BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,29
KATEGÓRIA: állatfotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2004. november 27. 13:22
Befogadjuk?!

Hortobágyon készült a kép...biztos vagyok benne, hogy vannak hibái, de remélem lesz olyan közöttetek akinek ha csak picit is, de elnyeri tetszését!Köszi! 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2005. január 24. | 16:47 | bauxit82

Látom volt aki nem látta át a kép mondanivalóját, kár érte! Engem nagyon emlékeztet a Nils Holgerssonra, bár ha már itt tartunk, őt magát nem sikerült lencsevégre kapnod? A kép minőségének az elemzése nem az én asztalom, nem értek hozzá, nekem tetszik a kép, szóval 4-est adnék rá, ha tudnám, hogyan kell.

Stussy* válasza:
Nils Holgerson...de imádtam! :-))
Valóban olyan hangulatot ad...úgy megnéznék most belőle egy részt :-)
Köszönöm Neked!

adott pontszám: 4
2004. november 27. | 23:54 | -RiCE-

Nekem tetszik a kep. A viz szine valoban kicsit fako, de ez egy termeszet foto es az ember nem valtoztathatja meg az idojarast, vagy azt hogy az alany hogyan viselkedik a kepen :) A vagassal sincs gondom, nekem tetszik hogy latszik a viz fodrozodasa es a korgyuruk a kacsak korul.. szerintem igy teljes a kep. Valo igaz hogy ha a kacsak felkorivbe lettek volna az egy kicsit megdobta volna a kepet, de nem ismerem a korulmenyeket, nem tudom mennyire volt lehetoseged pl. arrebb menni a parton. Szerintem jo a kep.. kihoztad a legjobbat abbol amit a korulmenyek kinaltak :) ennel mar csak a cim a frappansabb :) nekem tetszik! grat!

Stussy* válasza:
Igazán jól esett amiket írtál! Van benne igazság, hogy nem tudtam volna megváltoztatni a természetet, főleg, ha az volt a cél, hogy a lehető legtermészetesebben hozzam össze!Köszönöm, hogy értékelted!

adott pontszám: 4
2004. november 27. | 17:18 | DIE_ROBOTER

Maximálisan ellene vagyok a természetellenes kontrasztnak és színtelítettségnek, de itt valamit kellett volna kezdened a színekkel, hogy ne a víz fakó színe töltse ki a látvány 90%-át.
A "befogadó" kacsák félkörívben vannak, sokkal inkább megfelelne a címnek, ha az ív két vége a szemlélőhöz közel azonos távolságban lenne. Ezt a kép elforgatásával elérhetted volna. Így sokkal inkább egy közösségnek látszanának a vadkacsák.

Rettenetesen szerencsés a pillanat amúgy, gratula hogy elkaptad!

Stussy* válasza:
Viszont így volt a természetben, a víz színe is pont ugyanilyen volt, és nem szerettem volna ezt megváltoztatni! A kép elforgatásával viszont valóban jobb hatást érhettem volna el a címhez!Köszönöm!

adott pontszám: 2
2004. november 27. | 16:44 | formax

Ez pont olyan, mint a többi kacsa a vízen. Ebből a témából nehéz igazán különlegeset kihozni. Neked nem sikerült. A fények közönségesek, a mozdulatok esetlegesek. Szűkebb kivágással egy kicsit jobb lenne, de nem igazán van jelentősége.
További sok sikert, lesz ez még jobb is!

Stussy* válasza:
Szerintem nem pont olyan, mivel nagyon ritkán látni ilyen helyzetben őket ennyire nyugodt víztükörrel ilyen ívben...esetleges mozdulatok?!Ezen mit értesz egyáltalán?! Mindegy...lehet nem is akarom tudni!

adott pontszám: 4
2004. november 27. | 13:49 | Tuttu

Az pillanat és a címadás abszolút szerencsés.
A színek viszont nagyon semmilyenek, nem fognak meg túlzottan. A perspektíva is lehetne jobb, de kezdetnek nem rossz!
Szerintem csak kitartás és fotózz nagyonsokat:)

Stussy* válasza:
Engem valójában nem a színei fogtak meg...igyekszem sokat fotózni és gyakorolni, tanulni Tőletek!Köszi Tuttu !

adott pontszám: 3
2004. november 27. | 13:38 | hp945

Se rekeszérték. sem záridő, sem érzékenység, sem fóhúsztávolság. Akkor hogyan segíthetünk? Nem ismerem a gépedet, ha teljesen automata, akkor pillanatképekkel kellene próbálkoznod, hátha a sok között lesz néhány ami jól sikerül.
Én semmikép sem tettem volna fel olyan képet ahol, ketten is háttal vannak. Javítandó.

Stussy* válasza:
Egészen más pályán mozgok, valójában csak hobbi szinten szeretnék a fotózással foglalkozni!Éppen ezért nem igazán figyelem ezeket az értékeket amiket be kéne ide írnom...persze állítgatom, de valójában nem tudom melyik képhez pontosan milyen értékeket kell alkalmazni!Ha tetszik amit látok a kijelzőn, és úgy érzem másnak is tetszene, akkor lekattintom!Köszi a véleményt!

adott pontszám: 4
2004. november 27. | 13:36 | gáriv2

Szerintem egészen jó. Szerencsés pillanatban exponáltál, nagyon harmonikusan helyezkednek el a kacsák. Az időjárással viszont nem volt szerencséd, mert szerintem jellegtelen a víz szine. Persze lehet hogy tudatosan csináltad ilyenre?

Stussy* válasza:
Az időjárással tényleg nem volt szerencsém, az egész nap esős és borongós volt, de próbáltam a lehető legtöbbet kihozni a színekből...köszi a véleményt!