BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
4
KATEGÓRIA: utcaifotók
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2018. december 11. 15:09
Esti pillanat

 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 4
2018. december 15. | 10:01 | Balu42

Jó hangulatú kép. Nekem tetszenek a fények, a színek, a kompozíció. Ami kevésbé tetszik, hogy a kép bal oldalán, mintha valakinek a karja belelógna a képbe, ezt jobb lett volna kihagyni/levágni. Ami szerencse,hogy legalább színben nem tűnik ki a háttérből. Ami szintén zavaró számomra, hogy a kép sajnos eléggé zajos. Tudom, ez esti fotó, de valószínű szerencsésebb lett volna egy kicsit erősebb zajszűréssel feltölteni, még ha a részletességéből kicsit veszít is a kép. Talán több mondanivaló lenne, ha kicsit több ember szerepelne rajta, vagy akár egy embercsoport beszélgetne valamelyik közeli asztalnál. Sajnos a kandallóban látható tűz erősen túlexponált, persze ezt ebben a fázisában csak több képből lehetett volna megfelelően megvalósítani.
Az észrevételeim ellenére, a kép alapvetően tetszik, és nagyon jó hangulatú. Gratulálok hozzá, további sok sikert, és jó fényeket!

yourmoments válasza:
Köszönöm az értékelésed. A kezet észre sem vettem, pedig átnéztem, biztos azért mert hajnali 4 volt. Egy tömeg közepéből lőttem a képet egy 70-300-as obival, ennyit tudtam kihozni egy gyors kattintással. Azt nagyon sajnálom én is, hogy a kandallóban a tűz kiégett. Zajosnak is igen zajos. Nem vagyok PS mester, de még talán felhasználói szinten sem vagyok, de gyakorlom, és lesz sokkal jobb képem is idővel :)