalom mas kornyezetben lekapni. Koszi az ertekelest.

adott pontszám: 3
2005. szeptember 25. | 00:58 | LeCoq

Szerintem hülyeség, hogy beégett a macs, lehet, hogy a bal oldalon tényleg kicsit beégett egy kis részen, de ki veszi azt észre?? A bal szem sötétsége sem zavaró sztem. Ennyi erővel abba is beleköthetnék, hogy ferde a horizont. De az sem érdekel senkit....
Ami zavar ennél a képnél, az a háttér élessége (ami ellen ugye kisebb rekesz, nagyobb gyújtótávolság) és az hogy fölülről fotóztad a macskát. Pedig ilyenkor érdemes lemenni az ő szintjére! Még érdekesebb lesz a kép, ha ennél is lejjebb mész, és alulról fotózod, egy egér nézőpontjából.

E-Medve válasza:
Birdie is mondta, hogy televel jobb lett volna. Az hogy magasabbrol fotoztam picit, annak tudhato be, hogy nem kihajthato a gepem LCD-je es valahogy ellenorizni kellett az elesseget.
Az egeres nezopontot egyszer kiprobalom...

adott pontszám: 4
2005. szeptember 25. | 00:07 | Shortstop

Végül is rendben van. Többet szerintem nem nagyon lehetett volna kihozni. A háttér rendben van úgy hogy éles (a levél a földön talán kicsit élesebb is mint a macska teste). Egyedü ami engem zavar hogy a cica bal szeme eléggé sötét lett. Na ezen lehetett volna változtatni. Amúgy a vágás rendben van. A keret nem állna neki rosszul.

E-Medve válasza:
A bal szem sötétségéhez: derítőlap nem volt nálam (nem készültem erre a képre - egyébként se ért volna sokat, mert borult volt az ég), derítővakuzást meg állatokon soha semmi pénzért (még egy profi képért se, nem ér annyit egy kép). Én ezt a két megoldást ismerem a szemproblémára...

adott pontszám: 4
2005. szeptember 24. | 23:41 | AMD4!ever

Jajj de naonn cuki!!!! :-))))
nagyon szép kép ami az összhatást illeti. jol szerepel a benne a cicamica.
Apróbb kötekedés: Kicsit beéget cicmic,és a háttér lehetne elmosotabb,az jobban kiemelné a macsit.
Ezért 4es

E-Medve válasza:
Lehet hogy beégett, sajna az A60 nem tud hisztogramot, GIMP-ben meg nem néztem... de majd megnézem...
Ami az elmosódást illeti: az A60 ennyit tud.