BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2019. augusztus 19. 19:44
Iparművészeti Múzeum kupolája

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 3
2019. szeptember 14. | 14:04 | V.F.

Szia. Belső terek fotózásánál általában két út van. Vagy megpróbálunk mindent megmutatni ehhez kell egy jó nagy látószög és hogy senki ne sétáljon a térben, vagy megpróbálunk az egészből kiragadni kisebb érdekesebb területet részeket.
Itt most valahogy a két út között vagy. Nem sikerült minden érdekes és szép részt belekomponálnod a képbe, gondolok itt a korlátra aminek nagy része nem fért bele ill. a fenti ablakra ami szintén csak félig meddig látszik. Célszerű lett volna csak egy dologra koncentrálni (boltívek, korlát, ablaküveg...) vagy hátralépni még pár lépést.
Üdv.

Zsolt36 válasza:
automata üzemmód volt, azt a gépet tovább adtam már korábban
A fotós 2 kredittel jutalmazta a véleményezőt.

2019. szeptember 9. | 14:34 | Balu42

Jó elgondolás és kellemes hangulat. A fények sajnos nem egyenletesek, és a színhőmérséklet is változó egy képen belül, gyanítom ezt a felvillanó vaku okozhatta minden előnyével és hátrányával együtt. A függőleges vonalak néhol dőlnek, ennél a képnél ezt utómunkával lehetett volna orvosolni. Sajnos a kép nem mindenhol éles, gondolom az automatika teljesen nyitott rekesszel készítette a képet a kevés fény miatt. Sajnos egy ilyen zárt térben a kis kompakttal fotózva nem sok lehetőség akad a fények és színek kiegyenlítésére, de egy következő alkalommal egy állvánnyal (vagy fix pontra lehelyezve) vaku nélkül ha van lehetőség zártabb rekesszel (pl.: tájkép program) érdemes lenne próbálkozni. Egy próbát szerintem megér. Sok sikert, és jó fényeket!.

Zsolt36 válasza:
Köszönöm az építő jellegű kritikádat. Mostanában kevés az időm, de majd pár hét múlva előveszem a fényképezőt, most már tükröset :) Üdv. Zsolti