BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4,88
KATEGÓRIA: utcaifotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2022. június 9. 15:58
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Budapest
"Panel program"

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2022. június 12. | 17:18 | foto50

Szia!
Ez nagyon jó, ügyes meglátás, jó kivitelezés.
Ha már ennyire szűkre méretezted alul és felül, akkor talán a két oldalról is lehetett volna vágni, igaz így látszik még a panelkocka is.
Üdv:
Józsi

sasvari válasza:
Szia.
Szándékosan hagytam oldalt többet. A panelok végett na és a perspektíva torzítást így próbáltam észrevétlenebbé tenni kisebb nagyobb sikerrel. Azóta csináltam egy másik verziót ahol talán kevésbé látszik de képtelen voltam teljesen teljesen kiszedni. Örülök,hogy tetszik.
Köszönöm az értékelést.
Üdv Sas

2022. június 11. | 08:23 | drozsa

Szia! Nem egy hétköznapi fotó a hétköznapokról. Nem gondomom, hogy a falra kitenném, de el lehet nézegetni, gondolatokat indít (három szint bemutatása; a lakók hogy tették egyedivé a saját "egyen-kuckójukat" stb., a felső szinten bemutatott élet pedig kiváló). Technikailag csak annyi, hogy nekem hiányzik az alsó szint alja. A függőleges vonalak szépek, a vízszintesek kihúzása nem tudom, hogy segített volna-e a képen. Kis zaj, kis pixelesség, nekem belefér. Minden esetre gratulálok!

sasvari válasza:
Szia Abszolút igazad van a vízszintesek dőlése végett. Az alsó rész pont emiatt lett levágva.
Csináltam egy másik verziót de az csak egy fokkal jobb. A zaj szándékos.
Köszönöm az őszinte véleményedet.
Üdv Sas

adott pontszám: 4,5
2022. június 10. | 14:50 | Fotos84

Szia! Tetszik, egy hatásos életkép, egy péntek délutáni minisztori a 4/10-ből. A betonsávokkal olyan, mint egy filmszalag, épp csak a perforáció nincs rajta. A vízszintes vonalak jobbra dőlése viszont zavaró, gondolom nem pont szemből fényképezted és így sikerült a torzításkorrekció - érdemes lenne még molyolni rajta akár ps-ben, hátha kihúzható.

sasvari válasza:
Szia. Abszolút jól látod. Próbálkoztam amennyit tudásom engedett ki korrigáltam. Lehet még egyszer neki esek hátha...
Köszönöm az értékelést.
Üdv Sas

adott pontszám: 5
2022. június 10. | 11:35 | zsoltf

Nagyon jó életkép, történettel, hangulattal fűszerezve, értő szerkesztéssel tálalva.

sasvari válasza:
Vannak azért hibái. De nagyon köszönöm. Örülök, hogy tetszett.Üdv Sas

adott pontszám: 3
2022. június 10. | 10:50 | Havasi Pál

Szia! Nagyon jó ötlet, rossz kivitelezéssel. 1. Az F.F. mód optimális ezeknél a képeknél, de kivételesen megnéztem volna színesben (esetleg retro hatással) mert a panelkörnyezet színei beszédesek is tudnak lenni! 2. Lehetne akár szociofotó, hiszen az alsó-középosztály életterét láthatjuk, ráadásul éppen egy életkép-szerű cselekménnyel a felső harmadban! 3. A jobb és baloldali panelelemek sokkal részletgazdagabbak a középső témánál, így az elvonja a figyelmet. Vágással, pontosabb fókuszálással lehetett volna orvosolni. 4. A cselekmény a legfelső szinten történik. Az alsó kettő ilyen szempontból statikus, érdektelen.Jobb lett volna kizárólag a felső szintet megjeleníteni téglalap 4:3 formátumban. A többi csak sallang ezen a képen. A felesleges képi elemek megjelenítése pedig inkább visszavesz a kép értékeiből. 5. Úgy elfogadhatóbb lehetett volna a tartalom, ha az egyik alsó szintet mint kontrasztot mutatod be a nézőnek a felső szint ellenpólusaként! (De két üres szint már sok! Nem ezt erősíti. Inkább tompítja a legfelső szint erejét jelentő életképet. Túldominálja az üresség a kép egészét. Nincs harmónikus egyensúly)

sasvari válasza:
Szia. Nem egyformán látjuk. De ettől színes a világ.
1 FF mód azért lett választva mert a mai kor divat színei jellemzik a folyosókat így a retró hangulat már dugába dőlt volna.
2.Lehetett volna szoci fotó szerintem mind a két kategória jó.De ezt választottam valamiért.
3. A jobb és bal panel elemek nem gondolnám ,hogy részletgazdagabbak inkább a strukturáltságuk miatt tűnik annak.(de elfogadom ,hogy neked zavaróak)
4-5. Igy igaz a cselekmény fent történik de a monotonitást így gondoltam vissza adni ami sikerült is hisz mint írod érdektelen. (akkor ez a része végül is jó lett.) Azt a variációt is próbáltam, amit írtál ,hogy egy szintet kihagyok és felesben van de az valami miatt nem adta vissza azt a hangulatot.
és mint Foto84 kolléga is írta bár ezt nem tudtam volna így megfogalmazni egy kicsit a filmszalag hatást akartam érzékeltetni ill valahogy ez így lett nekem kerek.
Mindenképp örülök,hogy őszintén véleményezted.
Üdv Sas