BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
-
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2019. szeptember 2. 08:55
Szajkó

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2019. szeptember 24. | 13:27 | gljzsf

Szia! Van egy hangulata a képnek, és elég érdekes is, más kérdés ki mit lát benne. A címe lehetne jobb sokkal többet mondó is, például az hogy megkínálva, vagy hát ez mi, stb. A másik dolog, ha feltöltesz egy képet számítanod kell, rá hogy nem fogják agyondicsérni. Főleg az ilyen típusú képeket. Nem vagyunk egyformák. Én is akadtam már ki, de aztán megnyugodtam. Lehet tényleg nem volt olyan ütős az a képem amit lehúztak. De lehet hogy igen és továbbra is jónak tartom, akármit írnak is az itt okoskodó amatőrök. Mert azok vagyunk, némi értékelési kényszerrel megáldva. Vannak itt klikkek is ezer éves őskövületek, akik leginkább egymás munkáit szeretik értékelni. Vannak rovarosok, madarasok, tájképesek, és vannak nagy megsértődések, és látványos kivonulások is. Szóval becsöppentél egy közösségbe, kapsz hideget meleget. És eldöntöd kell ez Neked vagy nem. Amúgy kapka elég jól értékel, érdemes megnézni a képeit is, ő például leginkább aktban és portréban jó de jók a meglátásai és nem elfogult senki iránt. Legalábbis tapasztalatom szerint. Szóval csak fel a fejjel, és ne add fel. Ez sem egy rossz kép sőt érdekes a maga módján, és főleg megosztó :)
Az értékelő 2 kreditet utalt át a fotó készítőjének.

2019. szeptember 3. | 08:54 | kapka

Igazad van, nem olvastam a könyvet. Ez az én hiányosságom.

Miért feltételezed, hogy rosszindulatú a véleményem? Szerintem az elmúlt években ilyen hozzáállás nem jellemző rám, inkább segíteni próbálok.
Ha leírtad volna, hogy mit szerettél volna bemutatni, mi a téma, akkor szívesen segítek, hogy azt, hogy hogyan tudnád jobban kiemeleni, hogyan valósíthattad volna meg jobban.
További jó próbálkozást...

2019. szeptember 2. | 12:29 | kapka

Elárulod, hogy számodra mi a mondanivalója ennek a képnek? Mi volt az elképzelésed, amikor megnyomtad az expó gombot?

Egy feltehetően fehér asztal, egy könyv, egy doboz mogyoró, egy napszemüveg (?) és egy madár szobor?

Nem kötekedni szeretnék csak tényleg érdekel mit jelent számodra a kép.

köszi

Zsolt36 válasza:
Ha olvastad volna a könyvet, megértenéd. Amúgy anélkül is érdekes számomra. Miért különlegesebb az erdőben az ösvény szélén egy madár, mint asztalon megkínálva? Amúgy meg szeretem a madarakat és kész! Ilyen buta és rosszindulatú kritikára nem számítottam.