BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: glamour
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2023. május 29. 10:54
  • Készítés helye (ország): Magyarország
-

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2023. június 6. | 11:08 | El Ray

Szuper fotó! A szemből készült változat is létezik?
Félretéve a tréfát, nagyon tetszik, hogy nem középre van szerkesztve a modell a képen, a háttér szépen el van mosva, az előtér éles és a leányból annyit enged látszani a ruci, amitől nem lesz húspiac, csak egészséges erotika.

h.rom válasza:
Köszönöm.

adott pontszám: 5
2023. június 3. | 06:34 | pálkata

Négyzetes szerk. jól áll a képnek, amerre néz több térrel!
Gratulálok hozzá!

h.rom válasza:
Köszönöm, habár ez technikalilag nem négyzet - annak ugyanis minden oldallapja egyforma -, hanem téglalap. Fotózás köznyelvben, fekvő formátum.

2023. június 1. | 11:15 | Tomba

Szerintem teljesen rendben van a képed, nagyon hangulatos. Jó ránézni. Jó a környezet, szépek a fények. A modelled ruhája is nagyon illik a környezethez, nem csak mintájában, de színében is. A kalászok a jobb kézben is adnak egy plusz hangulatot, erősítik a modell kapcsolatát a környezettel. Érdekes, amit József írt, miszerint a fenék pucér volna. Ami látszik, abból még az sem állapítható meg, hogy a ruha alatt pucér volna. Mégis, úgy gondoljuk (azt reméljük), hogy legalább a ruha alatt nem fedi semmi. Ami kilátszik, inkább csak jelzésértékű, de mégis sikerült vele plusz érzelmet kiváltani. Ez szerintem kifejezetten erénye a képnek. Egy dolog van, ami számomra kicsit megbontja az összhangot. Nekem az a benyomásom, mintha túl erősen szorítaná a modelled a szolnyájának a sarkát. Ezt az érzést erősíti bennem a bal kézfejen erősen kidagadó erek látványa, és a bal kézfejen a sötétebb bőrtónus is. Apróság, nyilván, mégis veszít a tartás a könnyedségéből, fesztelenségéből. Minden összegezve, szerintem jól sikerült a fotód. Gratulálok.

h.rom válasza:
Tényleg elég erősen szorította. :)
Köszönöm.

adott pontszám: 5
2023. május 30. | 17:37 | Havasi Pál

Na végre! Ezt kerestem! Élettel teli, és így dinamikus is, a fényeknek köszönhetően. Perfekt. A minőséget és szerkesztést szokás szerint nem kell értékelni, mert a hibátlanról mit is lehetne írni? Főleg sokadikra! Ugyanazt! A plusz, ami ehhez a kompozícióhoz hozzátesz, az a fények, és a táj. Több mint glamúr, mert párhuzamosan hangulata is van a képeidnek, így nem csak egy munkáról beszélünk, hanem emberközeli érzésekről is! Hollywood!

h.rom válasza:
Milyen érdekes az ízlések, míg neked tetszik, a másik értékelő szerint ez semmilyen. :) De hát nem lehet - és nem is kell - mindenkinek megfelelni.

2023. május 30. | 07:55 | gljzsf

Szia! Olyan érzésem van ezzel a képpel kapcsolatban, hogy kissé elkapkodott, vagy sablonosnak is nevezhetjük. Hiányzik a kreativitás, a csupasz fenéknek kell elvinni a képet, de a környezet, a póz a fények, és igazából semmi nem ad hozzá plusz értéket. A minőség megkérdőjelezhetetlen, mint mindig, de olyan iparos munka érzésem van. Ezt is megcsináltam mint már sokszor, csodáljátok. És sokszor felüdülés a portréidat, glamourjaidat nézni, mert játékosak könnyedek, minőségiek, nem a minden áron művészkedni akarok kategória, de ez is benne van amit leírtam.

h.rom válasza:
Köszönöm, habár a fenékből nem láthasz túl sokat ahhoz, hogy csupasznak nevezd :) Hiszen épp hogy csak...

adott pontszám: 5
2023. május 29. | 19:03 | foto50

Szia!
No ez remek lett! Itt a környezet harmóniában van a modellel, és a ruha is jól megy az összképhez. Tökéletes a mozdulat, a ruha épp annyit takar, amennyit kell, ízléses, és kellően glamouros. Szépek a fények is. Engem mindig zavar ha a modell fején ilyen élesen fut át a háttér struktúrájából egy vonal, de e miatt most nem vonnék, mert az egész nagyon egyben van. Felül egy cseppet lehetne több tér a fej felett. Gratulálok!
Üdv:
Józsi

h.rom válasza:
Köszönöm.