BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4
KATEGÓRIA: absztrakt
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2004. szeptember 1. 23:22
A 'hálózat' csapdájában

Balatonboglár, gömbkilátó. 4 képből raktam össze, de a téma inkább absztrakt, mint panoráma. Vannak illesztési hibák, amivel már nem tudtam mit csinálni, és kissé zajos is, ez van... 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2004. szeptember 2. | 16:11 | 8472-es faj

Kár a technaikai hibákért. És kár, hogy ilyen párás idő volt. Onnan szép a panoráma. Az ötlet és a kép jó. A fonyódi kilátóból szebb a panoráma. Egyszer, szép tiszta időben próbáld ki!

Saleham Osh válasza:
Ott még nem jártam, talán jövőre... Köszi az értékelést.

adott pontszám: 4
2004. szeptember 2. | 09:39 | Ninonano

Ismererős a program használtam én is párszor! Jó meg sok mindent tud csak az illesztéseket bonyolult, de olykor még egyszerű alakzatoknál néha elrontja és szellemképessé csinálja. Látom nálad is ez van! Kár érte mert jó elgondolás csak a kivitelezésébe csúszott némi hiba! Nem mondom hogy PS-sel illeszd össze mert meg fogsz bolondulni és azt még a leg ádázabb ellenségeimnek (már ha van ilyen) sem akarnám! Nem tudom mit lehetne vele kezdeni de talán a szellemképet el lehet tüntetni Ps-ben és a zajt pedíg NeatImage-ben kiszűrni! Így csak négyes remélem nem haragszol!

Saleham Osh válasza:
Dehogy haragszom, köszönöm az értékelést, én is csak 4-esre tartom a képet, az érdekessége miatt raktam fel.

adott pontszám: 4
2004. szeptember 2. | 03:09 | P e z

Nagyon poen a kep,otletes.
Milyen progival raktad ossze?
Nekem is pont az a problemam ami neked,hogy a korlat ivei a torzitas miatt nem egyeznek meg es kozepen elcsusznak es homalyosan megjelenik az 1ik kep sotetitese (feher korlatokra gondolok)
Nekem ez napernyovel van es sehogy nem birom kikuszobolni, pedig szep panorama lenne:(
Udv

Saleham Osh válasza:
Panorama Factory 3.3, kipróbáltam több panoráma szerkesztő programot is, de többszöri nekifutásra ezzel/ez lett a legjobb eredmény... Panorámában nem szabad túl bonyolult alakzato(ka)t fényképezni, ezt megtanultam. Köszi az értékelést.