BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4
KATEGÓRIA: egyéb
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2019. augusztus 20. 14:32
Kavics

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2019. szeptember 1. | 17:09 | Minerk

Üdv!
Egy kép felér ezer szóval szokták mondani. Annyi és annyi érzelmet és pillanatot ki lehet fejezni vele csak tudni, kell megalkotni, ami a fejünkben, lakozik.
Egy mindennapi témát választottál, amivel nagyon sok minden kifejezhető. Sötét kontrasztos színeket használtál ezzel komor benyomást keltve. Nem féltél eltérni a természetestől a hatás kedvéért (nem hiszem, hogy az a kavics kék volt a valóságban). És elérted, hogy képed egy nagyon erős atmoszférát kapjon. Viszont ez eddig csupán az utómunka.
A fókuszt szerintem kifejezetten rosszul lőtted be, nem a kakas farára vagyunk kíváncsiak, hanem a fejére, erre érdemes lenne odafigyelned. Nem tudom milyen géppel fotóztál mivel a kép adatlapját nem töltötted ki (legközelebb kitölthetnéd), de nagyon zajos a kép. Még kis felbontáson is látom a szemcséket a képen. Ezen sajnos utólag már nem tudsz sokat javítani, de legközelebb oda figyelhetnél a helyes expozícióra.
Nagyon erős vignetta hatást raktál a kép sarkaiba, ami a kép közepébe tereli bár a szemünket, de szerintem egy kicsit már túltoltad, mivel szinte már elér a háttérben lévő utánfutóig.
Összességében egy nagyon hatásos képet alkottál, de lehet, hogy kicsit tanulnod is kellene a fotózás fizikájáról, hogy a kívánt hatás érdekében jobban tudd belőni az expozíciót. Nekem mindenesetre tetszik a kép.

Drilla. válasza:
Köszi a részletes értékelést!
Igen, tudom.. Jókat írsz lényegében és igazad is van. Minden hibájával, még amiket én követtem is el (utólagis), úgy voltam, valamiért ez nekem. . .
Még egyszer köszi, örülök, hogy tetszik!

2019. augusztus 20. | 22:32 | pálkata

Itt viszont az életlenség okoz némi romantikát!
Gratulálok a fotóhoz!

Drilla. válasza:
Ez dájrekt, na persze nem, de miért nem?
Gézának hívták..
Jó ügynök vólt..