BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
2,8
KATEGÓRIA: sport
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2005. június 1. 23:23
Vikidál

Tudom-Tudom! Nagyon homályos , de muszáj volt feltettem, mert a pillanat a lényeg. Légyszi ne a homályosság miatt pontozzátok, mert elég sz*r géppel csináltam. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2007. június 16. | 14:39 | shebastian

A téma a kerékpáros ugrasztás, nemigaz? Mégis nekem a háttér tűnik élesebbnek. Igaz, nem a te hibád az elmosódás, túristagéptől ez a legjobb, ami kitelik...és te kihoztad belőle a maximumot. Pillanat felvételekre szerintem cseppet sem alkalmasak, bár nem fényképeztem még az összes típussal.

adott pontszám: 3
2005. június 28. | 10:01 | cvg751

Nekem tetszik a hozzáállás meg persze a pilanat is, amit tényleg nehéz elkapni turistagéppel. Szerintem a kép ad sikerélményt a készítőjének és megmutatja miben kell még fejlődnie.

Bikefighter válasza:
köszönöm! jól esik, hogy megérted az én álláspontomat is

adott pontszám: 3
2005. június 5. | 18:52 | M_Tom

Hát az a helyzet, hogy nem szeretem az ilyesmit, hogy odaírják mellé, hogy "ne pontozd le, mert sz@r géppel készült", mert a fotozz.hu végsősoron kicsit olyan, mint egy kiállítás, és innentől kezdve mindegy, hogy azért lett rossz a kép, mert rossz a gép, vagy azért mert a fotós béna, a rossz képet akkor se teszi ki az ember. Jó persze velem is megesik, hogy a gépre fogok ezt-azt, de ez egy kicsit erős szerintem.
Maga a kép szerintem igenis tudatos/kreatív, tetszik a nézőpont, viszont a gép tudásától függetlenül technikailag katasztrófa, úgyhogy végülis hármas nálam.

Bikefighter válasza:
köszi elfogadom a véleményed de légyszi megírnád mit értesz az alatt, hogy technikailag katasztrófa?
mégegyszer köszi.

2005. június 2. | 12:45 | Pardalis

még valami... minden kép amit készítessz a pillanat... amit megszerettél volna örökíteni... Vissza ritkán tér.. (max beállított ill. műtermi képek kivételek) tehát itt szinte az összes képet azért töltik fel, mert úgy érezték, meg kell mutatni. Az oldal jellegénél fogva el kell viselni az ezzel járó kritikát...

Bikefighter válasza:
igyekszem

2005. június 2. | 12:41 | Pardalis

Annyi hiba van a képeden, hogy fotós oktató könyvekben mutogatni kellene, hogyan nem kell készíteni ilyen képet. Ha felsorolnám mindet, és hogyan kellett volna készíteni, akkor egy egész internetes tanfolyamot kellene tartanom. Nemtom megérteni, ha a géped nem tud valamit, akkor miért kell erőltetni. Olyan témát kellene inkább feszegetni, ami esetleg minőségben még elmegy. Egy ismerősöm egy szíriai útja előtt ugyanilyen gépet vett, és azzal felfegyverkezve indult útnak, majd az út végén jött rá, hogy amit addig készített képeket, mind rossz és élvezhetetlen. A gép nem tud automata módban képeket készíteni. Más mód nincs rajta. Akkor nemértem mit kellett volna mondanom a géped úgy se tudja.
Ilyen helyzeteket, ahol ennyire erős a kontrasztkülönbség nem kell erőltetni.
A mozgást + egyszerűen svenkelni kellett volna, akkor a mozgás dinamikussá válik. De ezeket a legelső kezedbe akadt fotós könyv is tartalmazza.
A képed egyébként nem homályos, hanem életlen. Ezt itt így mondják. Légyszi olvass sok kritikát, nézz meg soksok képet, és kicsit olvass hozzá irodalmat is. Mindezt itt egy helyen az interneten megteheted. Nekem hasonlóan 3 mp-es gépem van, ezell készítek képeket, ha érdekel a felhasználók adatainál megvan a honlapom címe.

Igen én se úgy születtem, hogy pro fotós vagyok. Még most se érzem magam annak. Ez csak játék, nem kell ennyire komolyan venni. A kezdeti próbálkozásoknál dől el ki hogyan viseli el a kritikát. vagy tanul belőle, vagy magában dühöngve ugyanazon a szinten marad.
TE döntessz... Wolt@m Pardalis

Bikefighter válasza:
jó az elébb lehett picit túlzásba vittem és bocsánat ha sértővolt de azért ébredés után rögtön ilyeneket kapni...
A témáról csak annyit, hogy ez érdekel nem tehetek róla,.
Köszönöm a tanácsaidart, igyekszem megfogadni!

adott pontszám: 4
2005. június 2. | 07:57 | thommpy01

Én mindíg megnézem hogy milyen géppel készült egy adott kép. És azt is mit ír le még plusszban a képről a készítő. Tehát a kép. Ez egy eléggé jól elkapott pillanat, látni a képen hogy igencsak magasan van a srác. Ez a kép nekem ad vissza valamit és én ezért nem is húzom le.

Bikefighter válasza:
köszi. Jólesik, hogy végre valakinek jelent valamit a képem.

adott pontszám: 2
2005. június 2. | 07:27 | Pardalis

övön aluli döfés ez a felvezető szöveg. Már ne haragudj. ezt minden 2. képre írhatnák. Magánügy.
Ez a kép életlen, hiányzik belőle a dinamika, és a fák között besütő nap is erősen beégett, chromatikusan aberált.
A szerkesztés se tudatos.
Wolt@m Pardalis
(nincs olyan, hogy muszáj (szerintem j-vel kell írni) feltölteni)

Bikefighter válasza:
Helló!
Te vagy az az ember aki egyáltalán nem értetted meg, hogy végülis mért raktam fel ezt a képet. A hibákról annyit, hogy te biztosan úgy születtél, hogy pro fotós voltál!
Ja és szerinted ez nem dinamikus? ha olyan okosvagy akkor mértnem írtad le, hogy hogyan kellett volna.

adott pontszám: 2
2005. június 2. | 07:21 | sPaCe

httér éles téma bemozdult...nem lehet a gépre fogni mert ha kicsit ráhuzol leköveted egyből élesebb lenne a srac...a masik h a szerkesztés sem jo...ráadásul a fa éppen a fején megy keresztül...telis tele hibákkal ami nem a gép hibája...sorry de ez gyenge

Bikefighter válasza:
köszi! azért tudtam, hogy az én hibám is. Csak azért írtam ezt, mert ebből a gépből ÉN ennyit tudtam kihozni.
Majd gyakorlok.
Végülis én még eléggé amatőr vagyok ám.

adott pontszám: 3
2005. június 2. | 05:01 | egessss

Van hiba ezen a kepen, de hat egy kicsit egyoldalu az ertekeles.Akinek rosszabb gepje van az rosszabb ertekelest is kap , mert nem tud ebben a kategoriaban ha fejre all ketszer akkor sem jobbat.
Vagy ne is valalkozzon ra, hat dontsek el az okosabbak.
Szoval, dol, a fa szemszogebol es beegett ne mondjam hol.
Hat roviden ennyit emlitenek.De hat lesznek meg akik bovebben kifejtik..En is maradok jo indulattal a tudatos....

Bikefighter válasza:
köszi!

adott pontszám: 4
2005. június 1. | 23:27 | mystys

Azért a minőség is számít....!:)
Viszont hány éves a srác aki a kpen van?:) Innen fiatalnak tűnik..elég jól nyomja:)
CGRT Neki!:)

Bikefighter válasza:
12 éves most. De a kép összel készült azóta már ennél sokkal jobban nyomja! a minőségről meg annyit, hogy erre futotta a régi géppel.
Köszi!