BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,61
KATEGÓRIA: portré
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2004. június 15. 00:26
Első portrém

Műtermi körülmények között, Fuji 602-vel, Hensel vaku megvilágítással készült kép. A vágás és a szín készakarva lett ilyen, több kép közül válogattam ki éppen ezt az egyet. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2004. július 31. | 09:20 | Fotografomán

Bocs, hajnal volt még, kissé hülyén fogalmaztam. :-)
Szóval a nyitó oldalon választottam ki egy képet, ami piciben tetszett. Értékelés után megjelent a nicked és megnéztem a többi képedet is.
Utána kapcsoltam, hogy épp tőled jött egy friss értékelés az egyik képecskémre :-)
(no, már kellőképp összezavartam a dolgokat, de mind1 :-))) )

Jópofa válasza:
:D Ok, értem, értem. Nekem pedig most van hajnal...

2004. július 31. | 06:25 | Fotografomán

Végre egy kép, amit nem kell pontozni! :-)

A kép technikailag O.K., még tetszene is, egy apróságtól eltekintve: miért van nyitva a srác szeme? Valahogy olyan hatást kelt, mint aki kimondottan a portré kedvéért vette kezébe azt a réges-régi gépet. Talán jobb lett volna, ha nem csinál úgy, mintha fotózna vele, inkább csak kézben tartaná, nézegetné, stb. Vagy ha már úgy csinál mint aki éppen fényképészkedni próbál, akkor "váljon eggyé" a géppel! ;-)
Hm? Vélemény? Hülyeséget írtam?

ui: teljesen véletlenül botlottam az utoljára feltett képedbe, kíváncsi lettem, hogy milyen fotókat tettél fel. (bocs, az ilyen cseppet provokatív nickek már felkeltik a gyanúmat, hogy esetleg... Szóval éjjen az üldözési mánia :-))) )
Így találtam erre a képedre, ami végülis tetszik, leszámítva a fent írtakat.

Jópofa válasza:
Igen, már régi a kép ahhoz, hogy pontozni lehessen. A beállítást (mármint, hogy az a szem is nyitva van, ami nem a kamerába néz) fel lehet fogni egy olyan pillanatnak is, mikor az ember jó alaposan beállít egy modellt abba a kívánt pózba, ami neki tetszik, és utóljára még a biztonság kedvéért rákukkant a témára, hogy minden stimmeljen még az expozíció előtt. Én valami ilyesmit tudnék elképzelni a kép láttán. Persze azért bevallom, hogy nem fotózás közepette kaptam le alanyomat :D Egyszerűen csak így érezte jónak Ő is, én is a képet, és beleegyezett a kép felrakásába.

Az utóirathoz is írok valamicskét: tudom, miért lettél kiváncsi, mert én is kiváncsi lettem rád. Sok képet értékelek, és megakadt a szemem egy kutyás, humor kategóriájú képen.. láttam, hogy a fotóssal igen sokat írogattok egymásnak. Gondoltam, megnézem mind az ő további képeit (később persze rájöttem, hogy már értékeltem belőlük néhányat), és rákattintottam a nickedre. Mivel nincs még sok képed fenn, kiszemeltem egyet, amelyik a legjobban elnyerte tetszésemet. A Ferenciek tere. Leírtam magánvéleményemet. Talán amit nem írtam oda, hogy gratulálok a torzításmentes komp-hoz.
És gondolom, végül is Te sem véletlenül nézted meg ezt a képemet, mivel eme kijelentésed után máris odaírtad, hogy "kiváncsi lettem, hogy milyen fotókat tettél fel."
Szóval összegezném: köszönöm szépen az értékelést, mégha nem is lehet már pontozni. Örülök, hogy ennyi idő után is felkelti a kép néhányak figyelmét. :D

adott pontszám: 5
2004. június 16. | 20:40 | AMURAPO

Nagyszerü egyedi elképzelés és megvalósítás. Különös gondolkodásra utaló kép. A felszerelés szupijó! Na persze ha olyan emberektől tanul a fotós növendék mint te akkor csak ilyen kaliberü képet szabad készíteni!

Már régen szerettelek volna beazonosítani és most sikerült! Remélem nem tévedek! A pipacsot majd megbeszéljük! Ok?
Grat!

Jópofa válasza:
Ok! :D Köszi!

adott pontszám: 5
2004. június 16. | 18:14 | EMZEPERIKSZ

Teccik a képed, jól megfogtad a lényegét.

Jópofa válasza:
Köszi! :D

adott pontszám: 5
2004. június 16. | 09:54 | Tendre

Kellemes árnyalatok, jó tónusok, remek szerkesztés, ügyes téma, nagyon tetszik.

Jópofa válasza:
Köszönöm szépen! :D Bár azt hiszem, felrakom mégegyszer, mert pont rossz volt az oldal, mikor ezt felraktam, és egy csomó értékelést nem tudok elolvasni.

adott pontszám: 5
2004. június 15. | 10:54 | Zone13

Nekem teccik ez az "ff" hatás, és a fényjáték is jó, bár az árnyék egy kicsit zavaró! 4,5

Jópofa válasza:
Köszi, az árnyékkal már nem tudtam mit csinálni.