BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,7
KATEGÓRIA: természet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2023. március 4. 21:04
A tél díszei 2

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2023. március 7. | 17:03 | Havasi Pál

Dehogy vonok én pontot olyan apróságokért amiket egyes tudálékoskodó kollegák mikroszkóppal képesek felnagyítani. Nem vagyok én olyan. Baromság most tizedeseken vitatkozni mert egy darab szőr-pehely-toll 1 fokkal kelet felé állt és nem nyugat felé. Az nem érdemi hiba. Valósnál amúgy is szoktam vonni, ismersz. Azt meg annyira zokon veszik, hogy azért is tőlem vonnak a végén pontot. Megszoktam már, hogy velem lehet egyedül megcsinálni, hogy lepontoznak, visszafele egy rosszabb képnél már nem tűrik meg mások...Szóval megijedtem, hogy nekem írtad az elértéktelenődésről szóló jogos jelzőket. Azt a jelenséget magam is így látom, sok dologban egyetértünk vagy hasonlóképpen gondolkodunk.

foto50 válasza:
Szia!
Örülök, hogy akkor nincs semmi gond!
Nekem is tetszett az új, de azóta eltűnt profilképed....
Üdv:
Józsi

adott pontszám: 4,5
2023. március 6. | 15:48 | gljzsf

Szia! Kicsit dukumentálisra sikeredett, bár megtettél mindent hogy esztétikus legyen. Nekem hiányzik a sava-borsa ahogy mondni szokás. Kis játék a fényekkel, kis vidámság, kis eredetiság, kis egyediség. Megcsináltad a leckét, mint a jó tanulók, de nem igazán tetted bele az egyéniségedet.

foto50 válasza:
Szia!
Köszönöm az értékelést! Bővebben Pál-nak adott válaszomban...
Amúgy tulajdonképpen egyetértek veled.
Üdv:
Józsi

2023. március 6. | 13:17 | Havasi Pál

Értem a szemléleted és egyet is értek vele, de én teljesen másról írtam. A növény és a háttér színe hasonló, így össze olvadnak elkülönülés helyett. De ettől függetlenül a maximumot adtam rá, amiért nagyon kevesen szoktak megsértődni. Én legalábbis nem sértődnék meg érte ha 5. pontot kapnék - csak én nem szoktam kapni. Ha jó kép készül, akkor sem. Tizedeket akkor is le csíp mindig valaki, valami indokot keresve, így jó esetben nekem csak 4,7 vagy 4,8 kell megelégednem. De annak is örülök, még ha nem is érzem korrektnek

foto50 válasza:
Szia!
Nem tudom miből érezted, hogy megsértődtem volna, sőt inkább megköszöntem a pontozásod indoklását. A többi, amit írtam inkább általános elmélkedés volt, meg azt is írtam, ha jól emlékszem, hogy egyetértek veled. Egyébként meg ha úgy érzed vonjál nyugodtan pontot, nem probléma, nem lehet mindig a legjobbat alkotni sem és kapni sem.
Üdv:
Józsi

adott pontszám: 5
2023. március 6. | 09:32 | sasvari

Szia.
Szép fények, jó háttérmosás. Kellő élesség.
az átlós szerkesztés szinte adja magát.
Jó hangulatú kellemes kép.
Üdv Sas

foto50 válasza:
Szia!
Köszönöm szépen!
üdv:
Józsi

adott pontszám: 5
2023. március 5. | 08:35 | Havasi Pál

Szia! Mint fotó, önmagában hibátlan. így megadható rá a maximális pontszám. Mint látvány, ezúttal nekem hiányérzetem van. Kevésnek érzem, olyan mint egy kötelező alapfotó. Van egy águnk, egy hátterünk és kész. Egy csipetnyi plusz íz, látvány, elem, tűhegynyi szín, csillanó fény...bármi. De ez csak az én hülye hiányérzetem. Ettől függetlenül a kép technikailag rendben van.

foto50 válasza:
Szia!
Köszönöm szépen az értékelést! Megértem a hiányérzetedet, sajnos a mai világban már nem elegendő a valóságot, annak szépségét, egyszerű tökéletességét megmutatni. Korunk azt diktálja, hogy folyamatosan licitáljuk túl egymást és a valóságot, írjuk át a klasszikus zeneműveket is, mert az ingerküszöb olyan magasra van tolva, hogy azt már a valóság nem tudja átütni.
E mellett a kis részlet mellet naponta tucatnyi ember sétál el, anélkül hogy egyáltalán észrevenné, már nem érdekel senkit. Tehettem volna izgalmasabbá, mondjuk, ha porlasztok rá némi vizet, mintha esett volna az eső, majd éppen kisütött volna a nap, szépen csillogna, egyedibb lenne ez igaz. Sajnos egyébként egy patak fölé lógott be, így nem is értem volna el, hogy kikozmetikázzam. Kicsit olyan ez (talán durva a hasonlat) mint amikor látsz egy gyönyörű nőt, de észre sem veszed, mert nincs rajta egy kiló smink. Mindemellett még egyszer mondom, hogy értem és el is fogadom a kritikát.
Talán koromnál fogva is, engem még mindig megfognak az egyszerű, természetes szépségek, viszont lehet, hogy ezeket a fotókat nem kellene feltöltenem ide, ezen majd elgondolkodom.
Köszönöm a kor értékrendjétől, elvárásaitól eltérő pontozást.
Üdv:
Józsi