BELÉPÉS
REGISZTRÁCIÓ
ELFELEJTETT JELSZÓ
KATEGÓRIÁK
0
KATEGÓRIA: hangulatképek
ELŐZŐ KÉP
| | egyéb
KÖVETKEZŐ KÉP
  • Feltöltve:
    2018. november 22. 20:16
  • Készítés helye (ország): Magyarország
  • Készítés helye: Szolnok
Októberi reggel 2

A képet az előző fotómra tett véleményezésére reagálva Tern-nek ajánlanám. 

A képek értékeléséhez és az értékelések
teljes szövegének elolvasásához be kell lépnie!

BELÉPÉS

Ha még nincs felhasználóneve, akkor regisztráljon egyet.

2018. november 28. | 11:11 | Pax Deorum

Nagyon kellemes hangulatú fotó. Jók az arányok, szépek a beállítások. Nem egy bravúrkép, de a maga kategóriájában jól kivitelezett, szép munka.

Tarr Lali válasza:
Szia!
Ez egy hangulatkép.Hibát nem találtál benne.Ergo szerinted megfelel a kategória követelményeinek.Ezek után megállapítod,hogy nem egy bravúrkép.Ez így van,de nem is akar az lenni.Hiszen mindössze a kora reggeli őszi hangulatot akarja érzékeltetni.Máskor,ha pontot vonsz, akkor minden estben indokolj.Ezek
után ezt az értékelést nem tudom elfogadni.
Baráti üdvözlettel:Lajos

2018. november 24. | 18:29 | Tern

Üdv!
Ismerős volt a látvány, ezért megnyitottam...
Köszönöm szépen az ajánlást!

Bár a kép hasonló az előzőhöz, itt sokkal összeszedettebb a látvány, igazi főszerephez jut az előtérben látható pad. Szűkebbre szabott a háttér, de azért az elmosódó elemekben egész nagy távlat rejlik. A hangulat is nagyon hasonlatos, ami nem meglepő, lévén szinte ugyanolyanok a fények, annyi azért változik, hogy kevesebb a kékes részlet, így inkább a melegebb színek dominálnak. Ami itt szembetűnőbb, az pad érdekes ábrázolása. Nincs teljesen élesben, a felénk eső rész kicsit olvadó vonalvezetésű. Ez sokan hibának vehetik, de mentség, hogy az árnyékos oldalra esik, kicsit tereli is a szemet a távolabbi karfa alakja felé.
Összességében kedves, nyugalmat árasztó őszi fotó, ami nem akar ennél többet sejtetni.
Köszönöm, hogy megmutattad!
Szép fényeket!

Tarr Lali válasza:
Szia!
Jól esett olvasni alapos, részletes elemzésed egy ilyen egyszerű felvételről.Én csak ez év júniusától kezdtem el fotózni,de elsősorban a makrófotózással kezdtem.De egyre inkább kezdenek érdekelni egyéb témák is.Éppen emiatt nagyon hasznosak lennének számomra az ilyen elemzések.Köszönöm hogy időt áldoztál a képeimre.
Szép fényeket.
Üdv:Lajos