BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: állatok
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2019. február 9. 08:40
  • Készítés helye (ország): Magyarország
Többet nem bírok

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2019. február 10. | 11:56 | csupakambra

Szia!

Elképesztő ez az érdektelenség itt az oldalon. A múltkor egyetlen vélemény alapján én lettem a legaktívabb. Sokan csak felnyomják a fotójukat, lesik jön-e észrevétel, ám ők maguk már alig-alig írnak.
Na e kis kitérő után azt mondhatom, hogy szép éles lett a méhecskéd ott ahol ilyen pózban az elvárható. Az, hogy repülés közben sikerült így lekapnod, elismerésre méltó. Már csak azért is mert ez a teljesítmény azért nehezebb, mint mondjuk egy madarat (főleg egy lassan repülőt pl. egy sast) jól lekapni. A háttér is szépen mosódott.
Amit észrevételeznék, hogy azt a bal oldali virágszirmot én lehagytam volna. Nem tesz hozzá a képhez. De ettől függetlenül is jó fotó:)
Megy egy szerény ötös, amolyan ötös alá:)
Na és még valami: én pl. tavaly meg azelőtt repülő darazsakra vadásztam. Most a Te fotódat látva kedvet kaptam, hogy később felteszek majd még egyet én is:)

Üdv: István

Tarr Lali válasza:
Szia István!
Köszönöm szépen az értékelést és a "szerény" ötöst.A virágszirom ennél jóval csúnyább volt az eredeti felvételen.Én is voltam nemrégen egy véleménnyel legaktívabb értékelő.Ez van manapság:(Szerintem sokakat nem érdekelnek a rovarfotók.Még ha repülnek is.Viszont én imádom az ilyen képeket.Egy szép madárfotót jóval többen néznek meg,még akkor is ha az egy szuper leshelyről kényelmes körülmények között készült.A rovarfotózást jóval kevesebben szeretik.Viszont jó hogy kedvet kaptál a repülő darázsos fotód felrakásához.Egy értékelésre máris számíthatsz.
Üdv:Lajos