BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,58
KATEGÓRIA: absztrakt
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2005. június 12. 18:16
UTÓPIA

Tudom ferdének tűnik, de ezt csak a MATRIX akarja elhitetni veled! Előre bocs ha valaki elszédülne, párszor velem is ez történt, mindenki csak a Saját Felelősségére... 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2005. június 13. | 00:27 | ngyurma

ebben a kategóriában kiváló, az élességen lehetne javítani, és egy kis fény sem ártana neki!a kategóriában nagyon jó, csak erre kellene egy kicsit figyelned!ügyes és jó 5let

csigafej válasza:
köszönöm szépen!

adott pontszám: 4
2005. június 13. | 00:12 | ixub

már leíłrtak előttem mindent csak annyit mondanék: Zalman a Mátrixban?

csigafej válasza:
:)) így van, ott a pont!

adott pontszám: 4
2005. június 12. | 19:40 | Tomasy

Gratulálok, remek ötlet! Már csak egy jó gép kellene, aztán örülhetnénk! Pár észrevételt azért tennék: A fénytörés: valószínűleg nem a tüköképekre élesítettél, ezáltal furcsa,szokatlan hangulatot teremtettél a képedre. Ez nem hátránya a képednek, hiszen így feszültséget vittél a fotóra, tudatos, nem, teljesen mindegy.

Olyan tompa az egész, ez viszont hiba, sok a feszültség keltésből, szerintem ez nem is akaratlagos. Egyenes- ferde vonalak: absztrakt helyett máshova tenném, még a humor is beleférne=> mellékelt szöveg.

Ha a Mátrix-élményt fokozni akarod, akkor a Mátrixra jellemző kék fényt belecsempészhetnél a fotódba, a szintekkel rávihetsz az egészre. (Gondolom, Te is felfigyeltél a Filmben a színek hatására: kék=> Mátrix=> megnyugvás, zöld=> való világ=> feszültség, stb.) Persze a háttér is erre utal, de én erősíteném.

A kép szerkesztettsége,:Talán kevesebb zoommal oldanám meg, valamint egy picit jobbra helyezném a főtémát.

Szívem szerint a hármas és négyes közt vacilálnék, de most kapsz egy ösztönző négyest, amelyet az ötletességért, valamint a gép okozta hátrányért kapsz! Sok sikert a továbbiakhoz, várom a következő, hasonlóan ötletes képedet!

csigafej válasza:
Még nem kaptam soha ilyen kimerítő elemzést, ezt egyből meg is köszönném, ez sokkal többet ér bármely agyatlan 5-ösnél. Tudom, hogy tompa lett, sajnáltam is, de javításra már nem volt lehetőségem, csak a gépen vettem észre hogy nem elég éles (nekem még a pont elmegy kategóriába csöppent, ezért raktam fel).

Megfogadtam a tanácsaidat, remélem lesz majd egy jobb gépem amivel hasonló témát dolgozhatok fel.

Köszönöm az ösztönzést!

adott pontszám: 5
2005. június 12. | 18:27 | LuciferSam

Jó duma :) télleg kicsit ferde, viszont ötletes, élénk fantáziára vall, a géped sajnos nagyon gyengécske, kítűnő eredmény ez is vele. tetszik az ötlet, fantáziát látok benne! Kár hogy levágtad a tetejét, bár gondolom az elhajlást akartad jobban kihangsúlyozni!
Grat!

csigafej válasza:
Köszönöm szépen! Szerintem nem a ferdeség a lényeg, engem a színvilág fogott meg, gondoltam megosztom, úgy látom jól tettem...