BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,98
KATEGÓRIA: portré
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2005. szeptember 12. 15:29
  • forrás: papírkép
A régi ismerős (Maugli) :)

Nem hiszem, hogy mindenki megismeri, de biztos lesznek páran... bár azok a képek, amik róla készültek, sokkal színesebbek voltak :) Maugli a vörös háttér előtt :) csak a nosztalgia kedvéért :) Sajnálom, hogy ilyen csúnya a minősége! nincs utólag élesítve illetve lágyítva! 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2007. április 30. | 22:26 | ullaj

Szerintem egy ilyen csodaszép gyermeket nehéz rosszul fotózni,csodálatos a kép,komolyan,gratulálok hozzá,ilyen őszinte tekintetetet öröm nézni.

Julcsi001 válasza:
én is így gondolom, ezért nincs is nehéz dolgom, ha ő van a gép másik oldalán :) köszi

adott pontszám: 5
2005. október 5. | 09:27 | VANDOR

Hogy is ne emlekeznek Mauglira, egyik kedvencemre? Jo kis szukportre!
Hol voltal ilyen sokaig? Hianyoztal.

Julcsi001 válasza:
:) köszi! aranyosak vagytok :) hát, szüneteltettem a feltöltögetést.. a fotózást nem :)

adott pontszám: 5
2005. szeptember 16. | 18:03 | pklesitz

Szeretem a szűkre vágást, a lényegretörő szerkesztést, hogy nem kaphatom el a fejem a tekintet útjából. A színe, tónusai nagyon közel állnak hozzám. A rendezői balon egy fél millimétert még lehet, hogy elviselnék, de nem vagyok benne biztos, hogy nem akaratlagos a vágás. Minden esetre felejthetetlen arc, tekintet, és a cím is teljesen... bár olvasom, hogy utalás korábbi képre, amit ezek után megkeresek! :)

Julcsi001 válasza:
:) örülök, hogy ez is tetszik :) papírképen még sokkal szebb, mert gépen az életlenség nem hat ugyanúgy, mint papírképen! nem vágtam, nem élesítettem, és nem is életlenítettem utólag semmit! ez a teljesen eredeti kép :)

adott pontszám: 5
2005. szeptember 12. | 23:24 | BeerCash

Fantasztikus kép. Nem csalódtam. Én még emlékszem rád (2003 vége - 2004 eleje). Ne is lényeg. A kis Maugli pedig még mindig része annak a csokor képnek, mely a képernyőmentőmön váltakoznak. Szóval nekem még az is megvan.
Az a kép is nagyon jól sikerült és gratulálok a bátorsághoz, hogy fel merted tenni. Csodálkozom, hogy nem kapták azonnal ízekre, pedig nem szokványos képi megjelenítés. Nem köteketés, de én egy nagyon picit engedtem volna még a jobb szeméből (most nekünk bal oldalon, mert szemből nézzük). Nekem ott hiányzik egy miliméter, jogy a szem be tudjon fejeződni. Gondolom azért eljátszadoztál a vágási lehetőségekkel, valószínű neked így tetszett.
Változatlanul le vagyok nyűgözve.

Julcsi001 válasza:
Nagyon szépen köszönöm a véleményedet, meg hogy te is így emlékszel rám :)
Nem ez az egyetlen kép róla... ez egy sorozat része, "érdekes" a témája, és ezen annyira nem is látszik: a szája... minden egyes fotón valami mást csinál azzal a gyönyörű szájával... az összes kép közt csak egy apróka különbség van... ez az, ami olyan közel hozza hozzám :)
Azon, hogy nem szedték darabokra, én is csodálkozom :) igazándiból azért is hagytam itt ezt az oldalt, mert elegem volt abból, hogy itt csak a szabályszerűen elkészített kép lehet jó kép... vagy ha valaki írt is egy képemre, akkor is hülyeséget.. persze van egy pár ember, akit sajnáltam "itt hagyni", de jó volt nekem ez a kis távollét :) köszönöm még egyszer a véleményedet!

adott pontszám: 5
2005. szeptember 12. | 19:42 | pixeldesign

no itt is? :) Tényleg feldhetetlen az arc, bár itt annyira szűk hogy ha nem írod nem ismerem fel :) ettől függetlenül a kép nagyon tetszik, jó hogy a hátsó szemre tetted az élessséget, és hogy ilyen kicsi, ettől lesz nem oylan szokványos, grat!

Julcsi001 válasza:
köszönöm! nem olyan szokványos, max számomra :) majd benézek ám hozzád, csak most már hulla fáradt vagyok, aztán keress néha rám, mert most van jópár képem, ami még netet nem látott :)

adott pontszám: 5
2005. szeptember 12. | 19:28 | sitselea

Nem igazán lehet elfelejteni ez a kis arcot.
Ugyan már rég láttam, Téged is, de elég élénken élnek bennem azok a képek. (volt ff is :) )
Úgy tudod csinálni ezt a szűk vágást, meg a kevés élességet, hogy nem marad az emberben hiányérzet, sőt...
Nagyon kifejező, hatásos. Örülök, hogy itt láthatom újra!

Julcsi001 válasza:
örülök, hogy van, aki még emlékszik Mauglira, meg a stílusomra :) szeretem, ha nem tűéles minden ;) köszi a véleményt! :)

adott pontszám: 5
2005. szeptember 12. | 16:23 | montressor

Kicsit szomorkas hangulatot araszto, nagyon szep kep, csak dicserni tudom. A tobbit mar leirtak. Gratulalok

Julcsi001 válasza:
köszönöm szépen!

adott pontszám: 4
2005. szeptember 12. | 16:14 | istvan1974

Édes kis arc! Ki Ő?
Nem ismerem a korábbi képeidet!
Nem tetszik a túl szűkre szabás, ebből a pofiból többet is adhattál volna. Tudom, hogy az arckifejezést céloztad meg, de nekem sok. Az élességet az előttem szólók már taglalták.

Julcsi001 válasza:
nézd meg ezt a kiskölköt a képeim közt, hidd el érdemes! gyönyörű gyerek! azok a képek kevésbé életlenek, és nem ilyen szűk a vágásuk! köszi a véleményt!

adott pontszám: 5
2005. szeptember 12. | 15:51 | Elemér_

Tetszetős és sokat mondó portré. Habár nekem kimondottan zavaró, hogy nagyon kevés az éles rész, és az élesség főleg a jobb szemen hiányzik legjobban. Nem teljesen ötös.

Julcsi001 válasza:
ha benézel a galériámba, láthatod, hogy nekem az életlenség a mániám! :) köszi a véleményedet!

adott pontszám: 5
2005. szeptember 12. | 15:37 | Ájembekk

Lényegretörő, az arc "fontosabb" részeire törekvő vágás, mely nekem tetszik. Jó az ff ehhez a kicsit tanácstalan, szomorkás gyermekarchoz. Szerintem nem csúnya a minősége. Biztos vagyok benne, hogy tudatos az élesség a bal szemen, de szvsz jobb lenne a közelebbi jobbon, illetve ha mindkét szem éles lenne. De ez már csak kukacoskodás. Tetszik. 4.5-5.
Off: hol voltál eddig? :)

Julcsi001 válasza:
eddig kipihentem a fotós oldalakat, hogy most frissültebb erővel jelenhessek meg újra :)
tudod, hogy én az életlenség mániákus szerelmese vagyok, úgyhogy egészen szándékos volt, hogy ott az életlenség... mellesleg az életlenség papírképen óriási méretben az igazi, ilyen kicsiben a monitoron keresztül szánalmas kis utánzat csupán :) köszi a véleményt :)