BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
5
KATEGÓRIA: állatok
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2018. november 28. 18:59
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Mátraháza
Sárga apróság

Ez a pici légy kb:6-7mm-es. Hogy milyen faj sajnos nem tudom.Ha valaki be tudná azonosítani annak örülnék. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

adott pontszám: 5
2018. november 29. | 11:33 | csupakambra

Szia!

Hogy is mondjam csak: szépen "kiglancoltad" ezt a kis legyet. Kicsit olyan a számomra mint farfalle Körbejáró c. katicás fotója:)
De ettől még tetszik a kép. Az élesség mellett jók a fények és a szerkesztés is.
Na most lehetne itt írni, hogy sok a ződ + hogy jobb lenne ha a feje felől kapná a fényt, de nem leszek kicsinyes:) Különben is írtam már valahol, hogy van olyan fotós itt (persze nem természetfotós) akinek az utólsó több mint 50 pontozott értékelése az öt pont. No abban a több mint 50 fotóban aztán gondolhatod, hogy semmi hiba nincs:)
Úgyhiogy most ez is 5 pont lesz:)
De azért én 50 fotóig nem megyek el:) És végül is mint írtam: jó kis fotó ez:)
Üdv: István

Tarr Lali válasza:
Szia István!
Köszi szépen a részletes értékelést és a pontot. Az utómunkák során nem kellett sokat glancolnom,mert elég éles lett a felvétel,viszont a telitettségen állítottam,Megnézve "Körbejáró"című képet,lehet hogy szerénytelen vagyok,de az én fotóm annál kicsit részletesebbnek tűnik.Teljesen igazad van azokban amiket felsoroltál.Ezekkel azonban én is teljesen tisztában vagyok,hiszen ezeket a szempontokat már korábban tőled megtanultam.De ezek mellett is tetszett a kép.Ezért raktam mégis fel.Szerintem sok fotót kár lenne csak azért nem felrakni,mert nem minden ideális rajta.Egyébként az ilyen pontozást/50-ven 5 pontos/ én sem tudom elfogadni,meg még itt sok egyéb anomáliát.Gyakran kedvét veszi az embernek.Na de ezt inkább személyesen lehetne csak megbeszélni.Azonban erre nincs lehetőségünk.Ami a lényeg számomra,hogy neked azért így is tetszik a felvétel.
Baráti üdvözlettel:Lajos