BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2004. november 2. 03:55
haloween_2004.hu

ha azt mondom a kép egy 11éves lányt ábrázol elhiszed? ps csak vágás és méret vagyis minőségcsökkentés NE eredeti méretben nézd, a kicsinyítés miatt elég gáz lett a minőség közepes méret még jó. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2004. november 2. | 09:50 | .dot.com

Nem sokan ertekeletek meg ezt e kepet, pedig szerintem megerdemelne. Tetszik, hogy csak ket szinbol all az egesz es hogy ezzel a ket szinnel nagyon jo terhatast sikerult elerned..

mostakarom válasza:
köszönöm. én feltöltöttem a képet, innentől nem rajtam múlik, hogy mennyi értékelést kap.

adott pontszám: 5
2004. november 2. | 08:09 | karvaszdani

Először egy 2est akartam adni erre a képre, de aztán belegondoltam, hogy miért is? Azért, mert nem olyan, mint a többi fotó, vagy mert elsőre nem tetszett, esetleg mert rossz hangulatban keltem fel? Pont amiatt példa értékű a kép, hogy eltér az átlagtól, bátran és kifejezően ábrázol, de egyéni módon. Szóval tetszik, ötletes kép.

mostakarom válasza:
Magyarország és a Heloween esete. Amikor egy külföldi szokást próbál a média "beépíteni" a kultúrába. Hagyomány múlt nélkül.
Kishúgomat elkapta a láz. Ő be akar öltözni! Ő ki szeretné festeni az arcát! Ő lemegy este az udvarra a kis barátaival, sőt kimennek a ház elé az arra járókat ijesztegetni. (még ha az épp 2 járőröző rendőr is)
S ha már így "szépen" kifestette az arcát, beöltözött feketébe, ráadásul meg is kért hogy fotózzam le -- mi tartott volna vissza, hogy az "ijesztegetős" arcát lefényképezzem? Hisz csak egy sötét fürdőszoba és egy biciklilámpa kellett hozzá.

köszönöm az értékelést!