BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3
KATEGÓRIA: tájkép
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2005. június 22. 22:45
Duna

A címre ötleteket várok! A képet hídról készítettem. Kicsit olyan mintha repülnék:) 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2005. június 23. | 09:08 | mifu

Nekem a színek nem tetszenek. Lehet, hogy élőben pont ilyen volt, de nemkem a narancsos tónusú képek jobban bejönnek. A vízbe pedig kellene valami csillogás, vagy a nap tükörképe.Nekem HP635-ös gépem van. Öszinte leszek:ennél jobb naplementés képet én sem tudok vele csinálni! Együttérzően:

Young Guns válasza:
Köszi, hogy értekelted, és hogy figyelembe vetted, a géptipust!!!

adott pontszám: 3
2005. június 23. | 08:22 | Yoachim

Az első naplementés képemre emlékeztet amit feltöltötte. Meg is kaptam egyből a nincs téma jelzőt. Akkor kicsit értetlenül áltam a dolog előtt, de aztán fejlődtem meg fejlődtem és belátom a hibámat. A te képed is ebben a cipőben jár. Adott a Duna, ami ezen a képen nem viszi a hátán a képet. Nem emeli ki a többi ilyen témájú kép közül. Lehet nem is volt célod ez de azért szerintem érdemes belevinni egy csöpnyi varázslatot. Nem kell sok hozzá, elég egy hajó, egy ember egy belekomponált fa, vagy éppen ha a hídon voltál valamilyen formában a sziluett belevétele. A helyzettől függ mi adódik. Én úgy gondolom egy ilyen egyszerű kép is lehet nagyszerű, de ahhoz valami különleges dolgora van szükség, egy nagyszerű égi kép egy tükörkép stb.
Maga a kép technikailag nem rossz, bár a objektív becsillanásai kicsit zavaróak, érdemes lenne retusálni. Egy zajszűrés is ráférne, és egy kis kontraszt. A harmadolást szépen betartottad! Szerintem lesz jobb is! Tudatos kreatív, de javítandó. Remélem nincs harag és tudtam segíteni!

Young Guns válasza:
Köszönöm, a figyelmet, hogy ilyen részletesen foglalkoztál velem!!! Tanácsaid elfogadom, és a jövőben figyelembe veszem! Minden jót!

adott pontszám: 3
2005. június 23. | 08:09 | Normafazon

Szerintem is ez egy megunhatatlan téma, kisebb hibákkal kivitelezve. Valóban egy szélesebb és keskenyebb kivágás hatásosabban mutatna.Nem tudom, hogy ezeket a zajokat meg kiégéseket, vagy nem tudom hogy hívják pl azt a kis foltot ami visszatükrőzödik, hogyan lehet elkerülni, szerintem megfelelő szögbe kell kerülni...
Amúgy gratulálok, jó fotózást!

Young Guns válasza:
A tanácsaid megfogadom! Köszi, hogy értékelted!

adott pontszám: 3
2005. június 23. | 07:43 | bk82

Az elgondolád jó! Kissebb méretben kellett volna feltölteni, akkor talán nem lenne ilyen zajos se, és egyben lehetne látni. Alulról és felölről lehetne szerintem végni belőle, és talán a panoráma jelleg is dobna rajta.

Young Guns válasza:
A tanácsaid megfogadom! Köszi, hogy értékelted!