BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,85
KATEGÓRIA: glamour
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2024. január 31. 13:09
  • Készítés helye (ország): Magyarország
*

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4,8
2024. február 24. | 19:18 | Havasi Pál

Szia! Látszik, hogy tudatos, hozzáértő munka. Ötletes és jól kivitelezett, pontos arányokkal és szerkesztéssel. A monokróm használat is jól áll a fotónak, de valahogy nem érzem eléggé hangsúlyosnak. Egy kicsit kellett volna kísérletezni a kontraszton, a fénnyel, a telítettséggel. Van ebben a fotóban még tartalék, hogy ennél is "élőbb" legyen!

adott pontszám: 4
2024. február 1. | 16:01 | h.rom

Itt szerintem a nézőponttal van baj, a tükör levágta a modell hasát és a mellét. Kicsit jobbra lépett volna a modelled, és te is jobbra léptél/hajoltál volna, kicentizve hogy a melle a tökörképen a hóna alá kerüljön, pont belefért volna minden. Valamint a világítás is kicsit lapos, a kép meglehetősen kontraszttalan.

kapka válasza:
Szia István,
Abszolút iagazad van elhelyezéssel kapcsolatban, másoknak is ez tűnt fel, nekem valamiért most nem.
Igen, több kontrasztot elbírna, az FF-fel többet kellett volna foglalkoznom.
Köszönöm szépen a véleményed!

adott pontszám: 4,5
2024. január 31. | 21:51 | gljzsf

Szia! Jó ötlet, szép a modell, nekem a szerkesztés is jó szinte megduplázza a modelt. Viszont fakó erőtlen a kép. A kidolgozás egyáltalán nem tetszik. És talán érdemes lett volna a mélységélességet úgy megválasztani, hogy mindkét rész éles legyen. De ez csak gondolatkísérlet, ezért nem vonnék pontot.

kapka válasza:
Szia,
A kontraszton még tudok igazítani, köszi a javaslatot.
A mélységélességet azért hagynám, mert akkor 2 főtéma lenne, így is talán az életlen rész túlhangsúlyos.
Köszönöm a véleményed!

2024. január 31. | 19:42 | foto50

Szia!
Egy kicsit meglepődtem a szerzőt látva. Szerintem ennél sokkal jobb fotók vannak a galériádban, de az is lehet csak nekem nem jön be az a darab.

kapka válasza:
Néha melléfog az ember :) Ez egy ilyen dolog. Ez egy 4-5 éves kép, találtam a mappák között. Így olvasva a véleményeket előveszem a nyers változatot is.
Köszönöm mégegyszer.

adott pontszám: 3
2024. január 31. | 19:37 | foto50

Szia!
Az elképzelés, a terv nem rossz, ugyanakkor a kivitelezésen szerintem több ponton érdemes lenne változtatni. Mivel a tükörképet tetted a fókuszba, ez lenne a főtéma viszont éppen ebbe vág bele szinte mindenütt "véletlenszerűen" a tükör kerete, ami nem szerencsés. A jobb oldalon megjelenő részlet tükörkép sem ad annyit a látványhoz, inkább tűnik számomra véletlenszerű részletnek. Minden ferde, pedig sok függőleges vonal van a fotón. A ff. kivitel sem az igazi, az egész olyan tompa, erőtlen fénytelen. Izgalmasabb fények kellenének. A modelledet valahogy úgy kellett volna elhelyezni, hogy a tükörkép legyen a főtéma, a központi elem, mert ebben a formában az életlen valós alak uralja a képet és el is vonja a figyelmet a tükörképről.
Szerintem kicsit jobban átgondolva, a koncepciót jobban kidolgozva, gondosabb utómunkával sokkal jobb fotó lehetne.
Üdv:
Józsi

kapka válasza:
Szia,
A vonalak vágásásban igazad van, bár úgy voltam vele, hogy az életlen egész rész ki tudja egészíteni a kép gondolatisságát.
A ferdes vonalakban abszolút igazad van, érdekes, hogy ennyi év után sem vettem észre.
Köszönöm szépen a véleményed, hasznos volt számomra nagyon. :)