BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,16
KATEGÓRIA: természet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2005. június 5. 10:53
megfürödve...

Sziasztok! Tegnap készítettem, mikor Apukám öntözött... igaz, hogy sokat lehet tanulni itt emberektől, mert vannak tehetséges emberek, de néha őrült nagy baromságokat tudnak belemagyarázni 1-1 képbe. Egy ilyen oldalon persze ez elfogadható kéne legyen, hiszen mindenki más szemmel néz egy képet, de ugye itt vannak fotósok, akik totálisan a szabályokon keresztül próbálnak értékelni és így sokszor elrontják az "újoncok" kedvét ettől az egésztől! :-( ps: vágás, keret 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2005. június 6. | 00:05 | sizarka

Ez a választ a magam részéről kikérem magamnak. Néhány fotózz tag véleményétől nekem is néha feláll a szőr a hátamon, de ez van. Viszont magamat lehet hogy hibásan de nem ebbe a táborba sorolnám. Ha megnézed az itt lévő pár tehetséges ember képét és az 5 tagból álló értékelési skálát, azért mérlegelni kell. Ez a képed őszintén sem egy kiállítási darab.
De látom a ritkát rosszul tűröd. Egyébként én is, :)mert aki nem egos az nem lesz jó fotós soha, én a saját véleményemet írtam le. Egyébként korrekt embernek tartom magam. És az ismerősök tömjénezése nem biztos hogy 100% őszinteségből fakad.
Szóval nem tudom, de ahogy elnéztem átlagban pontoztam, tehát annyira kirívó nem lehetek.
Ez van.

Stussy* válasza:
Ne haragudj, nem akartalak megbántani!
Valójában nem csupán Neked szerettem volna azt a választ, hanem a fotozz tagjainak összességében.
Tudom, hogy rosszul viselem a kritikát, de ezen nem lehet túl könnyedén változtatni.
Tudom, hogy nem eget rengető fotó, hiszen a hétköznapi életben tetszik az emberek többségének, mert azt látják benne amit én. Viszont ezen a honlapon nem igazán állja meg a helyét! elismerem!
Köszönöm véleményed!

adott pontszám: 4
2005. június 5. | 23:06 | blondiea

Szia!
Rég láttalak! :))
Ne légy dühös, ha nem olyan vélemények jönnek, amilyent vársz.
Az a hangulat, amit láttál, ami Téged megfogott, míg Apukád öntözött, nem nagyon jön át a képen, ahogy a véleményekböl látszik is :)
Sok mindent akartál belesüríteni egy fotóba, a nyugodt délutánt, a vízcseppek záporát, a csillogásukat az almákon, leveleken, igaz?
Ne csüggedj, volt is, meg lesz is még jobb, hangulatot jobban megragadó, átadó képed.
Egy technikai megjegyzés: a vaku (vagy a direkt napfény - de inkább vakura tippelek) felesleges volt, nagyon szük rekesz és hosszú záridö, vagy nagyon tág rekesz és rövid záridö segít kiemelni - az elöbbi a szineket, az utóbbi egy egy részletet a DOF segítségével. Variálj nyugodtan :))
Szia!

Stussy* válasza:
Szijja :-)
Azt hiszem nem kellett volna 4-est adnod a képre, hiszen nem ér annyit!

Tényleg rég tettem fel fotót, de egy időre elment a kedvem az egésztől.
Rosszul viselem a kritikát ezt mindig is tudtam, de azért voltak dolgok amiket már nagyon nem akartam eltűrni, hiszen nem volt igazuk! És ezt tanusították is! Az ilyeneket el kéne engedjem a fülem mellett, de néha nem megy.
Mert Vki nem tanácsként vagy építő jelleggel mond éleményt, hanem leszól...és ez az ami bántott :-(

Örülök Neked, tanácsok megfogadva! :-)
Szia

adott pontszám: 3
2005. június 5. | 18:12 | UMFBiker

Elolvasva a leírásod/megjegyzésed és a képet megnézva, annyit tudok mondani, hogy nincs kiemelt témája a képednek és mintha életlen lenne, a víz pedig nagyon becsillan a vakutól.

Egyébként a kritikát azért írják, hogy törekedj a hibáid kiszűrésére és ne kövesd el őket legközelebb. Szóval nem felkapni kell a vizet hanem törkedni a jóra.

Légy optimista. Lesz még jobb is.

Stussy* válasza:
Volt már jobb is, és amint látod el is fogadom a véleményeket, az összeset egytől egyig, és sokszor javítottam is a kritikák alapján!
De azt mondom, hogy sokan túlmennek a határokon! Jóval túl!
Köszönöm Neked!

adott pontszám: 3
2005. június 5. | 17:05 | ccrespo

Azt azért nem mondanám hogy nem izgalmas, meg nem érdekes,sőt inkább érdekesen nagy összevisszaság van a képen, mások ilyennel az absztrakt kategóriában tarolnak, de ők is "csak " elrontották egy kicsit. Nem rossz, többször több képet ugyanarról,és a legjobbat feltenni! Sok sikert!

Stussy* válasza:
Nem akartam tucatfotót feltenni, ami egy vmit mutat be ahogyan esnek rá a cseppek.
Nem találtam el a megfelelő kategóriát úgy látom.
Köszönöm Neked!

adott pontszám: 3
2005. június 5. | 12:30 | sizarka

Nem nagyon van témája a képnek, kusza. Fontos hogy próbálj meg valami belevinni, a szárakkal valami formát, levelet kiemelni, vagy valamit mert ez igy ebben a formában nem sok mindent tükröz.

Stussy* válasza:
...már rég nem tettem fel képet, ami leginkább az ilyen kritikák miatt volt szerintem, mert nekem és a körülöttem lévő embereknek tetszenek a képeim. De el kell fogadni, hogy vannak emberek akiknek nem. főleg a fotozz-on.

adott pontszám: 2
2005. június 5. | 12:01 | vigyori5

Szörnyen kusza a kép, nincs egy pont, ahol az ember tekintete megpihenne és tudná élvezni a frissen locsolt, vizes gyümölcsök hangulatát. Itt csak cikázik össze-vissza. A vaku miatt olyan lett az egész, mintha nem is igazi növényről lenne szó, csak valamiyen műanyagról, zavaróak az erős árnyékok is, és a sok becsillanás. A hátsó rózsaszínes fal (?) sem illik a képhez szerintem. Nem is igazán éles. Ez a keret sem illik hozzá annyira. Egyszerübb lett volna egy kis részletet kiragadni, nem feltétlenül egy darab almát, hanem akár többet is, amik mondjuk egymás mellett lógnak egy ágon, és azt fényképezni.
Remélem nincs harag.

Stussy* válasza:
...már rég nem tettem fel képet, ami leginkább az ilyen kritikák miatt volt szerintem, mert nekem és a körülöttem lévő embereknek tetszenek a képeim. De el kell fogadni, hogy vannak emberek akiknek nem. főleg a fotozz-on. Nincs harag

adott pontszám: 3
2005. június 5. | 11:23 | Digitor

Sajnos igazad van nem egy izgalmas,de lehetne ,ha egy kisebb részt ,levelet,termést kiragadnál nem direktvakuznál,hanem állvány.
Nincs központi része.ahonnan el lehet indulni.

Stussy* válasza:
Ez egy hirtelen ötlet volt, és engem az esőcseppek ragadtak meg leginkább az almafán, ami szerintem nem lett volna ilyen kifejező, ha csupán egyetlen almán cseppen le, mint így.
Köszönöm véleményedet!