BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2020. november 22. 19:45
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Tata
  • Készítés ideje : 2019-10-16
Redőny lehúzva

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2020. november 24. | 08:15 | fallto78

Szia .
Nagyon jó téma. Kifejezetten tetszik.
A tetőről lelógó mindenféle boróka ágak , nagyon feldobják a képet.
Gratulálok .

frangipani válasza:
Szia!
Köszönöm szépen az értékelésed, nagyon örülök, hogy tetszik.

adott pontszám: 5
2020. november 23. | 06:00 | bau52lac

Szia! Egy jobb sorsra érdemes portál, valami bolt lehetett? Még romjaiban is látszik nagyszerűsége. A fotód nagyon tetszik, a szükséges mértékű HDR kiemeli a lepusztult fal látványát, de nincs túlhúzva és a kivágás is jó, szerintem. Üdv
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

frangipani válasza:
Szia! Köszönöm szépen az értékelésed! A fotó Tata történelmi óvárosában készült, annak régi főutcájában, ahol valaha valóban rengeteg üzlet, kézműves műhely volt, pl. szabóság, cipészek, borbélyok. Ez az egyetlen maradt meg közülük. Nagyon szeretem ezt az épületet, mert romjaiban is csodaszép, részletei, pl. az ajtókeret, mívesek, gyönyörűen kidolgozottak. Muszáj volt lefotóznom, mert sajnos a környék régi házait sorra bontják, és zsúfolt, minimál stílusú lakóparkokat építenek a helyükre.
Nagyon örültem az értékelésednek, mert teljesen kezdő hobbifotósként regisztráltam az oldalra, hogy tanuljak tőletek.
Köszönöm, hogy időt szántál rám, és megnézted, értékelted a fotómat.
Külön köszönöm a kreditet, igyekszem méltó módon felhasználni.
Üdvözöllek: Éva

2020. november 23. | 05:49 | btomi77

Szia!

Nemtudom mennyire tudtál volna hátramenni még, de nekem az ablak eléggé a kép szélére került. Ha volt rá mód ott nagyobb teret hagytam volna, hogy jobban érvényesüljön az is. Illetve szimetriát kölcsönözne a képnek. Amúgy hangulatos, jó kidolgozású fotó.

Üdv. Tomi

frangipani válasza:
Szia!
Köszönöm szépen az értékelésed, teljesen egyetértek veled, ugyanezeket a problémákat láttam én is. Kiküszöbölésüknek sajnos fizikai akadálya volt. Ez nem egy különálló épület, hanem mindkét oldalról hozzá van építve 1-1 ház. A jobb oldalon, az ablak mellett ez a romjaiban is szép építmény ekkora, ott a vége, muszáj volt levágnom, mert hozzá van építve egy szépen felújított magas ház, pont a határon vágtam. Ha annak a részlete ott maradt volna, a kontraszt címet lehetett volna adni a fotónak, de úgy nagyon nem tetszett. Jól látod, hogy nem tudtam hátrébb menni, mert egy nagyon keskeny járda mellett egy hatalmas kiterjedésű fekvő tuja van előtte, így is amennyire csak lehetett bemásztam a bokor ágai közé. :-) Sajnos felülről is vágni kellett, mert csak egyetlen pontból, kissé oldalról (az emiatti torzítások miatt kissé szét is kellett húznom a képet) tudtam úgy hozzáférni, hogy ennyi minden benne legyen, de akkor felül belelógott a jobb oldali magas ház oldala, teteje, ami nagyon rontott az összképen. Pedig a kertből kilógó gyomnövények szép keretet adtak volna a fotónak, és még jobban kiemelték volna a mondanivalót. Ezt a képet sok felvétel közül választottam ki, és többféle vágás után ez maradt fenn a rostámon. A nehézségek ellenére mindenképpen meg akartam örökíteni, mert sajnos a környék (történelmi óváros) régi házait sorra bontják, és modern, zsúfolt lakóparkokat építenek a helyükre.
Köszönöm, hogy szántál rám időt, és megnézted, értékelted a képemet! Éva