BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,43
KATEGÓRIA: elkapott pillanatok
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2004. december 30. 20:48
Cserebogár 2

Pál Tomi az esküvője napján(már este) tudta, hogy kell hangulatot teremteni. Valóságos showműsort adott a vendégeknek.:) Nem volt egyszerű megörökíteni az asztalon lépkedő-táncoló ifjú férjet, mivel szinte teljes volt a sötétség.. de azért sikerült. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2004. december 31. | 15:11 | Messerschmitt

Nem tudom ki az a Pál Tomi, de szánalmas figurának tűnik! Csak a flitteres zakó hiányzik. Jó dokumentumkép.

Jópofa válasza:
Köszi! van neki, csak levette:D

adott pontszám: 5
2004. december 31. | 11:41 | Benu

Mint oly sokszor, alaposan félreértik ezen a csatin a fotózást...... Pedig a fotós legalapvetőbb feladata a dokumentálás. Nem tudni, milyen értéke lesz egy elsütött exponálásnak, de a múzeumok tele vannak ilyen egyszerű pillanatokkal. Itt is hasonló kép bukkant fel: egy lakodalmi dokumentum, ami ott és annál a bulin egy érdekes pillanat volt, semmi több, de a vendégseregnek erről a képről felejthetetlen élmény jut eszükbe, az biztos. Ennyi lenne, de még sem, mert a kép most teljesen más jelentéssel ruházódott fel: egy tehetséges énekes, akit a közönség kiemelt a szürkeségből néhány hónapja ugyancsak kirúgott a hámból esküvője napján, és ez a pillanat nagyon is harmonizál a tévében látott stílusára!
Megtudtunk valami kis pletykát, egy adalékot, amit nem a média nyomott a képünkbe, hanem egy fotós csatorna tagja, aki nem egy újságnak adta el, hanem minket örvendeztetett meg ezzel a képpel!
Szerintem ez a fényképezés egyik alapvető értelme. Ezért ez példaértékű.

Jópofa válasza:
Köszönöm szépen, valahogy így reális az összkép!

Sokaknak viszont viszket a tenyerük, ha meglátnak egy "ilyen" fotót...de milyen is ez a fotó?

amit értékelésként írtál: mind az!!!

Köszi az értékelést!

2004. december 31. | 00:13 | Frajti

Azért az üdvözletem átadod nekik? : )
(nyugodtan mondhatod, hogy Frajti, tudni fogják) : )

Jópofa válasza:
ok, megmondom:)

adott pontszám: 2
2004. december 30. | 22:25 | mukuszmembran

Emlékképnek lehet, hogy nagyon jó, de a nagyközönség számára sztem nemigazán művészi kép. de azért gratula, hogy sikerült elkapnod!

Jópofa válasza:
Köszi... atöbbit a többi válasz között találod.

adott pontszám: 2
2004. december 30. | 22:18 | nagytatu

A képpel semmi gondom, csak nincs rajt semmi művészi, amit az itt található fotókhoz képest hiányolok.

Jópofa válasza:
És vajon miért kell minden képnek művészinek lennie?

Van fenn elég "egyszerű" kép, amit más csinált, másról, könnyebb körülmények között... Gondoltam felrakom ezt a képet, mert most aktuális...az hogy hogyan készült ezek szerint már csak hab a tortán, ami senkit sem érdekel... de valljuk be: ha nem Pál Tomi lenne a képen, vajon feltettem volna ezeket a képeket?...azért örülök, hogy az, amire gondoltam, nem ütött vissza... mégpedig, hogy plágiummal vádolnának...

adott pontszám: 2
2004. december 30. | 21:48 | csipkebogyo

Nem tudom ki az a Pál Tomi,de nem is érdekel.
A kép csakádi fotóalbumba elfér, de megnézve a az egyéb kategória többi képeit, hát azokhoz képest gyengének tartom. A humor kategóriába inkább illene.

Jópofa válasza:
Tudom, tudom, már kaptam hasonló értékelést régebbről. akkor megfogadtam, nem rakok fel hasonló képet, de most kivételt tettem, hiba volt. Humorba nem rakhatom, mert ott voltam, és nem volt annyira humoros, mint meglepő.

adott pontszám: 2
2004. december 30. | 21:40 | Frajti

A kép minőségével nincs gond. A szerkesztéssel annál inkább. Gondolom, nem pár másodpercig ugrált, énekelt az asztalon. Másfelől pedig azt hiszem, nem szerencsés most ez a kép. Örülünk, hogy ismered őt, sőt üzenem neki, hogy gratula, és nem hittem volna, hogy végül tényleg összeházasodnak : ) Mindkettejüket puszilom, Esztert is.
Na de, visszatérve, szóval örülök, hogy ismered őt, de mint kép, nem igazán mutat semmit. Szilveszterkor szerintem jó páran készíthetünk ehhez hasonlót. Valamiért azt érzem, hogy az egész arra ment ki, hogy az ő nevével gyűjts be esetleg jó pontokat, és hogy "dagadjon" a májad (nem bántani szeretnélek ezzel).

üdv

Jópofa válasza:
Dehogy akarok pontokat gyűjteni, se jókat, se rosszakat. Általában nem vagyok olyan. Csak mint tesztet tettem fel, vajon mit szól a Fotózz népe ilyesmi képekhez. Még jó, hogy elkapott pillanatnak tettem fel, és nem portrénak:)