BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
3,98
KATEGÓRIA: természet
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2020. január 2. 08:26
Csodálatos természet

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3
2020. január 5. | 17:10 | vlkv

Az ég és az őszi fű színei jól kiegészítik egymást. Azonban számomra a felhők, az ég túl hangsúlyos. A bőgő szarvas szinte eltörpül, elvész a képen, aki fontos szereplője lenne a photonak.

Vinczeviki válasza:
Szia, az elkepzelesem valami ilyesmi volt. Olyan szep volt az eg, hogy azt szerettem volna jobban kiemelni. Talan tulsagosan is hansulyos lett.
Koszonom az epito jellegu kritikat!

adott pontszám: 4,6
2020. január 5. | 12:37 | Red_Bull

Szia.
Mind a téma mind a fotó helyénvaló.
Ami nekem egy kicsit erősnek tűnik, hogy a szarvas nagyon erősen ki van emelve, valamint e fotó többi részén a kékség lett a többség.
Az alsó rész mutatósabb lenne a természet természetes meleg színeivel.
Talán még egy kicsit kevesebb felhős résszel megvágva dobna rajta.
Kiváló fotó, kiváló technikai kivitelezés.
Grat..

Vinczeviki válasza:
Nagyon koszonom. Erdekes hozzaszolas. Igazad van. Talan, ha tobb lenne a fuves reszbol, akkor jobban mukodne a kep. Az eget akartam jobban kiemelni, mert annyira szep volt es mellette a szarvas is eltorpult, pedig nem kicsi allatokrol van szo.
Koszi

adott pontszám: 3,5
2020. január 2. | 17:02 | lasztek

Szia. Nagyon látványos kép lehetne szerintem, jó lehet a nyersanyag, és én szeretem az unortodox szerkesztésű képeket, de... kicsit sok az ég, szép felhős, de sok: 16:9-re csak a tetejéből vágva szerintem szebb lenne. Ami viszont nagyon ijesztő az az utómunka. Először azt gondoltam valami lencséből jövő színi hiba az a furcsaság, de olyan nagy szembefény nem volt itt, és annyira nem is széles a látószög, hogy ezek maguktól keletkezzenek. És akkor megnéztem közelebbről... Vannak akik erős effektekkel operálnak (nem világom, de önmagában nem tartom hibának sem), de itt valahogy a túlságosan direkt belenyúlást vélek felfedezni, ráadásul nem túlságosan gondosan kivitelezve. Csak néhányat említek: A fák olyanok lettek mintha megpörkölődtek volna miközben az eget mókoltad, a búza a szarvas mellett mintha meg lenne feketedve, miközben a szarvas még a nyárban van (a körülötte lévő búzával együtt), ráadásul valami fénycsóvaszerűt látok felülről a szarvasra hullni, miközben a fény egyértelműen oldalról jön... Sajnos könnyű elveszni a fotoshopban vagy bármiben, és az ember a negy kreatív hévben észre sem veszi, mikor csúszott ki a talaj alóla. Ez természetfotónak kicsit túl művi, digit illusztrációnak inkább... de ha megvan az eredeti ebből még vissza lehet szedni sokmindent.

Vinczeviki válasza:
Szia!

Koszonom az ertekelest.
A kepet en keszitettem, viszont az utomunkat egy kedves ismerosomre biztam es mi tagadas szabadjara engedte a fantaziajat.
Te hogy csinaltad volna meg ezt a kepet?

adott pontszám: 4
2020. január 2. | 14:23 | zolqa

Szia!Jó kis fotó lenne ebből,csak egy kis vágás,hogy a hatalmas háttér ne vigye el a tekintetet,a két bokor is felesleges,sok lehetőség van még ebben a fotóban,azért nekem tetszik!
Grat.Üdv.ZolQa.
Az értékelő 1 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

Vinczeviki válasza:
Szia!

igen, sokan mondtak mar nekem ugyanezt. De annyira tetszik az eg es a kornyezet, hogy sajnalom megvagni. Viszon igy eltorpul a szarvas tudom.