BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: természet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2022. szeptember 4. 19:00
Hullámok felett

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2022. szeptember 22. | 15:51 | gljzsf

Az 526-ot oszd el kettővel, rögön, mert csak két kattintással tudsz egy képet nagyban megnézni. És vannak olyanok akik többször is megnézik, tehát még kettővel minimum, és vannak akik csak nézelődni járnak be, az még 2 és akkor már 50-60 körül járunk, és talán van 10-20 aktív értékelő max. Tehát ha egy kép begyűjt 10 értékelést az már a felső határ közelében jár. De most még egész jó a helyzet, a pár évvel ezelőttihez képest.

foto50 válasza:
Érdekes megfontolás, de tényleg igaz lehet...
Szerintem bárhogy is többet ér ez, mint a fb. lájkgyűjtés...,pedig ott mindenki könnyedén profinak érezheti magát

2022. szeptember 8. | 11:56 | Havasi Pál

Amikor 526 megtekintés után kaptam 2 kritikát...mire gondoljak? Mi a fenének van itt 524 ember? Képeket nézegetni mint egy moziban? Akit a fotózás nem is érdekel mert nem aktív sem feltöltésben, sem kritikában...az vajon miért regisztrált?...Örülök, hogy Regina újra itt lesz köztünk!

2022. szeptember 8. | 10:01 | Havasi Pál

Hihetetlen, hogy a Reginát levetted! Végre egy igazán egyedi és különösen is értékes alkotás az oldalon a sok sablonprofi portré között...erre leveszed. Én nem arra a következtetésre jutottam amit írtál válaszban. 1. Vannak "nehéz" képek. Nem tudják mit kezdjenek vele. Nem tudják hol fogják meg a szálakat először. Van amit nem lehet olyan egyszerűen leírni mint egy magától értetődő alkotást. Főleg ha ismeretlen elöttük az alkotó, nem tudják mennyire merészen vagy óvatosan merjenek fogalmazni a dícsérettel vagy a kritikával. Sokan komfortzónából véleményeznek. Kimozdulni pedig rendkívül óvatosan fognak csak. Általában ránézésre tudják a stílus/technika/látásmód/hozzáértés miatt ki az alkotó! És egy váratlan alkotással borul a rendzser, bizonytalanná válik mindenki!...Ha nehéz alkotásról van szó akkor én is napokig, hétig tanácstalankodom csak. Többször visszatérek rá, mire írásra szánom magam! 2. Mint korábban írtam valakinek, nekem is a jobb képeket elkerülték kritikával. Vagy mert nem akartak/tudtak okoskodni, vagy a magasabb pontszámokat akarta néhány ember elkerülni. Ez utóbbit azért írom, mert amint feltöltöttem egy számomra is nyílvánvalóan közepesebb-gyengébb képet azonnal kritikusok tömege jelent meg a hetekig tartó nihilben hirtelen. Feltünő volt az aránytalanság a jobb és rosszabb képek értékelése között. Így pedig nem lehet pártatlannak nevezni embereket. Csak a rosszra ugranak. A jók nem érdeklik őket. Akár ez a jelenség is előfordulhatott a Reginánál!

foto50 válasza:
Szia!
Meggyőztél, visszarakom, lehet elhamarkodottan cselekedtem, mérgemben, hogy semmi reakció nem jött rá.
Üdv:
Józsi

adott pontszám: 5
2022. szeptember 7. | 23:38 | Havasi Pál

Jól szerkesztett, kifogástalnul precíz tiszta kép. A tollazaton a barna legkülönbözőbb árnyalatai külön is tetszenek!

foto50 válasza:
Szia!
Köszönöm szépen az értékelést!
Üdv:
Józsi

adott pontszám: 5
2022. szeptember 5. | 21:06 | gljzsf

Igazán kifogástalan természetfotó, van valami sejtelmes hangulata is. Jonathan a sirály jutott eszembe róla :)

foto50 válasza:
Szia!
Köszönöm szépen az értékelést, örülök, hogy tetszik! Az asszociáció Jonathan-ra érdekes, ha nekem jutott volna eszembe, akár a címe is lehetett volna, a látvány mellett több tartalommal ruházta volna fel a fotót.
Üdv:
Józsi

adott pontszám: 5
2022. szeptember 5. | 17:21 | sasvari

Szia.
Tetszik a fotód. Próbálkoztam én is sirályos fotókkal kisebb nagyobb sikerrel ilyen környezetben minden turista igyekszik magáénak tudni egyet. Ez kiemelkedik több szempontból az átlag fotótól.
A kompozíció 5
Élesség :5
Ami kifejezetten tetszik hogy a háttér nem az a rikító kék színű. Mondjuk egy hófehér sirálynál a kék szín tetszene. Az jutott eszembe mivel nem voltak szép fényeid egy FF kidolgozás jól állna a képnek.
Üdv Sas

foto50 válasza:
Szia!
Köszönöm az értékelést!
Igen a fények amolyan viharos, szeles állapotnak felelnek meg, de ez ebben az esetben szerencsés szerintem, mert másként a téma tele lehetne árnyékokkal vagy kiégésekkel, túl nagy lenne a dinamikatartomány ahhoz, hogy szépen ki lehessen exponálni, de azért elég fény volt a rövid záridőhöz. Az ff-re nem gondoltam, mert tetszett a sirály színezete, meg a vízfelület pasztell színvilága, de lehet megnézem, milyen lenne.
Üdv:
Józsi