BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,31
KATEGÓRIA: sport
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2005. március 25. 08:48
BMX

Borka János szép ugrása a Kiskunlacházi BMX pályán. Minimum közepesben! És ha már itt jártok nyugodtan értékeljétek! örömmel venném! 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2005. április 4. | 11:28 | santa cruz

Még valami. Olyan jó, hogy olyan ember is fényt képez, aki nem csak a fotózáshoz, hanem a bicózáshoz is ért. Akkor tudod, hogy miről beszéltem a sportág nyújtotta élvezettel kapcsolatban.
Várom további képeidet:)

Bikefighter válasza:
köszi jól esik! bocs , hogy csak most válaszoltam de nem sok időm volt!
Majd igyekszem!

adott pontszám: 3
2005. március 29. | 14:42 | santa cruz

Jó ez az ugrás, de szerintem ezt a táblást vagy még gyakorolnia kell Jánosnak, vagy pedíg te nem keptad le jó pillanatban. Próbálj valami olyan szemszöget találni, ami kicsit kreatívabb... Ne csak állva fotózz, és merj akár elemelkedni a földtől. Mássz fel valamire...

Ha alsó kameraállásból fotózod, akkor sokat dobhatsz a térhatáson. Sok ég, meg ilyenek. Ez a háttér nem adja vissza a sportág nyújtotta élvezetet. Valmi olyan féle beállítást kéne találnod, ami belevisz a rider hélyébe...

Haggy egy kis helyet a bicós előtt, hogy meglegyen a haladási irány...

Grat, még próbálkozz.

Bikefighter válasza:
köszi! olyan jó hogy olyan ember is ír a képemre aki nem csak a fotózáshoz ért hanem a bicóhoz is. Mellesleg ez igazából nem is táblás csak egy szép kis csavarós ugró a többi tanácsod legközelebb igyekszem megfogadni.
Mégegyszer köszi!

adott pontszám: 3
2005. március 26. | 21:53 | M_Tom

Szerintem nem elsősorban a vágással vagy a középrehelyezéssel van a gond, hanem az egész kompozíció fantáziátlanságával. Ez a legegyszerűbb beállítás, hogy megállok az ugratótól x méterre és lefotózom az egészet egybe, ez szerintem kevés. Egy hasonló ugrásból sokkal többet ki lehet hozni egy kreatív kompozícióval.
A mozdulat egyébként jó, de technikailag se túl jó a kép, szal nálam 3as.

Bikefighter válasza:
köszi! igyekszem

adott pontszám: 3
2005. március 25. | 14:12 | vigyori5

Középrehelyezett, bemozdult téma, ami ráadásul a háttérbe is majdnem teljesen beleolvad. Az ég is zavaróan fehér.
Talán egy utólagos vágással még lehetne segítne a képen, balról a hozzánk közelebbi dombig, felülről, és egy keveset jobbról, de sajnos az életlenség még akkos is marad.

Bikefighter válasza:
nem igazán szeretek utólag vágni de azért köszi a tanácsot lehet hogy legközelebb megfontolom

adott pontszám: 4
2005. március 25. | 10:34 | Tamás83

Én inkább oldalról fényképeztem, volna követve a bringás mozgását, hogy a háttér egy picit elmosódjon. Itt fordított a helyzet, a háttér éles , a bringás bemozdult. Fények tekintetében valóban nem volt szerencséd, de annyira nem alexpós. Végülis ez egy jól elkapott pillanat, apró hibákkal.

Bikefighter válasza:
persze de a háttér elmosódásos dolog nekem igazán nem tetszik.Próbáltam elkapni a pillanatot amikor olyan pózban van ami nehezen elképzelhető egy ilyen ugrón.
szerintem ez a célom sikerült is
mellesleg ezzel a géppel mozgó dolgokat fotózni elég vicces, de hát most még nincs jobb...

adott pontszám: 3
2005. március 25. | 10:08 | supike

Több problémám is van, szerintem jobb lett volna, ha az ugrató embert úgy fotózod, hogy a kép baloldalán legyen (harmadolási szabály). A másik problémám, hogy a főtéma elveszik a háttérben, elmosódott háttér jobb lenne. A színei sem tetszenek, bár ez nem a te hibád, gondolom a fényviszonyok nem voltak túl jók. Azért ne add fel....

Bikefighter válasza:
köszi ezt a harmadolási szabályt legközelebb megfontolom