BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,03
KATEGÓRIA: digit. illusztráció
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2005. április 3. 17:09
+

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2005. április 4. | 15:36 | garifield

Jó figy, igen, érzelmileg kilehet hozni belőle vmit. Jó most igaz hogy nem lehet összekeverni egy kép értelmét és a kivitelezését, de mégis van köze egymáshoz sztem. Mer egy jobban megszerkeztett kép érzelgősebb lehet mint egy kevésbé. Ennek a képnek, igaz nem a szerk.-et kell nézni hanem a lényegét. Ezér nem 1-t adtam hanem 3-t. Mert ha megnézem látok vmi értelmet benne. De azér egy képnél sztem nem lehet elhanyagolni a szerk.-et se.Most nem akarom felsorolni a hibáit megint de sztem ha a kedves fotós ujra neki rugaszkodik, javít a hibáin akkor egy olyan képet csinál ami megbabonáz majd mindenkit Jó most mondhatja bárki hogy nekem nincs fantáziám meg nem tudok kellőképen elszálni a földtől és szubjektív vok(részben igazuk is van), de sztem sokkal érzelgősebb egy kép ha a szerkeztés is jó
Hát kb ennyi. Most lehet h mindenki szerint egy nagy baromság amit irtam, és lehet h igazuk is van meg minden, de nekem ez a véleményem
Ja és noise-t az e-vel irják. Gondolom azt akartad irni :).

brenda1 válasza:
Nem gondolok semmit. igazad van. Fotósként annyira amatőr vagyok, és vmi olyasmit szerettem volna csinálni, ami szereintem jó.SZERINTEM:)
Köszönöm.

adott pontszám: 5
2005. április 4. | 10:32 | glodeni

Különös, általában az 5-ről induló képek kötnek ki végül a 2-nél, itt meg épp fordítva van. Szerintem, ahogy vannak elkapkodott katt-fotók, ugyanúgy vannak elkapkodott értékelések is. Mert ha figyelmesen nézzük ezt a képet, rájövünk, hogy érdekes hangulata van. A nois-tól (aminek a szükségességén ugyan lehet vitatkozni), érdekes a megjelenés, mint régen a TV-képernyőn feltűnő kép. A modell kesernyés mosolya? szinte olyan titokzatos, mint Mona Lisa-é.
A kép értelméről viszont nem kell szólni, akinek hite van, megérti. Nem kedvelem a túlmagyarázott, szájbarágós képeket, s ez éppenséggel nem olyan.
Grat.

brenda1 válasza:
Köszönöm szépen. Végre valaki, aki a LÉNYEGET is látja:))

adott pontszám: 4
2005. április 4. | 09:36 | cyrax54

Nekem tetszik a képed. Ami engem zavar, az a túl sok zaj. Nekem is van egy hasonló képem, ott a zajt a gépem "produkálta" magas ISO értékben, kicsit én is átállítottam a színeket és egy klassz kép lett az eredménye. Lehet h. felteszem majd... Címet egyébként adhattál volna!

brenda1 válasza:
Köszönöm szépen, cím egyébként van. Eredetileg "gyász"lett volna.

adott pontszám: 2
2005. április 4. | 00:45 | razon

nem tudom mi ez ......................
miért van szétszabdalva a lány arca???
miért van rajta ez a borzasztó zaj...............
miért nincs címe a képnek hogy legalább abból következtethetne az ember valamire...de semmi..
nem mintha a cím jobbá tenné a fotót....
nem akartam 1est adni, de ez kerülendő út szerintem....
remélem elfogadod a véleményemet.....
és további jó(bb) képeket kívánok

brenda1 válasza:
Köszönöm, természetesen elfogadom:))
A címről már írtam.

adott pontszám: 3
2005. április 3. | 21:12 | garifield

Ez eléggé nem lett jó! A zaj egyszerűen szörnyű akár tudatos akár nem! Én még nem láttam portrét aminek jól ált volna a zaj! A szinvilág nem ideillő a vágás szörnyű. Egyetlen ami értékelhető a modell nézése. Az tetszik nekem! Én ujra kezdeném az egészet. Nos, további jó munkát :).

brenda1 válasza:
Köszönöm szépen."Biztató"ez a sok "dicséret":)) de én optimista vagyok.

adott pontszám: 3
2005. április 3. | 18:33 | fraunhoffer

Nem tetszik a képben az, hogy olyan, mintha csak ki lenne vágva az arc, így természetellnesnek hat. A modell amúgy szép, a tekitete is tetszik. A zajosítás talán már egy picit túl sok.

brenda1 válasza:
Köszönöm.A modell nemcsak szép, de gyönyörű:)
amúgy direkt ilyenre akartam:)

adott pontszám: 2
2005. április 3. | 18:32 | moo-kid

a fotóval kapcsolatban inkább csak kérdezni tudok: miért raktál rá nagyon durva, a kép alaptónusaitól elütő színű zajt? miért nincs a zaj tekintettel a keretre? miért vágtad körbe csúnyán a modell arcát? ezek a fő bajok. az arc önmagában nagyon jó téma lenne, kifejező, sejtelmes, még a vágás is rendben van... bár túl sok részletet nem láthatunk. a megvalósítás szerintem elég ízléstelen lett. kíváncsi lennék, mit lehetne egyébként kihozni belőle. remélem, hasznos voltam. hajrá!

brenda1 válasza:
Köszönöm! Minden vélemény hasznos, és fő az őszinte kritika. mennyit küszködtem, hogy pontosan ilyenre sikerüljön:) Úgy látszik nagyon rossz a zízlésem..Vagy mindenki másnak?:))