BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
2,63
KATEGÓRIA: digit. illusztráció
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2005. szeptember 6. 08:10
A félelem lesben áll a sötétben...

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3
2005. szeptember 7. | 01:20 | -Vadkinder-

Háthát... bajban vagyok... ha osztályoznom kéne a képet akkor kettes, de ha az itteni pontozás meghatározását veszem alapul, akkor 3-as.. tudatos kreatív igen, de.... rengeteget kéne javítani rajta. csak egy példa amit az előttem szólók kihagytak: a fog alja miért nem lett piros? valamint be lehetne szűkíteni barról a képet. a jó negyedét levághatnád. próbáld meg az eredeti képet újra feldolgozni Photoshopban (nem tudom ez PS munka-e). a www.digiretus.hu sok segítséget nyújthat. megkapsz tőlem egy 3-ast, de csak mert amellett át a tudatos, kreatív, de javítandó.

tibcsix1 válasza:
Nem PS munka, azt használtam amit kaptam a gépemhez, Photo Impression, ha jól írom... :)
Köszi!

adott pontszám: 2
2005. szeptember 6. | 10:20 | sobrijoska

Kedves fotós! Digitális illusztrációnak ez kevés. A kép túl sötét számomra. Bizonyára ezzel is valamit ki szerettél volna fejezni, a címből ítélve, de úgy érzem, hogy egy kis fény nem ártott volna. Főleg a gép AF elektronikájának, ugynis az sem működött tökéletesen.
Légy elnéző, de úgy gondolom egy fotóhoz vagy egy digitális illusztrációhoz ennél több kell.

tibcsix1 válasza:
Köszi, viszont a 2-es szerintem nagyon erős!
Egyébként alig 2 hete kezdtem el fényképeket készíteni.

adott pontszám: 3
2005. szeptember 6. | 10:19 | szucsi222

A téma érdekes lehet, de a kidolgozáson volna egy-két javítandó dolog. Az arc nem éles, ami nem is lenne baj, ha megfelelő hatások kísérnék, de ezek a mesterséges becsillanások nem az igaziak, látszik, hogy a pixeleket, csak odafestetted, teljesen elütnek tónusban például attól a becsillanástól, ami az orron van. Javaslom az orrhegyről levenni, a többi helyen pedig pl. az átlátszóságát csökkenteni. Szerintem jobb lenne, ha az arc is picit élesebb lenne.

tibcsix1 válasza:
Igaz, köszi, sajnos a csillogások a sok manipuláció, illetve a kép elmentése után nem lettek igazán jók.

adott pontszám: 3
2005. szeptember 6. | 10:07 | BlackAlex

tudatos, kreatív ,de javítandó...
..mert valahogy nekem túl sok látszik az alakból ehhez a sejtelmességhez talán jobban állna két vöröslő szem és a fogak és talán szemből is hatásosabb lenne...és valahogy az élességállítás is elmaradt...ami mondjuk legyen a gép hibája. Sztem kicsit jobban rá kellett volna készülni a témára.
Azt viszont hangsúlyoznom kell ,hogy az ötlet remek...nekem is van egy hasonló képem ha érdekel nézd meg... és véleményezd.

tibcsix1 válasza:
KÖSZI!!